ייעוץ תקוע במתח הרבה זמן

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
בשאר התרגילים אני מתקדם אבל במתח עם משקל אני תקוע הרבה מאוד זמן (אני עושה 8X3 עם 10 קג , אחיזה ברוחב כתפיים בפרונציה)
הציעו לי לעשות MAX X4 וגם הציעו לי פה לרדת ל 5X3 עם משקל ויש לי כמה שאלות לגבי זה :

מה כדאי ? ואם נגיד עכשיו אני עושה 20 מתח נקי ועוד חודש אני יעשה 25 מתח נקי זה ישפר לי את המתח עם משקל ל 8X3 ?

ב 5X3 מתח עם משקל יש הרבה היפרטרופיה ביד קדמית ובגב ? (זאת המטרה , אחרי זה אני עושה חתירה ל 8-10 X4)

אני בתכנית AB אם זה משנה ואני אוכל מספיק ובשאר התרגילים מתקדם , ולא, המשקל גוף לא עולה בקצב מזהיר שאמור למנוע התקדמות

נערך לאחרונה:
תעשה 3X5 עם משקל.
לא בהכרח, עלייה במספר החזרות כשמדובר על כאלה חזרות גבוהות לא בהכרח ישפרו לך את המשקל שאתה יכול לעבוד איתו בחזרות יותר נמוכות (ההיפך נכון, אבל גם, עד גבול מסוים).

• פותח/ת השרשור
תעשה 3X5 עם משקל.
לא בהכרח, עלייה במספר החזרות כשמדובר על כאלה חזרות גבוהות לא בהכרח ישפרו לך את המשקל שאתה יכול לעבוד איתו בחזרות יותר נמוכות (ההיפך נכון, אבל גם, עד גבול מסוים).

ויש בזה הרבה היפרטרופיה ? זאת המטרה , זה ב AB ואני עושה אחרי זה חתירה 10-8X4 . וכמה אני צריך לנוח בין הסטים ? עד עכשיו נחתי 2 דק , תודה .

נערך לאחרונה:
יש גם ב-3x5 היפרטרופיה.
במקומך הייתי מעלה משקל על חשבון החזרות, ואז מנסה לעשות עם הזמן 8 חזרות עם המשקל החדש.

אולי ההתאוששות שלך בין האימונים לא מספיקה? אולי יש לך יותר מדי תרגילי עזר לידיים? תפרסם את התוכנית..

• פותח/ת השרשור
אולי ההתאוששות שלך בין האימונים לא מספיקה? אולי יש לך יותר מדי תרגילי עזר לידיים? תפרסם את התוכנית..
ב A זה גב 10 סטים, רגליים 11 סטים , יד קדמית 6 סטים ( ממש לפעמים אני נותן 7) למה ?

ב A זה גב 10 סטים, רגליים 11 סטים , יד קדמית 6 סטים ( ממש לפעמים אני נותן 7) למה ?

אם זאת תוכנית ab אז יש בא יותר מידי סטים לפי דעתי תחשוב שהיד קידמית שלך עובדת 16 סטים זה לא נורמלי למה כל העומס הזה (היא עובדת גם בתרגילי גב)...?
גם אני פעם עשיתי תוכניות עם המון סטים מיותרים כמו שלך לפי דעתי אתה צריך לקצץ במספר הסטים שלך...

• פותח/ת השרשור
אם זאת תוכנית ab אז יש בא יותר מידי סטים לפי דעתי תחשוב שהיד קידמית שלך עובדת 16 סטים זה לא נורמלי למה כל העומס הזה (היא עובדת גם בתרגילי גב)...?
גם אני פעם עשיתי תוכניות עם המון סטים מיותרים כמו שלך לפי דעתי אתה צריך לקצץ במספר הסטים שלך...
אבל מבחינת גדילה במסת שריר אני רואה תוצאות יותר טובות מתכנית עם פחות סטים

אתה מתיש את היד קדמית שלך.. תנסה להוריד 3 סטים מהיד קדמית ואולי אפילו כמה סטים מהגב.. אחרי שבועיים כבר תראה תוצאות

לא מומלץ להגיע לכשל הרבה, במיוחד בתוכניות עם תדירות גבוהה. אחת הבעיות במתח זה שהידיים מתעייפות לפני הגב (מן הסתם, שריר יותר קטן), בשביל זה יש רצועות לידיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אבל היא לא מפסיקה לגדול חח
סבבה היא לא מפסיקה לגדול אבל אתה עדיין מתיש אותה ולא נותן לשרירים אחרי שלך (גב למשל) להתקדם.. המטרה היא לעבוד בצורה פרופורציונלית

מצטרף להמלצה של ה3X5 עם משקל שעולה כל אימון (+1.25)
ההיפרטרופיה מגיעה מהשיפור, לא מאיזה מספר חזרות אתה עושה, מספר החזרות והסטים הם פשוט כלי בשביל להתקדם (באופן כללי).
אל תשתמש ברצועות. אם צריך, תשתמש במגנזיום.

• פותח/ת השרשור
מצטרף להמלצה של ה3X5 עם משקל שעולה כל אימון (+1.25)
ההיפרטרופיה מגיעה מהשיפור, לא מאיזה מספר חזרות אתה עושה, מספר החזרות והסטים הם פשוט כלי בשביל להתקדם (באופן כללי).
אל תשתמש ברצועות. אם צריך, תשתמש במגנזיום.

ברור שאני לא ישתמש ברצועות גם ככה האמות נראות חרא ביחס ליד , בלחיצת חזה אני עושה 8X3 זה בסדר ? ואחרי המתח אני עושה חתירה להרבה חזרות להוריד גם ל 5X3 ? המטרה פה זה מסה הכוח לא מעניין כרגע

ברור שאני לא ישתמש ברצועות גם ככה האמות נראות חרא ביחס ליד , בלחיצת חזה אני עושה 8X3 זה בסדר ? ואחרי המתח אני עושה חתירה להרבה חזרות להוריד גם ל 5X3 ? המטרה פה זה מסה הכוח לא מעניין כרגע
לא ניתן לענות
זה תלוי תוכנית, רמה, נתונים, תזונה וכו'.
והפחד הזה מלהיות חזק לא הולך להיות הדבר שיעשה אותך גדול. מבטיח לך.

• פותח/ת השרשור
לא ניתן לענות
ראיתי שהנחש המליץ על תכנית פיצולים למטרת מסת שריר כשהתרגיל הראשון מבוצע ל 5X3 ואז יש עוד תרגילים ל 10-15X3-4 זה נראה לך יעבוד טוב ? ולמה התזונה משנה ? אני במסה כמה שיותר נקייה ...

- - - עידכון הודעה - - -

לא ניתן לענות

עוד שאלה : זה בסדר שאני עושה אותו מתפרץ בעלייה ואיטי בירידה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית