הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם חלבון יוצא בצואה

מצב
השרשור נעול

tal2892

משתמש מתחיל
196
2
נק' מוניטין:
2
196
2
היי הרגע קמתי והכנסתי לפחות 100-120 גרם חלבון האם חלקו לא ייספג ? איזה אחד בילבל לי תשכל בעבר ועכשיו אני מתוסכל ...,תודה רבה שבוע טוב 😃

מן הסתם שחלבון יצא לך, כמו כל דבר אחר שלא נספג לך בגוף. לא משנה אם אתה אוכל את זה ב5 דקות או 5 שעות..

• פותח/ת השרשור
זהו אז זאת שאלתי כמובן שלא הכל נספג שאלתי הינה אם אני יאכל כמות חלבון כמו 2 ארוחות האם הם יספגו כמו ארוחה אחת?

יש מיתוס שאומר שהגוף לא יכול לעכל יותר מ30 גרם חלבון בארוחה אחת, המיתוס הזה הופרח
אבל אין זה אומר שכל החלבון או כל מה שתאכל יספג, ואף אחד לא יכול להגיד לך בדיוק כמה חלבון, פחמימה או שומן יספגו לך בגוף מתוך כל מה שאתה אוכל.

היי הרגע קמתי והכנסתי לפחות 100-120 גרם חלבון האם חלקו לא ייספג ? איזה אחד בילבל לי תשכל בעבר ועכשיו אני מתוסכל ...,תודה רבה שבוע טוב 😃
בצואה? אם כבר, הוא ייצא בשתן אבל גם זה לא אמור לקרות אלא אם כן יש לך בעיה בכליות. כל החלבון שבאוכל אמור להספג במעי הדק. אלה שמדברים על "קצב הספיגה" מתכוונים, אני חושב, לקצב ספיגת חומצות האמינו בתאים. מאחר והגוף יודע להשתמש בחלבון להפקת אנרגיה (דרך הפיכתו לפחמימות ובמידה פחותה לשומן) הטענה היא שעודף חלבון יתורגם למוצרים האלה.

יש מיתוס שאומר שהגוף לא יכול לעכל יותר מ30 גרם חלבון בארוחה אחת, המיתוס הזה הופרח
אבל אין זה אומר שכל החלבון או כל מה שתאכל יספג, ואף אחד לא יכול להגיד לך בדיוק כמה חלבון, פחמימה או שומן יספגו לך בגוף מתוך כל מה שאתה אוכל.
הליצנים שינו את זה ל56 גרם חלבון 🤘

העיקר המגמה 🤡

מתי הוא הופרח בדיוק ? סליחה אני לא מעודכן אשמח לקישור..תודה

אוי ואוי, כבר הגבתי לו באשכול בפייסבוק וכבר המיתוס הזה מופץ?
אין לבנאדם [יניב ריז] בסיס לטענות שלו, הוא סתם זורק כל מה שהוא יודע כדי שזה ישמע "משכנע", נכון לעכשיו, כל מה שהוא אומר זה "השערות" בלבד, וזה לא משהו שאפשר להסתמך עליו.
ו54* לא 56.

מתי הוא הופרח בדיוק ? סליחה אני לא מעודכן אשמח לקישור..תודה

פשוט תסתכל על סטרונגמנים מפעם, ועל מפתחי גוף כמו סטיב ריווס ורג פארק.
באמת נראה לך שהיה פעם נהוג לאכול כל שעתיים 25 גרם חלבון?

הארוחות היו יותר מבוססות חלבון ויותר גדולות מאשר היום.

הליצנים שינו את זה ל56 גרם חלבון
כל עוד אמרו 20 או 30 לפחות יכולת להבין שמדברים על איזה ממוצע או קירוב, אבל 56 גרם בדיוק! כל אחד משני החבר'ה בתמונה מסוגל לספוג בדיוק 56 גרם חלבון בארוחה אחת!
bigsmall.png

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית