הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש חלש אחרי דדליפט . לא יכול לזוז.

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
עבדתי בתוכנית 1X5 ארבע פעמים בשבוע . הייתה הפסקה ועכשיו חזרתי להתאמן. אני כניראה מחליף תוכנית . כי אני לא מצליח להתקדם בה .

לא הצלחתי לסיים חזרה רביעית(הייתי מאוד קרוב לנעילה ) ובחזרה החמישית לא הצלחתי לעבור את הברך .
יש לי סירטון שצלמתי באותו יום והטכניקה ניראת לי בסדר גמור . העיניין הוא שמאז אתמול אני מרגיש חלש בכל הגוף.

כל דבר שני מרים אני מרגיש חולשה כללית באזור הגב תחתון . ואני מרגיש פצוע קצת ....
לא דקירות ולא כאבים נקודתיים בחוליות אלה כאבים כללים באזור האגן.

מישהו חווה משהו דומה או למישהו כאן יש נינחוש ?

בינתיים אני מפסיק ויחליף לסומו דדליפט . עד שאתחזק שוב . אבל אשמח לשמוע את דעתכם בבקשה .

קודם כל תעלה סירטון טכניקה שנראה שהכל תקין.

איך לעזאזל אפשר לעשות דדליפט כבד 4 פעמים בשבוע?

קודם כל דדליפט עושים פעם אחת בשבוע מקסימום שתי פעמים.. אתה חייב זמן התאוששות בתרגיל הזה..
בנוסף, קשה לדעת אם הכאב הוא כאב של שרירים עייפים שעבדו קשה או כאב פנימי של חוליות/רצועות אנערף.. אתה צריך לנוח כמה ימים לתת לכאב לעבור ולהמשיך הלאה אם הכאב לא יעבור תלך לרופא שיבדוק אותך... לצורך העניין, כן, גם אני הרגשתי הרבה פעמים כאבים בגב התחתון אבל זה היה כאב של שרירים שעבדו קשה..

• פותח/ת השרשור
זה לא מרגיש כמו כאב של שרירים וגם לא כאב של חוליות . אני לא שמעתי על רצועות באזור. אבל אם יש אז הייתי מנחש שזה זה . אני מרגיש כאבים בכל השורה תחתונה של הגב תחתון בוא זמנית . כשאני מתקופף . הולך . יושב הכל .

הכאבים פחות חלשים מאתמול . אבל אני מרגיש עדין את הגב כמו "חלול" וחלש במפנים .

התוכנית של הדדליפט הגיע מפה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41600

- - - עידכון הודעה - - -

קודם כל תעלה סירטון טכניקה שנראה שהכל תקין.

איך לעזאזל אפשר לעשות דדליפט כבד 4 פעמים בשבוע?
איך ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפי הסירטון שלך אני מניח שאלו הם דומס [כאבי שרירים], הגב שלך אומנם לא עגול, אך יש חלק מהחזרות שהוא עושה את כל התנועה אצלך, אתה לא נעזר ברגליים כמעט כלל.
תדאג לנתק את המוט עם הארבע ראשי [ללחוץ את הרצפה] ואחרי שהמוט עובר את איזור הברך להכניס את האגן פנימה [לא למשוך את הגב אחורה].

• פותח/ת השרשור
לפי הסירטון שלך אני מניח שאלו הם דומס [כאבי שרירים], הגב שלך אומנם לא עגול, אך יש חלק מהחזרות שהוא עושה את כל התנועה אצלך, אתה לא נעזר ברגליים כמעט כלל.
תדאג לנתק את המוט עם הארבע ראשי [ללחוץ את הרצפה] ואחרי שהמוט עובר את איזור הברך להכניס את האגן פנימה [לא למשוך את הגב אחורה].
למה בסירטון לא רואים שאני דוחף את הריצפה ? ומפמפם אגן ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית