הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ לסייקל

animal2

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
4
20
0
אהלן חברים. אני מתכנן לעשות סייקל כזה : טסט פרופ 100 כל יומיים, וטרן קצר 75 כל יומיים. hcg 500 בשבוע מסוף השבוע הראשון ,וזריקה אחרונה 5 ימים לאחר השוט האחרון של הטסט והטרן.יישר מתחיל ב pct כלומיד 100 לשבועיים ועוד שבועיים על 50. ונולבדקס שבועיים על 20 ושבועיים על 10. יש משו שצריך להוסיף או לשנות? אשמח לחידוש (; (לסייקל מסה והמוצרים של פארמקום לפני שנה וחצי. שוקל אם להוסיף אוראליים כי אני לא אוהב תפגיעה שלהם בכבד)

נערך לאחרונה:
לא ברור מה המטרה שלך תן מידע על עצמך גיל משקל גובה , אם המטרה שלך היא חיטוב הסייקל בסדר גמור , אם המטרה שלך היא מסה הייתי משנה את כל הסייקל לחלוטין ,
תכין את עצמך טרן הוא חומר אכזרי אני אישית לא אוהב אותו תוצאות טובות אבל לא משתלם לדעתי מבחינת תופעות לוואי תלוי במשתמש ,
לגב י הפיסיטי תעיף את הhcg הוא לא יאושש אותך כמו שצריך מחומר כמו טרן ותשיג טריפוטולין .

• פותח/ת השרשור
למטרת מסה. בן 23 מתאמן מגיל 16, גובה 168 שוקל 80 על 10 אחוז. יש לי ניסיון עם טרן חוץ מקצת קריזות והזעות בלילה לא גרם לי לדברים הקיצוניים שאנשים מתארים. אני רוצה לצבור מסה איכותית בלי נוזלים עם כניסה מהירה של החומר ויציאה מהירה לא אוהב להתעסק עם אסטרים ארוכים. אני לא מכיר תטריפולטין עדיין עד עכשיו עשיתי פרגניל ולא היו בעיות בהתאוששות אחרי סייקלים..

למטרת מסה. בן 23 מתאמן מגיל 16, גובה 168 שוקל 80 על 10 אחוז. יש לי ניסיון עם טרן חוץ מקצת קריזות והזעות בלילה לא גרם לי לדברים הקיצוניים שאנשים מתארים. אני רוצה לצבור מסה איכותית בלי נוזלים עם כניסה מהירה של החומר ויציאה מהירה לא אוהב להתעסק עם אסטרים ארוכים. אני לא מכיר תטריפולטין עדיין עד עכשיו עשיתי פרגניל ולא היו בעיות בהתאוששות אחרי סייקלים..
דעתי היא שעדיף לך כן להשתמש בטריפ בכל זאת , לגבי העלייה במסה איכותית זה נכון שטרן מעלה במסה איכותית אין ספק בכלל , יש לי ניסיון עשיר עם טרן אני לא יודע כמה מהתוצאות באמת נשמרות , אני הייתי הולך על דיבול אנטט ודקה למטרת מסה .

בהצלחה

סייקל בסדר גמור סה"כ

אני הייתי מעדיף תמיד שימוש בטרן באופן קצר מאשר סייקלים ארוכים ונוזליים שבסוף אתה מתבאס תחת על כל הנפח שיורד כי זה בעצם רק נוזלים.

תעשה 100 /50 ו40/20 ולא 20/10 כמו שרשמת.

תקח טריפטורלין.

לגבי החברה, אני קצת בספק

• פותח/ת השרשור
אביעד הטריפולטין זה במקום הפרגניל או ה pct?איך משתמשים ואיפה ניתן להשיג? זה חדש לי.. ולגבי הפארמקום ידוע שהליינים החדשים זבל אבל יש לי את היישנים ניסיתי אותם וגם חבר היה עכשיו בסייקל שלהם והשיג תוצאות מאוד יפות עשיתי כבר כמה סייקלים עם פארמקום ובכולם נהנתי אני לא יודע מאיפה ייצא לזה שם רע.. (אני מדבר על הליינים היישנים)

אביעד הטריפולטין זה במקום הפרגניל או ה pct?איך משתמשים ואיפה ניתן להשיג? זה חדש לי.. ולגבי הפארמקום ידוע שהליינים החדשים זבל אבל יש לי את היישנים ניסיתי אותם וגם חבר היה עכשיו בסייקל שלהם והשיג תוצאות מאוד יפות עשיתי כבר כמה סייקלים עם פארמקום ובכולם נהנתי אני לא יודע מאיפה ייצא לזה שם רע.. (אני מדבר על הליינים היישנים)

הליינים הישנים מעולים, אני מסכים. אם אתה בטוח שזה הליין הישן, סבבה רוץ עם זה.
תאמין לי שאני יודע למה אני אומר מה שאני אומר על פארמהקום.
טריפ זה לא במקום כלום, זה תוספת שמשפרת משמעותית את ההתאוששות וממזערת איבוד שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית