ייעוץ בקשר לשימוש בקלן

CrazyWorkout

משתמש מתחיל
32
1
נק' מוניטין:
11
32
1
אני חודשיים וחצי בחיטוב שמהם חודש דל פחמימה (80 גרם ליום).
התחלתי שימוש בקלן ויש לי כמה שאלות:
1. הרצפטורים שהקלן עובד עליהם מה השימוש שלהם בגוף?
2. בחודש דל פחמימה עשיתי כול 10 יום העמסה כי לא רציתי לעבד שריר.
קראתי על קלן והבנתי שאחד מהאפקטים שלו הוא לשמור על מסת השריר בגוף
אז אפשר לא לעשות העמסות בכלל איתו או שעדיין חובה כי אני יהיה מרוקן מגליקוגן וככה שרפת
השומן תיהיה יותר טובה.
תודה!😃

אני חודשיים וחצי בחיטוב שמהם חודש דל פחמימה (80 גרם ליום).
התחלתי שימוש בקלן ויש לי כמה שאלות:
1. הרצפטורים שהקלן עובד עליהם מה השימוש שלהם בגוף?
2. בחודש דל פחמימה עשיתי כול 10 יום העמסה כי לא רציתי לעבד שריר.
קראתי על קלן והבנתי שאחד מהאפקטים שלו הוא לשמור על מסת השריר בגוף
אז אפשר לא לעשות העמסות בכלל איתו או שעדיין חובה כי אני יהיה מרוקן מגליקוגן וככה שרפת
השומן תיהיה יותר טובה.
תודה!😃
1. http://he.wikipedia.org/wiki/קולטני...A8.D7.92.D7.99.D7.99.D7.9D_.D7.91.D7.98.D7.90
ניראלי הסבר מספיק טוב,אם לא אז תחכה לאביעד או למישהו שיותר מבין בנושא ממני
2. חייב העמסות בחיטוב ,אם אתה רץ שבועיים על קלן אז תוותר על העמסות ,אם אתה עושה יותר(חודש/חודש וחצי או משהו בסגנון) אז העמסה אחת לשבועיים יהיה סבבה לדעתי

שמע ה-קלן לא נועד מבחינת ה"מרשם הרפואי" שלו לטפל ב- שריפת שומנים .
אלא הוא מתפקד כתרופה לטיפול ב-אסטמה .
ברגע שלוקחים מעל מינון מסויים , אז הוא כן משפיע על הגוף בצורה של הוצאת נוזלים מהגוף , ולהוריד אחוזי שומן ושמירת מסת השריר עקב פעולות שיש במרכיבים שלו.
כמה זמן אתה הולך לקחת את הקלן ? כי אני אסביר לך יש לי 2 חברים שלקחו את זה במשך שבועיים , הפסיקו לחודש , ושוב חזרו לזה לעוד שבועיים .
העניין הוא שרק לאחר שבועיים אתה באמת מתחיל לראות תוצאות , ואז איך שאתה מתחיל לראות תוצאות אתה בעצם מפסיק אז מה עשינו בזה ?
צריך לשלב איתו קטוטיפן , לאחר השבועיים להתחיל לקחת קטוטיפן למשך 4 שבועות נוספים והתוצאות יהיו הרבה יותר טובות .
כמובן שהכול פה צריך להיות צמוד לתפריט מסודר .
שמע אני לא מקצוען בזה ולא מבין גדול אז אל תתפוס אותי במילה , אלא רק כרקע כללי ממה שקראתי במלא מאמרים וחקרתי לעומק .

זה מה שאני הבנתי מכול מה שקראתי והתייעצתי עם אנשים .
תמתין לאנשים קצת יותר מומחים ממני שידעו להגיד לך מה הדרך הכי טובה - ואולי גם לתקן אותי שאדע להבא 😃
👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית