הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך
א. תסתכל למטה על נקודה בריצפה שנמצאת 1.5-2 מטר ממך.
ב. המוט ממוקם נמוך מידי. תראה את הסרטון הבא ותיישם:

ג. תעלה סרטון נוסף אחרי שתיקנת את שני הסעיפים הללו, והוצאת ברכיים חזק לאורך כל התנועה (כפות רגליים פונות החוצה ב~30 מעלות, כאשר העקבים ברוחב הכתפיים או קצת יותר רחב). אין צורך לפתוח נושא חדש, פשוט תעדכן באשכול הזה.

בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
א. תסתכל למטה על נקודה בריצפה שנמצאת 1.5-2 מטר ממך.
ב. המוט ממוקם נמוך מידי. תראה את הסרטון הבא ותיישם:

ג. תעלה סרטון נוסף אחרי שתיקנת את שני הסעיפים הללו, והוצאת ברכיים חזק לאורך כל התנועה (כפות רגליים פונות החוצה ב~30 מעלות, כאשר העקבים ברוחב הכתפיים או קצת יותר רחב). אין צורך לפתוח נושא חדש, פשוט תעדכן באשכול הזה.

בהצלחה

תודה רבה על העזרה סוף סוף מישהו מגיב !

הפנמתי את הקטע עם מיקום המוט אבל שכחתי להסתכל למטה :120ag:
בכללי זה נראה שאני לא יציב והטכניקה לא משהו אימון הבא אני יביא עוד סירטון...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באותה הזדמנות, דאג שאנשים אקראיים לא יעזרו לך להשלים את הסט, בטח שלא כשהם דוחפים את הטורסו שלך למעלה - מה שמשנה את מכניקת התנועה ויוצר סיכון מיותר. אם הם ממש מרגישים צורך להשתתף בסט ולקחת חלק מהתהילה, שירימו את המוט למעלה. לא שום דבר אחר. ואם זה קורה - ראוי שתצעק עליהם אחרי הסט.

• פותח/ת השרשור
באותה הזדמנות, דאג שאנשים אקראיים לא יעזרו לך להשלים את הסט, בטח שלא כשהם דוחפים את הטורסו שלך למעלה - מה שמשנה את מכניקת התנועה ויוצר סיכון מיותר. אם הם ממש מרגישים צורך להשתתף בסט ולקחת חלק מהתהילה, שירימו את המוט למעלה. לא שום דבר אחר. ואם זה קורה - ראוי שתצעק עליהם אחרי הסט.

אף אחד לא יקח לי את התהילה של הסקוואט השלישי הכי כבד במכון:161bd: (כן כן, האנשים במכון כול כך חלשים שרובם לא עוברים את ה-70 קילו סקוואט...לא שיש יותר מ-10 אנשים שעושים סקוואט במכון)
תודה על העזרה, מחר סרטונים נוספים הפעם אני אבקש מחבר לצלם מזויות טובות יותר ושיצלם את כל הסטים.

אף אחד לא יקח לי את התהילה של הסקוואט השלישי הכי כבד במכון:161bd: (כן כן, האנשים במכון כול כך חלשים שרובם לא עוברים את ה-70 קילו סקוואט...לא שיש יותר מ-10 אנשים שעושים סקוואט במכון)
תודה על העזרה, מחר סרטונים נוספים הפעם אני אבקש מחבר לצלם מזויות טובות יותר ושיצלם את כל הסטים.
סימן שאתה צריך ממש לעבוד קשה בשביל להיות הכי חזק במכון. כשהיה לי 85 כבר הייתי מספר אחד. יש לך מכון חזק, תתגאה בו 🤡

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה כבר נראה בכלל לא רע, כמה דברים:
1. קח נשימה גדולה לפני כל חזרה, תשאיר את האוויר בפנים עד שאתה למעלה שוב - וקח נשימה עמוקה שוב לפני החזרה הבאה. מלכתחילה, כשאתה עומד, תוציא יותר חזה, תרים יותר מרפקים ותכווץ את השכמות אחת לכיוון השנייה. אתה צריך יותר כיווץ לכל אורך התנועה.
2. שים את המוט טיפה יותר למעלה.
3. בתחתית תחשוב על להרים את האגן למעלה. לא קדימה, לא אחורה, ולא לצדדים - אלא בכל הכוח למעלה.
4. מבחינת הברכיים - כמובן לשמור עליהן חזק בחוץ לאורך כל התנועה, אבל תנסה להגיע איתן למקום (טיפה מעבר לכף הרגל) בחצי הראשון של התנועה, ומשם לזוז רק עם האגן.
5. תראה, תלמד ותיישם את זה:

אני יודע שזה הרבה דברים לזכור, זה אחד החסרונות בזה שזה נעשה דרך האינטרנט - תכתוב אותם ותעבוד על כל אחד באימון הבא החל מהחימום. כל פעם על סעיף שניים אחרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
1. קח נשימה גדולה לפני כל חזרה, תשאיר את האוויר בפנים עד שאתה למעלה שוב - וקח נשימה עמוקה שוב לפני החזרה הבאה. מלכתחילה, כשאתה עומד, תוציא יותר חזה, תרים יותר מרפקים ותכווץ את השכמות אחת לכיוון השנייה. אתה צריך יותר כיווץ לכל אורך התנועה.
3. בתחתית תחשוב על להרים את האגן למעלה. לא קדימה, לא אחורה, ולא לצדדים - אלא בכל הכוח למעלה.
4. מבחינת הברכיים - כמובן לשמור עליהן חזק בחוץ לאורך כל התנועה, אבל תנסה להגיע איתן למקום (טיפה מעבר לכף הרגל) בחצי הראשון של התנועה, ומשם לזוז רק עם האגן.

אני יודע שזה הרבה דברים לזכור, זה אחד החסרונות בזה שזה נעשה דרך האינטרנט - תכתוב אותם ותעבוד על כל אחד באימון הבא החל מהחימום. כל פעם על סעיף שניים אחרים.

דבר ראשון אני לא יודע איך להודות לך על העזרה הרבה לא יודע מה הייתי עושה בלעדיך 😍
מוניטין !

ראיתי את הסרטון וראיתי שאני יכול לעשות את זה והבנתי מה אתה רוצה שאני יעשה...שאני ירים יותר את החזה מההתחלה ויכווץ כמו בסירטון את הגב תחתון ויצמיד שכמות, בקיצור להיות יותר מכווץ-אני יעשה את זה אימון הבא שזה מחר.
לגבי כל שאר ההערות אני יוסיף אותם לרשימה בפאלפון וינסה לשנן אותם לפני הסט ולבצע אותם !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

סט ראשון:

סט שני:

סט שלישי:

אם אתה יכול לעזור לי גם לגבי הדדליפט:wub:🙌

דדליפט-
חימום:

סט עבודה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסרטון הפוך, אתה לא מסתכל למטה, והדדליפט מצולם מזווית לא אידיאלית אחרי שלקחת את המוט במיוחד למקום ליד המראה בשביל לבצע מולה דדליפט. אני לא יכול להסתכל על זה.

• פותח/ת השרשור
הסרטון הפוך, אתה לא מסתכל למטה, והדדליפט מצולם מזווית לא אידיאלית אחרי שלקחת את המוט במיוחד למקום ליד המראה בשביל לבצע מולה דדליפט. אני לא יכול להסתכל על זה.

או היום או מחר אני יעלה עוד סירטונים של סקוואט וחוץ מזה את הדדליפט פעם הבאה אני יצלם במקום אחר ולא יעשה מול המראה בשבילך...

או היום או מחר אני יעלה עוד סירטונים של סקוואט וחוץ מזה את הדדליפט פעם הבאה אני יצלם במקום אחר ולא יעשה מול המראה בשבילך...
בשבילי? מה גורם לך לחשוב שזה משנה לי אם או איך או איפה תעשה דדליפט?
זה בשבילך 😣

• פותח/ת השרשור
בשבילי? מה גורם לך לחשוב שזה משנה לי אם או איך או איפה תעשה דדליפט?
זה בשבילך 😣

הבנתי אותך לא נכון...לא משנה בכל מקרה אני יביא עוד סירטונים של דדליפט אימון הבא.

בנתיים:
סקוואט-
סט ראשון: (אוהב לראות כל פעם מחדש את החזרה האחרונה איך כמעט נכשלתי, אבל עליתי)

סט שני:

סט שלישי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית