הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אוכל מהיר הוא הכי בריא (או הכי פחות לא בריא)?

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
מבין כל חנויות המזון המהיר, איזה הכי מומלצת (הכי בריאה)? (אני מתכוון לשווארמה, פיצה, המבורגר וכו')

נערך לאחרונה:
מבין כל חנויות המזון המהיר, איזה הכי מומלצת (הכי בריאה)? (אני מתכוון לשווארמה, פיצה, המבורגר וכו')

משרת איתי במילואים מישהו שעשה תואר בהנדסת מזון והוא עובד במקצוע והוא גם מתעניין מעבר למה שלמד

והוא אמר לי שמבחינת מזון מהיר שהוא בריא הכי טוב נחשב פיצה , כמובן כזאת ששם יש גבינה אמיתית
בורקס נחשב להכי פחות בריא
לגבי מקדונלס ניראה לי בארץ זה ממש ביזבוז כסף בגלל שהמחיר הוא סביבות 40 שקל וב BBB או דברים דומים אתה יכול לקנות ב 50 משהו שאני רוצה להאמין יותר איכותי

- - - עידכון הודעה - - -

לך לכל שווארמיה שמטפלת בשיפודים, קנה 2 שיפודים של פרגית/חלק אחר לא מעובד, תוסיף סלט, טחינה פיתה חמה...
מקדונלד'ס לדעתי בזבוז כסף, זה לא שעולה שם 20 שקל, המחיר לא כזה אטרקטיבי לעומת מה שמקבלים

שווארמה= הרבה מאוד שומן(יותר ממה שקיים בצורה טבעית)

יש לך מושג מה ההערכים של שווארמה ?
כי עד עכשיו תמיד הייתי לוקח שווראמה בגלל שחשבתי ששם יש הכי הרבה בשר

משרת איתי במילואים מישהו שעשה תואר בהנדסת מזון והוא עובד במקצוע והוא גם מתעניין מעבר למה שלמד

והוא אמר לי שמבחינת מזון מהיר שהוא בריא הכי טוב נחשב פיצה , כמובן כזאת ששם יש גבינה אמיתית
בורקס נחשב להכי פחות בריא
לגבי מקדונלס ניראה לי בארץ זה ממש ביזבוז כסף בגלל שהמחיר הוא סביבות 40 שקל וב BBB או דברים דומים אתה יכול לקנות ב 50 משהו שאני רוצה להאמין יותר איכותי

- - - עידכון הודעה - - -

יש לך מושג מה ההערכים של שווארמה ?
כי עד עכשיו תמיד הייתי לוקח שווראמה בגלל שחשבתי ששם יש הכי הרבה בשר

1. פיצה: היא "בריאה" אם מכינים אותה כמו שצריך(בלי הרבה שמן, גבינה איכותית, בלי יותר מדי בצק)- יש מקומות ששופכים חצי כוס שמן קנולה על פיצה כדי שהיא תהיה עסיסית ואז זה עושה את הפיצה למגעילה וזבל.

2. שאוורמה: שמים בדרך כלל שכבה של בשר שכבה של שומן וטובלים כל שכבה בתבלינים(תכפיל בהרבה שכבות וקיבלת שאוורמה מסתובבת)- בדרך כלל בבשר בטבע יש 15-25 אחוז שומן, בפועל בשאוורמיות שמים יותר שומן(זול, עסיסי, מחזיק את הבשר שלא יתייבש) וזה מגיע ל40-50% שומן, כמה בדיוק זה משתנה ותלוי מי הכין, הייתי הולך על הגרוע ביותר ומניח שיש 50% שומן(מהחי, רווי, חרא) לכן בערך 15 גרם חלבון(או קצת יותר/פחות).
כשאני צריך לאכול בחוץ אני בדרך כלל מזמין שיפודי פרגיות או כל בשר שהתעסקו בו כמה שפחות כדי לא לשלם על שומן.

בקשר למקדונלד'ס
- כל מסעדה שצריכה לנופף באוויר במשך שנים שהיא בריאה עושה צחוק מעצמה, הם נותנים 200 גרם קציצת בשר מוסיפים שתיה וצ'יפס ורוצים 45 שקל, עדיף שאנשים ילכו יקנו קילו בשר טחון וישימו 10 שקל לאיזה עמותה למלחמה בסרטן וכו'

1. פיצה

בקשר למקדונלד'ס
- כל מסעדה שצריכה לנופף באוויר במשך שנים שהיא בריאה עושה צחוק מעצמה, הם נותנים 200 גרם קציצת בשר מוסיפים שתיה וצ'יפס ורוצים 45 שקל, עדיף שאנשים ילכו יקנו קילו בשר טחון וישימו 10 שקל לאיזה עמותה למלחמה בסרטן וכו'
לא דיברו פה על עליות , אלה על מה הכי בריא . ברור שמבחינה פיננסית לא כדי לקנות אוכל בחוץ בכלל (אלה אם יש מבצע טוב) .
ככה שלפי דעתי מקדונלס במקום הראשון

לא דיברו פה על עליות , אלה על מה הכי בריא . ברור שמבחינה פיננסית לא כדי לקנות אוכל בחוץ בכלל (אלה אם יש מבצע טוב) .
ככה שלפי דעתי מקדונלס במקום הראשון

כל מסעדה שמציעה ארוחות עסקיות בצהריים תספק ארוחה טובה יותר, בריאה יותר וזולה יותר ממקדונלדס(גם אם מדובר במקומות שאתה אוכל בהם המבורגר)
גם מי שמקבל מהעבודה ארוחות דרך כרטיס זה או אחר שלא יקנה במקדונלדס, בכל קניון אפשר לקנות אוכל טוב יותר

לדעתי הכי שפוי במחיר + ערכים טובים זה רק חזה עוף/פרגיות בשיפודייה
כמובן לשים סלטים בהתאם (ולא מה שעם מלא שמן)
בפיתה/באגט וזה סבבה (לא בלאפה)

אני אישית משתדל לאכול כמה שפחות בחוץ.
ואם כבר בחוץ אז במסעדה, לוקח איזה נתח בשר איכותי ולא איזה קציצה עם כמות מסחרית של שמן משנה שעברה.
ביזיון כלפי עצמך להכניס את ההמבורגרים של מקדונלד'ס, עאלק בריא, הבינו שאנשים קצת התחילו לשים לב לתזונה
אז משחקים אותה כאילו זה בריא, עשו אריזה יפה, הדביקו מדבקה של ערכים תזונתיים ומעכשיו זה ארוחה איכותית.

בשאוורמה ובמיוחד בפיצה יש לא מעט קלוריות איכותיות. מי שמכיר את מט עוגס מיוטוב יודע שהפוסט וורקווט שלו זה כמעט תמיד צ'יפוטלה (שווארמה מקסיקנית) והוא נראה ככה

934081_626559917371413_2136869780_n.jpg

מקסיקני או כל טורטייה אחרת שמביאה לך כמות יפה(אם אני לא טועה בכפולה יש 250גר אנטריקוט)
והטורטייה עצמה די דקה ככה שאני מאמין שהפחמימות לא בשמיים, התוספות שם זה אבוקדו וירקות.
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי ערכים

בטח עושה CBL
על מה אתה מדבר הוא הדוגמן שעל הכריכה (ציניות) 😛

בנוגע לדיבורים על מקדונלדס- אחרי שהם התחילו להשקיע בערכים אחרי כל הבלאגן התקשורתי יש להם מזון מעולה, עם ערכים טובים.
כמעט כל העמסה שלי בחיטוב הייתה בנויה ממגש דומינוס + מקדונלדס, או רק מקדונלדס.
טעם נפלא (סדרת ביג זה להיט! במיוחד טקסס ניו יורק ו-וגאס) וערכים טובים בכללי ונפלאים להעמסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית