הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לקניית תוספים

poloi12

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
לקראת המסה הקרובה אני מתכוון להצטייד בקריאטין, אבקת חלבון ואולי סוכר ענבים (אומגה 3, קפאין וויטמין C יש לי כבר).

אבקת חלבון
: אני מתלבט בין Nature's Best Perfect WHEY, Ultimate Nutrition Prostar Whey, Extreme Nutrition. אלו האבקות שנראו לי הכי מתאימות מבחינת מחיר, אבל פתוח לעוד הצעות.

לגבי קריאטין וסוכר ענבים אני לא מכיר כל כך, אם מישהו מוכן להמליץ אז בשמחה.

סוכר ענבים יש אפילו בסופר. קריאטין(אף פעם לא התנסיתי) אומרים שהכל אותו דבר ותמיד ממליצים על דיימטייז או אופטימום.

אתה יכול לוותר גם על אבקת חלבון, תאכל טונה במקום.
וסוכר ענבים בשביל שיתרום להשפעה של הקריאטין צריך לקחת בכמויות לא הגיוניות.
ועוד משהו, קריאטין זה לא אבקת קסם, זה רק ייתן לך קצת כוח מתפרץ.
פשוט תאכל, תישן ותתאמן טוב וזה יספיק.
אתה יכול להוסיף מולטי ויטמין ואומגה 3 אם אתה רוצה

• פותח/ת השרשור
את המסה הקודמת עשיתי ללא אבקת חלבון ועוד היה לי יחסית הרבה זמן לאכול כמויות מטורפות של בשר (וגם הייתי 5-6 קילו פחות מהיום). ועוד מעט מתחילים הלימודים ולא בטוח שיהיה לי את הזמן להשקיע באוכל (ברור שאני אעדיף להשתמש כמה שפחות באבקת חלבון). מה גם שמבחינת מחיר אבקת חלבון משתלמת.
ולגבי הקריאטין אני לא מחפש אבקות קסם (בדיוק כמו קפאין) רק חשבתי להתנסות בזה פעם אחת ואם אני ארגיש שזה באמת משמעותי אמשיך אם לא אז לא, במקרה של הקפאין זה נתן לי שיפור משמעותי באימונים.

נערך לאחרונה:
אבקת חלבון אני אישית ממליץ רק של אופטימום/דיימטיז/סאן. אני לא מתקרב לחברות ישראליות.
ותחפש דרך אנשים פרטיים, לרוב זה יוצא זול משמעותית.

לקראת המסה הקרובה אני מתכוון להצטייד בקריאטין, אבקת חלבון ואולי סוכר ענבים (אומגה 3, קפאין וויטמין C יש לי כבר).

אבקת חלבון
: אני מתלבט בין Nature's Best Perfect WHEY, Ultimate Nutrition Prostar Whey, Extreme Nutrition. אלו האבקות שנראו לי הכי מתאימות מבחינת מחיר, אבל פתוח לעוד הצעות.

לגבי קריאטין וסוכר ענבים אני לא מכיר כל כך, אם מישהו מוכן להמליץ אז בשמחה.
האקסטרים באמת במחיר טוב ככה שמשתלם לקנות אותו
אתה לא צריך סוכר ענבים..ואיזה קריאטינים מצאת שאתה חושב לקנות?

• פותח/ת השרשור
האקסטרים באמת במחיר טוב ככה שמשתלם לקנות אותו
אתה לא צריך סוכר ענבים..ואיזה קריאטינים מצאת שאתה חושב לקנות?

הקריאטין של פרולב 600 ג' נראה במחיר טוב ובכמות מספיקה.\

אגב, מאיזו חנות כדאי לעשות את ההזמנה?

....

יש להם אחלה של קריאטין, דרך אגב. (שלהם כביכול)
מבחינתי מקבל 10/10, לא נופל באיכות וביעילות מכל חברה אחרת שהוזכרה כאן. קילו קריאטין בחצי מהמחיר שיש כאן בארץ ל-500 גרם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש סיבה ? בגלל המחיר הלא הוגן (בגלל היצור בארץ) או בגלל משהו אחר שאני לא יודע ?
ערכיים שיקריים לחלק מהחברות [אני לא אגיד שמות], האיכות ירודה, טעם ועירבוב הרבה פחות טובים, ובמחיר הזה כבר אפשר לקנות אופטימום\סאן\דיימטייז שעברו בהצלחה בדיקות מעבדה.

הקריאטין של פרולב 600 ג' נראה במחיר טוב ובכמות מספיקה.\

אגב, מאיזו חנות כדאי לעשות את ההזמנה?
חפש חנויות בארץ שמציאות לך מחירים זולים,לאחרונה אני רואה שיש הרבה חנויות חדשות
600 גרם יספיק לך ל120 ימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית