הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תכנית אימונים

yonbosk

משתמש מתחיל
19
2
נק' מוניטין:
2
19
2
שלום

רציתי לקבל חוות דעת על תכנית אימונים למטרת עלייה של מסת שריר
אני בן 28, לפני 10 שנים התאמנתי מעל לשנתיים ומאז לא עשיתי שום פעילות ספורטיבית
חזרתי לחדר כושר ואני מתאמן כבר חודש וחצי

קבצים מצורפים

• ת. אימון.png
    ת. אימון.png
    KB 11.8 · צפיות: 251
שלום

רציתי לקבל חוות דעת על תכנית אימונים למטרת עלייה של מסת שריר
אני בן 28, לפני 10 שנים התאמנתי מעל לשנתיים ומאז לא עשיתי שום פעילות ספורטיבית
חזרתי לחדר כושר ואני מתאמן כבר חודש וחצי

אם אתה עושה 4 פעמים בשבוע נראה לי בסדר גמור

לפח. תעבור על הנעוצים ועל פורטל המאמרים.

• פותח/ת השרשור
לפח?! מה לא טוב בתכנית? כל התרגילים? מספר חזרות/סטים?
אשמח לקבל הכוונה מה לא טוב בתכנית..
קראתי לא מעט וראיתי תכנית דומה באתר "קילוגרם" רק עם מספר סטים שונה ומספר חזרות שונה בחלק מהתרגילים...
אולי הבעיה היא שתכנית AB לא מתאימה?
אשמח להבין מה בדיוק לא טוב...

פחות או יותר הכל - כמות התרגילים, כמות הסטים והחזרות. אתה צריך תכנית כוח או FBW עם תרגיל אחד גג לכל קבוצת שריר.

התוכנית לא משו .. מי בנה לך אותה ?

• פותח/ת השרשור
את התכנית בנה לי מאמין כושר מהמכון כושר. הוא נתן לי תכנית 3 פעמים בשבוע ABC עם 9-12 סטים על כל שריר. אמרו לי שהתכנית לא טובה ולי זה נראה קצת מוגזם כמות הסטים לכל שריר ומספר התרגילים אז הורדתי תרגילים וסטים והפכתי את התכנית ל-AB מהסיבה שלא בא לי לעבוד על כל שריר פעם בשבוע, קצת בזבוז.

ראיתי את התכניות שהעלאתם, אני מבין שיש תכניות שמורות על 2-4 סטים לשריר.
הבעיה שאני מרגיש בזבוז כי אני לא מרגיש שהתאמצתי מספיק, אני מרגיש ש-3-4 סטים זה מעט מדי (אני צריך לפחות 6 סטים על השרירים גדולים).
יתכן שבגלל החוסר ניסיון שלי אני קטן אמונה בזה ש-2-4 סטים מספיקים לפתח את השריר.
אז 2-4 סטים לשריר באמת מספיקים לנפח את השריר כשאתם יוצאים מחדר כושר ולא מרגישים שהתאמצתם?

את התכנית בנה לי מאמין כושר מהמכון כושר. הוא נתן לי תכנית 3 פעמים בשבוע ABC עם 9-12 סטים על כל שריר. אמרו לי שהתכנית לא טובה ולי זה נראה קצת מוגזם כמות הסטים לכל שריר ומספר התרגילים אז הורדתי תרגילים וסטים והפכתי את התכנית ל-AB מהסיבה שלא בא לי לעבוד על כל שריר פעם בשבוע, קצת בזבוז.

הבעיה שאני מרגיש בזבוז כי אני לא מרגיש שהתאמצתי מספיק, אני מרגיש ש-3-4 סטים זה מעט מדי (אני צריך לפחות 6 סטים על השרירים גדולים).
אז 2-4 סטים לשריר באמת מספיקים לנפח את השריר כשאתם יוצאים מחדר כושר ולא מרגישים שהתאמצתם?

תאמין לי שאחרי דדליפט כבד וסקוואט כבד אתה לא תרצה אפילו לעמוד או לעשות עוד סט אחד של כפיפת מרפקים...אתה תרגיש שמיצית את המירב מהגוף שלך לחודשיים הקרובים !!

אחרי חודש וחצי שאתה מתאמן הוא הביא לך תוכנית abc? מי זה המאמן הזה ?חחחחח תחליף מאמן דחוף

אם אתה לא מרגיש שהתאמצת סימן שלא הרמת מספיק משקל, באופן כללי כמה מנופח אתה מרגיש בסוף האימון לא אומר כלום על מידת האפקטיביות של האימון.

- - - עידכון הודעה - - -

אחרי חודש וחצי שאתה מתאמן הוא הביא לך תוכנית abc? מי זה המאמן הזה ?חחחחח תחליף מאמן דחוף

לא רק abc, abc ל3 פעמים בשבוע חחחחח

שמע לפי דעתי תתחיל עם תוכנית ab קלאסית 9 לשריר גדול 6 לקטן עם שאיפה להיתקדם במישקלים בהדרגתיות בתוכנית הab הזאת שלך צריכה קצת שינוי
וזה הכל ומה עם תזונה ? מסודרת אצלך?

Back
למעלה תחתית