הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה בחופשה

poloi12

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
עוד כמה ימים אני יוצא לחופשה של שבוע שבמהלכה רוב הסיכויים שאני יהיה בפלוס קלורי בכל הימים. כרגע אני בחיטוב, האם אני אחטוף ריבאונד בשומן בעקבות החופשה?

תלוי כמה ואם החילוף חומרים שלך ירד, ובאיזה פלוס קלורי תהיה בממוצע.
כעיקרון אתה תעלה, אי אפשר לדעת אם המון או מעט בלי מידע על כמה תכניס ומה מצב חילוף החומרים שלך כרגע.

מהיום תכנס כבר לניטראלי שלך, להפחית את הריבואונד.
אבל זה חופשה אין מה לעשות, תנסה לא להפריז יותר מדי אבל בסה"כ זה חופשה ואין מה לעשות, חייבים להשאיר את האימונים טיפה בצד ולהנות גם.

זה תלוי.. על כמה גירעון היית ? אם אתה על משהו כמו איזה 1000 ויותר ביום וזה ככה די זמן , אז הגוף כן עלול לחטוף את השוק של הריבאונד.

אבל תשמע... תנסה להנות ופשוט אל תחשוב על זה .. תשאיר במחשבה שאתה חוזר לשגרה מהר .. גם לגוף לא יזיק מנוחה מהחיטוב.

תהנה אחי 😃

• פותח/ת השרשור
זה תלוי.. על כמה גירעון היית ? אם אתה על משהו כמו איזה 1000 ויותר ביום וזה ככה די זמן , אז הגוף כן עלול לחטוף את השוק של הריבאונד.

אבל תשמע... תנסה להנות ופשוט אל תחשוב על זה .. תשאיר במחשבה שאתה חוזר לשגרה מהר .. גם לגוף לא יזיק מנוחה מהחיטוב.

תהנה אחי 😃

תודה, אני לא אובססיבי בקטע הזה פשוט חשבתי למזער נזקים ולא לזרוק את החודש וחצי הזה לפח.

• פותח/ת השרשור
יש לי העמסה מחר. (5 ימים על דל פחות מ-30). האם אני יכול לוותר עליה אם אני יוצא לנייטרלי ל4-5 ימים הקרובים?

Back
למעלה תחתית