נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
מבין כל חנויות המזון המהיר, איזה הכי מומלצת (הכי בריאה)? (אני מתכוון לשווארמה, פיצה, המבורגר וכו')
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבין כל חנויות המזון המהיר, איזה הכי מומלצת (הכי בריאה)? (אני מתכוון לשווארמה, פיצה, המבורגר וכו')
לך לכל שווארמיה שמטפלת בשיפודים, קנה 2 שיפודים של פרגית/חלק אחר לא מעובד, תוסיף סלט, טחינה פיתה חמה...
מקדונלד'ס לדעתי בזבוז כסף, זה לא שעולה שם 20 שקל, המחיר לא כזה אטרקטיבי לעומת מה שמקבלים
שווארמה= הרבה מאוד שומן(יותר ממה שקיים בצורה טבעית)
ואללה לא זוכר.. שמע, זול זה לא...גדול לפחות ?
משרת איתי במילואים מישהו שעשה תואר בהנדסת מזון והוא עובד במקצוע והוא גם מתעניין מעבר למה שלמד
והוא אמר לי שמבחינת מזון מהיר שהוא בריא הכי טוב נחשב פיצה , כמובן כזאת ששם יש גבינה אמיתית
בורקס נחשב להכי פחות בריא
לגבי מקדונלס ניראה לי בארץ זה ממש ביזבוז כסף בגלל שהמחיר הוא סביבות 40 שקל וב BBB או דברים דומים אתה יכול לקנות ב 50 משהו שאני רוצה להאמין יותר איכותי
- - - עידכון הודעה - - -
יש לך מושג מה ההערכים של שווארמה ?
כי עד עכשיו תמיד הייתי לוקח שווראמה בגלל שחשבתי ששם יש הכי הרבה בשר
לא דיברו פה על עליות , אלה על מה הכי בריא . ברור שמבחינה פיננסית לא כדי לקנות אוכל בחוץ בכלל (אלה אם יש מבצע טוב) .1. פיצה
בקשר למקדונלד'ס- כל מסעדה שצריכה לנופף באוויר במשך שנים שהיא בריאה עושה צחוק מעצמה, הם נותנים 200 גרם קציצת בשר מוסיפים שתיה וצ'יפס ורוצים 45 שקל, עדיף שאנשים ילכו יקנו קילו בשר טחון וישימו 10 שקל לאיזה עמותה למלחמה בסרטן וכו'
לא דיברו פה על עליות , אלה על מה הכי בריא . ברור שמבחינה פיננסית לא כדי לקנות אוכל בחוץ בכלל (אלה אם יש מבצע טוב) .
ככה שלפי דעתי מקדונלס במקום הראשון
זה כבר ממש יקר , יום שבת קניתי 41 יחידות של סושי יצא לי 105 (ובמקום שנחשב "זול") (משביע זה לא טעים זה כן) במיוחד בהעמסות :hoelאל תשכחו גם סושי.
זה כבר ממש יקר , יום שבת קניתי 41 יחידות של סושי יצא לי 105 (ובמקום שנחשב "זול") (משביע זה לא טעים זה כן) במיוחד בהעמסות :hoel
דאבל מקרויאל מוגדל לענק עולה 56 זה מה שאני יודעגדול לפחות ?
ראנץ כפול 2 המבורגרים עם שתיה וצ'יפס עולה 49.90
לדעתי הכי שפוי במחיר + ערכים טובים זה רק חזה עוף/פרגיות בשיפודייה
כמובן לשים סלטים בהתאם (ולא מה שעם מלא שמן)
בפיתה/באגט וזה סבבה (לא בלאפה)
אופן ההכנה שלה כרוך בהוספת הרבה שמן לבצקלמה לא לאפה ?
בטח עושה CBLבשאוורמה ובמיוחד בפיצה יש לא מעט קלוריות איכותיות. מי שמכיר את מט עוגס מיוטוב יודע שהפוסט וורקווט שלו זה כמעט תמיד צ'יפוטלה (שווארמה מקסיקנית) והוא נראה ככה
![]()
על מה אתה מדבר הוא הדוגמן שעל הכריכה (ציניות) 😛בטח עושה CBL