עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעצור בין חזרה לחזרה! לא רק שאתה לא עוצר ומתחיל מחדש אתה גם משתמש בתנופה מהרצפה.. בין חזרה לחזרה תעצור, תסתדר מחדש, ותרים.
רק מהחזרה הראשונה אפשר להבין משהו, והדבר הראשון שעלה לי בעין זה שאתה מתחיל לעלות בצורה מוזרה עם הישבן במקום עם הרגליים..
אתה לא נועל ועושה touch and go, זה לא דדליפט (=moving the bar from a DEAD stop).
מתאמנים מתקדמים משתמשים לעיתים בTNG כתרגיל עזר לשיפור הנעילה בדדליפט, אתה עדיין לא שם.
מה הכוונה בלא נועל?
סגרת פה אולי חזרה אחת, אבל אפשר להתווכח על זה.
הנעליים שלך לא מתאימות, האגן עולה מעט מוקדם מידי [אתה לא משתמש בארבע ראשי בניתוק], חזרות t&g, אתה לא נכנס לסטאפ מחדש בין חזרה לחזרה, הראש מורם למעלה במקום אחורה, החזה קצת קורס ותשים לב שאתה נועל את האגן והברך אחרת החזרה פסולה.
אל תילחץ בגלל שכתבתי הרבה, זה הכל בר תיקון ויהיה די פשוט לתקן, צריך פשוט להתחיל מעצירה וסטאפ בין חזרה לחזרה ומשם לשאר.
לא יודע, מכאן זה נראה כמו נעליי ריצה עם בולמים, יכול להיות שאני טועה, תקן אותי במידה וכן.
הכוונה לא לקחת את הראש למעלה ולעגל את הצוואר כמו שאתה עושה, אל פשוט כמו צב תיקח את הראש אחורה, ככה שהצוואר יהיה בקו ישר עם הגב.
שאלה לי אליך, עשית ss נכון?
אני מכיר אותך מהמכון...ראיתי אותך היום, נחמד לדעת שיש עוד אחד בפורום שהוא מהמכון שלי !:smiley1:
כן כבר לא עושה את התוכנית הזאת אבל, ומי אתה?