עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א. תסתכל למטה על נקודה בריצפה שנמצאת 1.5-2 מטר ממך.
ב. המוט ממוקם נמוך מידי. תראה את הסרטון הבא ותיישם:
ג. תעלה סרטון נוסף אחרי שתיקנת את שני הסעיפים הללו, והוצאת ברכיים חזק לאורך כל התנועה (כפות רגליים פונות החוצה ב~30 מעלות, כאשר העקבים ברוחב הכתפיים או קצת יותר רחב). אין צורך לפתוח נושא חדש, פשוט תעדכן באשכול הזה.
בהצלחה
באותה הזדמנות, דאג שאנשים אקראיים לא יעזרו לך להשלים את הסט, בטח שלא כשהם דוחפים את הטורסו שלך למעלה - מה שמשנה את מכניקת התנועה ויוצר סיכון מיותר. אם הם ממש מרגישים צורך להשתתף בסט ולקחת חלק מהתהילה, שירימו את המוט למעלה. לא שום דבר אחר. ואם זה קורה - ראוי שתצעק עליהם אחרי הסט.
סימן שאתה צריך ממש לעבוד קשה בשביל להיות הכי חזק במכון. כשהיה לי 85 כבר הייתי מספר אחד. יש לך מכון חזק, תתגאה בו 🤡אף אחד לא יקח לי את התהילה של הסקוואט השלישי הכי כבד במכון:161bd: (כן כן, האנשים במכון כול כך חלשים שרובם לא עוברים את ה-70 קילו סקוואט...לא שיש יותר מ-10 אנשים שעושים סקוואט במכון)
תודה על העזרה, מחר סרטונים נוספים הפעם אני אבקש מחבר לצלם מזויות טובות יותר ושיצלם את כל הסטים.
סימן שאתה צריך ממש לעבוד קשה בשביל להיות הכי חזק במכון. כשהיה לי 85 כבר הייתי מספר אחד. יש לך מכון חזק, תתגאה בו
זה כבר נראה בכלל לא רע, כמה דברים:
1. קח נשימה גדולה לפני כל חזרה, תשאיר את האוויר בפנים עד שאתה למעלה שוב - וקח נשימה עמוקה שוב לפני החזרה הבאה. מלכתחילה, כשאתה עומד, תוציא יותר חזה, תרים יותר מרפקים ותכווץ את השכמות אחת לכיוון השנייה. אתה צריך יותר כיווץ לכל אורך התנועה.
2. שים את המוט טיפה יותר למעלה.
3. בתחתית תחשוב על להרים את האגן למעלה. לא קדימה, לא אחורה, ולא לצדדים - אלא בכל הכוח למעלה.
4. מבחינת הברכיים - כמובן לשמור עליהן חזק בחוץ לאורך כל התנועה, אבל תנסה להגיע איתן למקום (טיפה מעבר לכף הרגל) בחצי הראשון של התנועה, ומשם לזוז רק עם האגן.
5. תראה, תלמד ותיישם את זה:
אני יודע שזה הרבה דברים לזכור, זה אחד החסרונות בזה שזה נעשה דרך האינטרנט - תכתוב אותם ותעבוד על כל אחד באימון הבא החל מהחימום. כל פעם על סעיף שניים אחרים.
זה כבר נראה בכלל לא רע, כמה דברים:
1. קח נשימה גדולה לפני כל חזרה, תשאיר את האוויר בפנים עד שאתה למעלה שוב - וקח נשימה עמוקה שוב לפני החזרה הבאה. מלכתחילה, כשאתה עומד, תוציא יותר חזה, תרים יותר מרפקים ותכווץ את השכמות אחת לכיוון השנייה. אתה צריך יותר כיווץ לכל אורך התנועה.
2. שים את המוט טיפה יותר למעלה.
3. בתחתית תחשוב על להרים את האגן למעלה. לא קדימה, לא אחורה, ולא לצדדים - אלא בכל הכוח למעלה.
4. מבחינת הברכיים - כמובן לשמור עליהן חזק בחוץ לאורך כל התנועה, אבל תנסה להגיע איתן למקום (טיפה מעבר לכף הרגל) בחצי הראשון של התנועה, ומשם לזוז רק עם האגן.
5. תראה, תלמד ותיישם את זה:
אני יודע שזה הרבה דברים לזכור, זה אחד החסרונות בזה שזה נעשה דרך האינטרנט - תכתוב אותם ותעבוד על כל אחד באימון הבא החל מהחימום. כל פעם על סעיף שניים אחרים.
הסרטון הפוך, אתה לא מסתכל למטה, והדדליפט מצולם מזווית לא אידיאלית אחרי שלקחת את המוט במיוחד למקום ליד המראה בשביל לבצע מולה דדליפט. אני לא יכול להסתכל על זה.
בשבילי? מה גורם לך לחשוב שזה משנה לי אם או איך או איפה תעשה דדליפט?או היום או מחר אני יעלה עוד סירטונים של סקוואט וחוץ מזה את הדדליפט פעם הבאה אני יצלם במקום אחר ולא יעשה מול המראה בשבילך...
בשבילי? מה גורם לך לחשוב שזה משנה לי אם או איך או איפה תעשה דדליפט?
זה בשבילך 😣