הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 125x6 - טכניקה לבדיקה

תעצור בין חזרה לחזרה! לא רק שאתה לא עוצר ומתחיל מחדש אתה גם משתמש בתנופה מהרצפה.. בין חזרה לחזרה תעצור, תסתדר מחדש, ותרים.
רק מהחזרה הראשונה אפשר להבין משהו, והדבר הראשון שעלה לי בעין זה שאתה מתחיל לעלות בצורה מוזרה עם הישבן במקום עם הרגליים..

• פותח/ת השרשור
תעצור בין חזרה לחזרה! לא רק שאתה לא עוצר ומתחיל מחדש אתה גם משתמש בתנופה מהרצפה.. בין חזרה לחזרה תעצור, תסתדר מחדש, ותרים.
רק מהחזרה הראשונה אפשר להבין משהו, והדבר הראשון שעלה לי בעין זה שאתה מתחיל לעלות בצורה מוזרה עם הישבן במקום עם הרגליים..

החזרה היחידית שהקפצתי זה ברביעית בשאר אני פשוט עוצר לממש קצת זמן כדי לא לאבד כיווץ, וגם חזרה שישית היתה עצירה לגמרי אז אתה יכול להסתכל גם שם.
מה הקטע בלעצור ולהתחיל מחדש כל פעם?

לסדר את הטכניקה... הכניסה לחזרה בדדליפט דורשת הרבה ריכוז ודגשים בכל מיני פרמטרים.. למשל ולסלבה (להחזיק אוויר בגוף), איך אתה בדיוק יכול לעשות את זה בצורה נורמלית כמו שאתה עושה? אתה חייב משהו כמו 2 שניות לפחות בשביל להוציא את האוויר ולהכניס עוד פעם.. חוץ מזה שבלי קשר ההגדרה של התרגיל זה להתחיל את החזרה כשהמוט "מת" על הרצפה..

• פותח/ת השרשור
ראיתי סרטונים של Pete Rubish שהוא מסביר שהעצירה המוחלטת בסוף זה שטויות אבל בכל מקרה בוא נישמע עוד דעות. ואני לוקח אוויר בירידה ומוציא כשאני למעלה בכל חזרה.

אתה לא נועל ועושה touch and go, זה לא דדליפט (=moving the bar from a DEAD stop).
מתאמנים מתקדמים משתמשים לעיתים בTNG כתרגיל עזר לשיפור הנעילה בדדליפט, אתה עדיין לא שם.

סגרת פה אולי חזרה אחת, אבל אפשר להתווכח על זה.
הנעליים שלך לא מתאימות, האגן עולה מעט מוקדם מידי [אתה לא משתמש בארבע ראשי בניתוק], חזרות t&g, אתה לא נכנס לסטאפ מחדש בין חזרה לחזרה, הראש מורם למעלה במקום אחורה, החזה קצת קורס ותשים לב שאתה נועל את האגן והברך אחרת החזרה פסולה.
אל תילחץ בגלל שכתבתי הרבה, זה הכל בר תיקון ויהיה די פשוט לתקן, צריך פשוט להתחיל מעצירה וסטאפ בין חזרה לחזרה ומשם לשאר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא נועל ועושה touch and go, זה לא דדליפט (=moving the bar from a DEAD stop).
מתאמנים מתקדמים משתמשים לעיתים בTNG כתרגיל עזר לשיפור הנעילה בדדליפט, אתה עדיין לא שם.

מה הכוונה בלא נועל?

• פותח/ת השרשור
סגרת פה אולי חזרה אחת, אבל אפשר להתווכח על זה.
הנעליים שלך לא מתאימות, האגן עולה מעט מוקדם מידי [אתה לא משתמש בארבע ראשי בניתוק], חזרות t&g, אתה לא נכנס לסטאפ מחדש בין חזרה לחזרה, הראש מורם למעלה במקום אחורה, החזה קצת קורס ותשים לב שאתה נועל את האגן והברך אחרת החזרה פסולה.
אל תילחץ בגלל שכתבתי הרבה, זה הכל בר תיקון ויהיה די פשוט לתקן, צריך פשוט להתחיל מעצירה וסטאפ בין חזרה לחזרה ומשם לשאר.

אוקי ננסה אימון הבא לתקן את זה, רק מה הבעיה עם הנעליים? זאת נעל קרוספיט עם סולייה שטוחה.
ומזה ראש מורם אחורה? ם_O

נערך לאחרונה:
לא יודע, מכאן זה נראה כמו נעליי ריצה עם בולמים, יכול להיות שאני טועה, תקן אותי במידה וכן.
הכוונה לא לקחת את הראש למעלה ולעגל את הצוואר כמו שאתה עושה, אל פשוט כמו צב תיקח את הראש אחורה, ככה שהצוואר יהיה בקו ישר עם הגב.

• פותח/ת השרשור
לא יודע, מכאן זה נראה כמו נעליי ריצה עם בולמים, יכול להיות שאני טועה, תקן אותי במידה וכן.
הכוונה לא לקחת את הראש למעלה ולעגל את הצוואר כמו שאתה עושה, אל פשוט כמו צב תיקח את הראש אחורה, ככה שהצוואר יהיה בקו ישר עם הגב.

סבבה, וזאת הנעל:

http://shop.reebok.com/us/product/men-reebok-crossfit-lifter-shoes/EF580

שאלה לי אליך, עשית ss נכון?

אני מכיר אותך מהמכון...ראיתי אותך היום, נחמד לדעת שיש עוד אחד בפורום שהוא מהמכון שלי !:smiley1:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שאלה לי אליך, עשית ss נכון?

אני מכיר אותך מהמכון...ראיתי אותך היום, נחמד לדעת שיש עוד אחד בפורום שהוא מהמכון שלי !:smiley1:

כן כבר לא עושה את התוכנית הזאת אבל, ומי אתה?

כן כבר לא עושה את התוכנית הזאת אבל, ומי אתה?

אחד מכל הילדודס' במכון, זה מאחוריך עם החולצה השחורה שמגרבץ...😛
דרך אגב ראיתי אותך פעם לפני כמה חודשים שהתחלת ss והקצב שגדלת בו היה פשוט מדהים 😲 אתה אחד מההוכחות שראיתי כמה אפשר לגדול ב-ss...

יש לי את אותם נעליים ואני לא מדדלפט איתם. הנעליים האלו בנויות יותר להרמות אולימפיות וסקוואטים בדדליפט עדיף נעל שטוחה לגמריי או יחף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית