הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פורמולת קריאטין.

yossi daga

משתמש מתחיל
83
4
נק' מוניטין:
9
83
4
תודה לעוזרים,
בשנה האחרונה ניסיתי אינספור פורמלות כדוג' ג'ק, המו-רייג', סופר פאמפ, סי 4, כרש, אקסטרים שוט ועוד. כולם חוץ מלתת לי כוח בעוד 2-3 חזרות לא עשו את העבודה, מסתבר שכולם עובדים על אותם החומרים, קריאטין, אלנין, ציטורין, ארג'נין וקופאין. במידה והחסרתי משהו אני אשמח אם תרשמו אותו.
השאלה היא כזאת: אם אני לוקח את כל המוצרים שהוזכרו לעיל ומחבר אותם ביחד אני יכול ליצור לעצמי משהו איכותי? ואם כן אפשר לדעת כמה כמות לשים מכל חומר וכמו כן איזה עוד חומרים כדי להכניס המטרה היא להרגיש פאמפ באימון+כוח יתר+ מרץ.
תודה.

רשמתי כמה וכמה פעמים בפורום לגבי כל הפורמולות קראטין למיניהן ו-Pre Workout.
אני התנסתי עד כה ב-3 מוצרים מהקטגוריה הנ"ל: ג'ק, ג'ק מיקרו, קרייז.
רוב התוספים הללו מתבססים, כמו שאמרת, על אותם חומרים שציינת בהודעה, כאשר בכל מוצר יש מינונים שונים, ובכך ה"ייחודיות" שבין מוצר למוצר.
בגדול, ההשפעה של כל מוצר די אינדיבידואלית מאדם לאדם - במידת ההשפעה אל מול המינון, תוקף ההשפעה וכד'.

אתה יכול לקנות את החומרים שמרכיבים את כל המוצרים הנ"ל בנפרד, וליצור לעצמך מעין Pre Workout אישי. יש הרבה שמעדיפים לעשות ככה.
אני התחלתי להשתמש לא מזמן בג'ק מיקרו. איתו, לפי מה שהבנתי מכמה וכמה אתרים, ניתן לתסף בו זמנית גם בחומרים שציינת. אז אני מוסיף עוד קצת בטא אלאנין וציטרולין. ההשפעה הרבה יותר טובה באימון, אני לוקח את כל הנ"ל כחצי שעה לפני ומרגיש ממש את המרץ והכוח כשעה-שעה וחצי אחרי הנטילה.

לעומת זאת, כשהייתי לוקח קרייז, אז דווקא אמרו שלא טוב לקחת בסמוך (לפני ואחרי) איתו בטא אלאנין, למשל, כי שני החומרים עובדים על אותם רצפטורים בגוף והדבר יכול להביא להורדת האפקטיביות של המוצר.

בשורה התחתונה, אתה יכול לפעול לפי האפשרויות הבאות:
1. לתסף רק בפורמולת קריאטין/Pre Workout נטו
2. להוסיף לסעיף 1 גם "חיזוק" עם כמה חומרים שהמוצר כבר מכיל, כמו שציינתי כמו בטא אלאנין, ציטרולין וכד'.
3. לקנות את החומרים העיקריים שמרכיבים את כל התוספים הללו למיניהם ולצרוך בנפרד במעין Pre Workout אישי.

אני חושב שרק אחרי שתנסה את הנ"ל תדע מה הכי טוב ומשפיע עליך זה מניסוי וטעייה לרוב.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני אאמץ את הגישה השלישית שהזכרת מהסיבה הפשוטה שחבל על הכסף שהמוצר מציע 30 מנות בשעה שאני יכול להכין כמות רבה יותר. אני אשמח אם תוכל לרשום לי את המרכיבים. או לחילופין תאשרר את דברי.
1. קופאין
2. קריאטין מונו
3. בטא אלנין
4. ציטרולין.
5אלג'נין

סעיף 5 שלך - לחומר קוראים ארג'ינין.
מכל הנ"ל הוא הכי פחות יעיל.
אומרים שדווקא ציטרולין, שהוא נגזרת לש ארג'ינין, יעיל יותר מבחינת פאמפ, ככה שאם כבר אתה קונה בנפרד - שווה לקנות רק ציטרולין

כל השאר באמת המרכיבים העיקריים בפורמולות הנ"ל אין לי עוד מה להוסיף

תודה לעוזרים,
בשנה האחרונה ניסיתי אינספור פורמלות כדוג' ג'ק, המו-רייג', סופר פאמפ, סי 4, כרש, אקסטרים שוט ועוד. כולם חוץ מלתת לי כוח בעוד 2-3 חזרות לא עשו את העבודה, מסתבר שכולם עובדים על אותם החומרים, קריאטין, אלנין, ציטורין, ארג'נין וקופאין. במידה והחסרתי משהו אני אשמח אם תרשמו אותו.
השאלה היא כזאת: אם אני לוקח את כל המוצרים שהוזכרו לעיל ומחבר אותם ביחד אני יכול ליצור לעצמי משהו איכותי? ואם כן אפשר לדעת כמה כמות לשים מכל חומר וכמו כן איזה עוד חומרים כדי להכניס המטרה היא להרגיש פאמפ באימון+כוח יתר+ מרץ.
תודה.
דיברו על זה הרבה פה בפורום
כל הקטע של הפורמולות זה באמת כמויות מזעריות מחומרים מסוימים וכסף בשמיים
ללא ספק אפ תפריד את החומרים תוכל לבנות לעצמך פורמולה חזקה-שתספיק ליותר זמן ותעלה פחות..קצת כאב ראש אבל אני מאמין שזה משתלם

• פותח/ת השרשור
רגע אז בוא נעשה בסדר בדברים, מכל מה שרשמתי חמשת המוצרים שמתוכם אני מוריד את הארג'נין אני יכולה פשוט לשים מכל אחד מעט לערבב עם מים לשתות וללכת להתאמן?
בתאוריה זה נשמע טוב. פרקטית מה הכמות הנדרשת/רצויה בכל מנה שאני עושה?

רגע אז בוא נעשה בסדר בדברים, מכל מה שרשמתי חמשת המוצרים שמתוכם אני מוריד את הארג'נין אני יכולה פשוט לשים מכל אחד מעט לערבב עם מים לשתות וללכת להתאמן?
בתאוריה זה נשמע טוב. פרקטית מה הכמות הנדרשת/רצויה בכל מנה שאני עושה?
המינונים משתנים, אבל בגדול:
1. 100-200 מ"ג קפאין
2. 2-4 גרם קריאטין מונו
3. 3-4 גרם בטא אלאנין וכנ"ל ציטרולין

• פותח/ת השרשור
תענוג, תודה רבה!
עוד שאלה קטנה כמה זמן מומלץ לקחת את זה ברצץ? וכמה זמן כדאי לתת לגוף הפסקה מהחומרים הנ"ל?
אני אתחיל עם המינונים האלו אני מאמין שהם יותר מימה שיש בד"כ בפורמולות רגילות, מקסימום לא יעבוד אני אעלה בהדרגתיות את הכמויות.

1. קפאין 100-200מ"ג
2. קריאטין 2-4גרם
3. בטא אלנין 3-4גרם
4. ציטרולין. 3-4גרם

אני גם רוצה להכין את זה,זה אבקות הדברים?(אני יודע שהקפאין הוא כדור והקריאטין הוא אבקה) אם הרוב כדורים אז יש אפשרות לטחון את הכול ביחד איך שהוא?

ראיתי שאמרו משהו לגבי טאורין,יש לכם מושג?

נערך לאחרונה:
1. קפאין 100-200מ"ג
2. קריאטין 2-4גרם
3. בטא אלנין 3-4גרם
4. ציטרולין. 3-4גרם

אני גם רוצה להכין את זה,זה אבקות הדברים?(אני יודע שהקפאין הוא כדור והקריאטין הוא אבקה) אם הרוב כדורים אז יש אפשרות לטחון את הכול ביחד איך שהוא?

ראיתי שאמרו משהו לגבי טאורין,יש לכם מושג?
למה שתטחן? אתה מתכנן למכור את זה?
במידה ולא, פשוט תדאג לקחת מכל קופסא כמה שצריך
אגב, יש גם קריאטין בקפסולות אם זה קריטי לך

למה שתטחן? אתה מתכנן למכור את זה?
במידה ולא, פשוט תדאג לקחת מכל קופסא כמה שצריך
אגב, יש גם קריאטין בקפסולות אם זה קריטי לך

חח ממש לא.
פשוט חשבתי שזה יותר נוח..במקום להתעסק עם מאה חבילות של דברים בשביל pre workout.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי הזמנה של כל המוצרים וכולם באבקות אז אתה יכול להסיר דאגה מליבך. בנוגע לטחון כדורים ולערבב עם אבקות וכו'.

האם הפורמולה שהבאתם פה תשפיע עלי למרות שקפאין בנפרד לא השפיע עלי?
או שאין הבדל?
יש סיכוי טוב שכן. אבל הכל ניסוי וטעייה - יש אינדיבידואליות בכל עניין החומרים הללו
עליי זה משפיע טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית