הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איזה אוכל מהיר הוא הכי בריא (או הכי פחות לא בריא)?

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
מבין כל חנויות המזון המהיר, איזה הכי מומלצת (הכי בריאה)? (אני מתכוון לשווארמה, פיצה, המבורגר וכו')

נערך לאחרונה:
1.
2. שאוורמה: שמים בדרך כלל שכבה של בשר שכבה של שומן וטובלים כל שכבה בתבלינים(תכפיל בהרבה שכבות וקיבלת שאוורמה מסתובבת)- בדרך כלל בבשר בטבע יש 15-25 אחוז שומן, בפועל בשאוורמיות שמים יותר שומן(זול, עסיסי, מחזיק את הבשר שלא יתייבש) וזה מגיע ל40-50% שומן, כמה בדיוק זה משתנה ותלוי מי הכין, הייתי הולך על הגרוע ביותר ומניח שיש 50% שומן(מהחי, רווי, חרא) לכן בערך 15 גרם חלבון(או קצת יותר/פחות).
כשאני צריך לאכול בחוץ אני בדרך כלל מזמין שיפודי פרגיות או כל בשר שהתעסקו בו כמה שפחות כדי לא לשלם על שומן.

לא הבנתי מה הבעיה עם זה?

בשאוורמה ובמיוחד בפיצה יש לא מעט קלוריות איכותיות. מי שמכיר את מט עוגס מיוטוב יודע שהפוסט וורקווט שלו זה כמעט תמיד צ'יפוטלה (שווארמה מקסיקנית) והוא נראה ככה

934081_626559917371413_2136869780_n.jpg

למה אתה רואה בו פקטור בכלל?
ולפי מה בדיוק אתה קובע שבשווארמה ובפיצה יש קלוריות איכותיות?

בנוגע לדיבורים על מקדונלדס- אחרי שהם התחילו להשקיע בערכים אחרי כל הבלאגן התקשורתי יש להם מזון מעולה, עם ערכים טובים.
כמעט כל העמסה שלי בחיטוב הייתה בנויה ממגש דומינוס + מקדונלדס, או רק מקדונלדס.
טעם נפלא (סדרת ביג זה להיט! במיוחד טקסס ניו יורק ו-וגאס) וערכים טובים בכללי ונפלאים להעמסה.

למה אתה חושב ככה?
שיווק גאוני מקדונלס.. מבטיח לך שהאוכל שלהם לא השתנה מלפני השיווק כרשת בריאה עלק..

לא הבנתי מה הבעיה עם זה?

לא יודע אם אתה מנסה לעקוץ או שאשכרה לא הבנת, בכל מקרה לאכול מנת שווארמה(800-1000 קלוריות?) ולקבל ממנה כ"כ הרבה שומן רווי לא דבר מי יודע מה.
עדיף שהערכים התזונתיים יהיו מבוססים על אוכל מזין, עם חומצות שומן חד ורב בלתי רוויות ולא רק בג'אנק.

אני מרגיש כאילו אנשים מחפשים מאמרים ומחקרים שמראים שמותר לאכול ג'אנק פוד, אוקיי אז אין מחקר שקושר מחלות לב ישירות(כולסטרול לדוג'= גורם עקיף) זה אומר שלבסס המון קלוריות על שומן רווי זה טוב?

אם בא לך לאכול שווארמה תאכל שווארמה.

לא יודע אם אתה מנסה לעקוץ או שאשכרה לא הבנת, בכל מקרה לאכול מנת שווארמה(800-1000 קלוריות?) ולקבל ממנה כ"כ הרבה שומן רווי לא דבר מי יודע מה.
עדיף שהערכים התזונתיים יהיו מבוססים על אוכל מזין, עם חומצות שומן חד ורב בלתי רוויות ולא רק בג'אנק.

אני מרגיש כאילו אנשים מחפשים מאמרים ומחקרים שמראים שמותר לאכול ג'אנק פוד, אוקיי אז אין מחקר שקושר מחלות לב ישירות(כולסטרול לדוג'= גורם עקיף) זה אומר שלבסס המון קלוריות על שומן רווי זה טוב?

אם בא לך לאכול שווארמה תאכל שווארמה.

להבנתי שומן רווי זה לא ג'אנק, בכלל זה לא העמדה של האנשים פה בפורום? להמנע משומן צמחי (רב בלתי רווי - תהליכי חימצון)? כבר היו מחקרים שהראו שאין בעיה עם שומן רווי.. זה בערך העמדה בדיאטת פליאו.

כל הטענות המגוחכות ששומן רווי יוביל להתקף לב לא הוכחו מעולם, מצד שני יש הרבה מחקרים שמראים ששומן רווי כמקור שומן עיקרי בתזונה זה לא דבר מומלץ.
הגישה שלי זה להבהיר שרוב הסיבוכים והבעיות שיש לכל אחד ואחד זה מעודף פחמימות, לא משומן רווי או שומן בכלל.

מצד שני, ממה שאני מכיר(ואם אני טועה אשמח שיתקנו אותי) שלגוף קשה יותר לחמצן חומצות רוויות ארוכות מחומצות חד/רב בלתי רוויות(פחות קשרי חמצון, ממש צריך קשר כימי של בעירה- שימוש בחמצן או מולקולות גז) ככה שלבסס את התזונה שלנו על מרגרינה ושווארמה נראה לי אבסורד לא פחות.

כי הוא בודיבילדר שאוכל ''ג'אנק פוד'' ועדיין מגיע לתוצאות כאלו? רשמתי 'לא מעט קלוריות איכותיות'. תדייק. משמע חלק מסויים, לא הכל. חלבון, פחמימות וחלק מהשומן שם מעולים. כמובן שגם הירקות והסיבים. הלוואי שכל השחיפים האלו שמתרוצצים במכון/בנות אנורקסיות היו אוכלים קצת יותר מהאוכל הזה ופחות מהאוכל ה''נקי''.

נערך לאחרונה:
אני יכול להגיד שמדי פעם לא יזיק איזה מקדונלדס או 2-3 משולשי פיצה ככה להרגשה העצמית
לא צריך לצרוך את זה כדרך קבע בתפריט, אבל אפשר ולדעתי זה אפילו הכרחי פעם בשבועיים - שבוע לדפוק איזה ניו יורק 250 גרם עם פוטטוס וקולה במקדונלדס או פיצה אישית מדומינוס עם 2-3 תוספות צימחוניות ואיזה כמה חתיכות פסטרמה/פפרוני.

כל הטענות המגוחכות ששומן רווי יוביל להתקף לב לא הוכחו מעולם, מצד שני יש הרבה מחקרים שמראים ששומן רווי כמקור שומן עיקרי בתזונה זה לא דבר מומלץ.
מי שרוצה לקבל תמונה די מאוזנת על מצב העניינים מוזמן לקרוא את הערך בויקי: http://en.wikipedia.org/wiki/Saturated_fat_and_cardiovascular_disease_controversy . בניגוד למאמר הנעוץ ("כולל רפרנסים"!) שם נעשה קצת פחות סינון מגמתי של המצב המחקרי - אחד היתרונות של ויקי הוא שכמה כותבים עם עמדות שונות משתפים פעולה ליצירת המוצר המוגמר. גארי טאובס מוזכר שם, אבל לא בתור האוטוריטה היחידה אלא כמייצג דעת מיעוט. שימו לב שהמחקרים פורסמו בעיתונים מכובדים ("reputable"), לא במגזין ההומיאופטים של בוטוצואנה עילית.

אפשר, כידוע, להאשים את כל הגופים המכובדים שמופיעים שם בפרק "Mainstream authorities" בטמטום, אי הבנה, שמרנות יתר ולקיחת שוחד, אבל לא מזיק להכיר את העובדות לפני שעושים את זה.

למה אתה חושב ככה?
שיווק גאוני מקדונלס.. מבטיח לך שהאוכל שלהם לא השתנה מלפני השיווק כרשת בריאה עלק..
רואים שהערכים טובים והם מקבלים פרסים מכל מיני בדיקות על זה.
משרד הבריאות הבריטי החשיב אותם למזון המהיר הבריא ביותר בבריטניה, וזה לא בא ברגל- זה בוודאות כלל בדיקות מעבדה ברמה גבוהה.

רואים שהערכים טובים והם מקבלים פרסים מכל מיני בדיקות על זה.
משרד הבריאות הבריטי החשיב אותם למזון המהיר הבריא ביותר בבריטניה, וזה לא בא ברגל- זה בוודאות כלל בדיקות מעבדה ברמה גבוהה.

אתה תמים, קצת כסף ויכתבו הכל. תכיר את עולם השיווק 😉

ואייי איזה מסכנים הילדים שמקשיבים לילדי הפורום הזה , כמה כמה שטויות !!
גם בשוקולד יש כמות מסוימת של פחמימות וחלבון ,
וגם באלף ואחד דברים מתוקים שהם הכי לא בריאים יש כמות פחמימות וחלבון ,
מה שמשנה בסוף אם המזון הוא בריא או לא זה ערך גליקמי נמוך או גבוה אז תפסיקו להרוס לילדים תחיים בבקשה !!!!!!
לגבי השומן הרווי תחיו בסרט שהוא בריא ונראה לאן תגיעו בחיים :S

- - - עידכון הודעה - - -

חחח איך אתם אוהבים לקחת מילה או משפט מפה ולהרכיב סיפור חיים שלם ,
מידי פעם לאכול זבל לא יעשה שום דבר אבל ראית תתפריט שלו ? מורכב משיבולת שועל בטטה רוב התזונה שלו זה ערך גליקמי נמוך וסלט הוא אוכלל ממש ממש בריא !

דרך הגב: קראתי קצת מהספר שכתב ארנולד שוורצנגר כל מי שחושב שהתכנית שלו התבססה על אימוני כוח טועה בגדול ובניגוד לכך רוב התכנית שלו התבססה על מלא דרופסטים סופר סטים הוא האמין נורא בפאמפ של השריר ושצריך לקרוע אותו עד הסוף פעם ב ואני מדגיש פעם בבבבב הוא זרק תתכנית שלו לפח ועשה קצת אימוני כוח ,
הוא האמין גם שצריך מידי פעם לתת לשריר הרבה חזרות באזור ה 15 גם כן להכניס פאמפ לשריר , בקיצור אני יכול להרחיב ולהרחיב אתם לא תאמינו עד שלא תקראו בעצמם יש את הספר באינטרנט רק תחפשו !
(כן הוא השתמש בסטרואידים אבל תראו אותו בגיל 16 שזה אחרי שנה של אימונים בלי חומרים והוא סוס מפחיד )
הוא מדבר על הכל פשוט לקראו !!
כל מה שאתם מדברים זה פשוט שטויות אני לא מבין מאיפה הפלצתם את כל המידע הזה באמת שלא !

נערך לאחרונה:
ואייי איזה מסכנים הילדים שמקשיבים לילדי הפורום הזה , כמה כמה שטויות !!
גם בשוקולד יש כמות מסוימת של פחמימות וחלבון ,
וגם באלף ואחד דברים מתוקים שהם הכי לא בריאים יש כמות פחמימות וחלבון ,
מה שמשנה בסוף אם המזון הוא בריא או לא זה ערך גליקמי נמוך או גבוה אז תפסיקו להרוס לילדים תחיים בבקשה !!!!!!
לגבי השומן הרווי תחיו בסרט שהוא בריא ונראה לאן תגיעו בחיים :S

- - - עידכון הודעה - - -

חחח איך אתם אוהבים לקחת מילה או משפט מפה ולהרכיב סיפור חיים שלם ,
מידי פעם לאכול זבל לא יעשה שום דבר אבל ראית תתפריט שלו ? מורכב משיבולת שועל בטטה רוב התזונה שלו זה ערך גליקמי נמוך וסלט הוא אוכלל ממש ממש בריא !

דרך הגב: קראתי קצת מהספר שכתב ארנולד שוורצנגר כל מי שחושב שהתכנית שלו התבססה על אימוני כוח טועה בגדול ובניגוד לכך רוב התכנית שלו התבססה על מלא דרופסטים סופר סטים הוא האמין נורא בפאמפ של השריר ושצריך לקרוע אותו עד הסוף פעם ב ואני מדגיש פעם בבבבב הוא זרק תתכנית שלו לפח ועשה קצת אימוני כוח ,
הוא האמין גם שצריך מידי פעם לתת לשריר הרבה חזרות באזור ה 15 גם כן להכניס פאמפ לשריר , בקיצור אני יכול להרחיב ולהרחיב אתם לא תאמינו עד שלא תקראו בעצמם יש את הספר באינטרנט רק תחפשו !
(כן הוא השתמש בסטרואידים אבל תראו אותו בגיל 16 שזה אחרי שנה של אימונים בלי חומרים והוא סוס מפחיד )
הוא מדבר על הכל פשוט לקראו !!
כל מה שאתם מדברים זה פשוט שטויות אני לא מבין מאיפה הפלצתם את כל המידע הזה באמת שלא !

קיבלת מוניטין חיובי על החלק הראשון ופירטתי במוניטין.

חלק שני: כשהתחיל להתאמן ארנולד היה עושה 5X5 וגם התחרה באירופה בפאוורליפטינג, יש תמונות יש תיעוד של התחרויות, אי אפשר לומר שלא כי יש תיעוד של הכל(תריץ חיפוש בגוגל).
ככל שהשנים עברו והסטרואידים התפתחו ועברו מעולם הוויטליפטינג לעולם פיתוח גוף(בו זמנית התחיל השימוש במכונות/שנות ה70 המוקדמות) התכניות של האנשים השתנוו כי הם השיגו בצורה מלאכותית(סטרואיד) דברים שאנשים רגילים היו משיגים דרך אימונים.
תפמפם קוואדריספס והאמסטרינגס לדרופ סטים עד מחר, הרגל שלך לא תגדל כמו שהיא תגדל מסקוואט כבד ל5-8 חזרות.

מפתחי גוף ככל שעברו הזמנים הרוויחו הרבה הרבה הרבה יותר כסף ממתאמנים בWL או בPL, הם התפרסמו במגזינים, פרסמו כל מיני תוספי תזונה ואמרו דברים בהתאם למה שהמרבה במחיר ביקש, לדוג' מפתח המכונות הראשונות של נאוטילוס(ועדיין...)

היום המצב הפך להיות שהאימונים הנ"ל הם המיינסטרים, אנשים באמת לא מבינים שאדם טבעי לא יכול להתאמן כמו בנאדם עם חומרים(9 תרגילים באימון, ABCD עם יום מנוחה אחד, הרבה דרופ סטים, נפח לא נורמלי...)

נערך לאחרונה:
זה כבר ממש יקר , יום שבת קניתי 41 יחידות של סושי יצא לי 105 (ובמקום שנחשב "זול") (משביע זה לא טעים זה כן) במיוחד בהעמסות :hoel
במאסה אני מכין סושי עם אורז מלא מיוחד הרבה סלמון וטונה עם ירקות
10 רולים בערך 100 שח עלות חומרים

אורז לבן זה דרעק

קיבלת מוניטין חיובי על החלק הראשון ופירטתי במוניטין.

חלק שני: כשהתחיל להתאמן ארנולד היה עושה 5X5 וגם התחרה באירופה בפאוורליפטינג, יש תמונות יש תיעוד של התחרויות, אי אפשר לומר שלא כי יש תיעוד של הכל(תריץ חיפוש בגוגל).
ככל שהשנים עברו והסטרואידים התפתחו ועברו מעולם הוויטליפטינג לעולם פיתוח גוף(בו זמנית התחיל השימוש במכונות/שנות ה70 המוקדמות) התכניות של האנשים השתנוו כי הם השיגו בצורה מלאכותית(סטרואיד) דברים שאנשים רגילים היו משיגים דרך אימונים.
תפמפם קוואדריספס והאמסטרינגס לדרופ סטים עד מחר, הרגל שלך לא תגדל כמו שהיא תגדל מסקוואט כבד ל5-8 חזרות.

מפתחי גוף ככל שעברו הזמנים הרוויחו הרבה הרבה הרבה יותר כסף ממתאמנים בWL או בPL, הם התפרסמו במגזינים, פרסמו כל מיני תוספי תזונה ואמרו דברים בהתאם למה שהמרבה במחיר ביקש, לדוג' מפתח המכונות הראשונות של נאוטילוס(ועדיין...)

היום המצב הפך להיות שהאימונים הנ"ל הם המיינסטרים, אנשים באמת לא מבינים שאדם טבעי לא יכול להתאמן כמו בנאדם עם חומרים(9 תרגילים באימון, ABCD עם יום מנוחה אחד, הרבה דרופ סטים, נפח לא נורמלי...)
מצטער להגיד לך אבל כל האנשים שנראים הכי טוב מבחינת אחוזי שומן ומסת שריר אוכלים מאוד מאוד בריא ועובדים נפח ולא כוח, וגמאני מאז שהתחלתי נפח יש שינוי משמעותי , גם אלון גבעי הוא טבעי והוא לרוב לא נח יותר מדקה ועובד כמובן נפח + משקלים כבדים בסקואט ודדליפט כמובן ,
אני לא חושב שארנולד אומר שלפמפם זה טוב זה זה מכניס חמצן לשריר ולא זוכר בדיוק תאמת אבל כיאילו המזון מגיע לשריר ככה וכביכול השריר נושם (לא זוכר בדיוק סלחו לי על הברות בכל מקרה אני לא חושב שארנולד כתב את כל הספר שלו על קישקושים שאמרו לו להגיד והוא מדגיש שזה לא נכתב בשביל כאלה שלוקחים חומרים!
אם אתה חושב שאתה יודע דברים שארנולד וכל העולם לא יודע איך אתה חושב שיש אנשים שלא רואים אותך ממטר מבחינת חיטוב ומסת שריר (לא בשביל לעליב ראיתי תמונות שלך אתה מסיבי מאוד אבל תמיד יש יותר ) בכל מקרה אם היית כזה מפצח דרך חדשה תאמין לי שהיית היום במקום אחר,
ואם אתה בטוח בכל זאת שאתה צודק אז תלך לויקפדיה ותשנה שם שהיפוטריפה זה 5 חזרות וכוח זה גם ובכל אתרי האינטרנט ושאם מישהו הצליח מתכניות מסה אז כמובן הוא על חומרים יעני 99 אחוז מהמתאמנים בחדרי הכושר בשביל גוף יפה על חומרים !
(מצטער על הכתב המפוברק לא היה לי כוח יותר מידי )

נערך לאחרונה:
מצטער להגיד לך אבל כל האנשים שנראים הכי טוב מבחינת אחוזי שומן ומסת שריר אוכלים מאוד מאוד בריא ועובדים נפח ולא כוח, וגמאני מאז שהתחלתי נפח יש שינוי משמעותי , גם אלון גבעי הוא טבעי והוא לרוב לא נח יותר מדקה ועובד כמובן נפח + משקלים כבדים בסקואט ודדליפט כמובן ,
אני לא חושב שארנולד אומר שלפמפם זה טוב זה זה מכניס חמצן לשריר ולא זוכר בדיוק תאמת אבל כיאילו המזון מגיע לשריר ככה וכביכול השריר נושם (לא זוכר בדיוק סלחו לי על הברות בכל מקרה אני לא חושב שארנולד כתב את כל הספר שלו על קישקושים שאמרו לו להגיד והוא מדגיש שזה לא נכתב בשביל כאלה שלוקחים חומרים!
אם אתה חושב שאתה יודע דברים שארנולד וכל העולם לא יודע איך אתה חושב שיש אנשים שלא רואים אותך ממטר מבחינת חיטוב ומסת שריר (לא בשביל לעליב ראיתי תמונות שלך אתה מסיבי מאוד אבל תמיד יש יותר ) בכל מקרה אם היית כזה מפצח דרך חדשה תאמין לי שהיית היום במקום אחר,
ואם אתה בטוח בכל זאת שאתה צודק אז תלך לויקפדיה ותשנה שם שהיפוטריפה זה 5 חזרות וכוח זה גם ובכל אתרי האינטרנט ושאם מישהו הצליח מתכניות מסה אז כמובן הוא על חומרים יעני 99 אחוז מהמתאמנים בחדרי הכושר בשביל גוף יפה על חומרים !
הוא לא דיבר על המראה(הנחש). הוא אמר שהבסיסג€‹ היה כוח. אחרי זה הוא עבר לפיתוח גוף.

אלון גבאי לא טבעי , בן אדם על אחוז חד ספרתי (לא 9 אלא 7 ומטה אפילו) והוא במשקל כמו שלו הוא לא טבעי / נורמלי.

אלון גבאי לא טבעי , בן אדם על אחוז חד ספרתי (לא 9 אלא 7 ומטה אפילו) והוא במשקל כמו שלו הוא לא טבעי / נורמלי.
אני לא יודע אם הראש שלך באמת שתוף בשטויות בגלל שאתה עוד צעיר ונכנסת לאתר הזה וזה מה ששמעת אבל אם זה לא העניין אז תפסיק לקנאות לא תגיע רחוק ככה,
מממ לא שעד עכשיו השגת משהו לפי התמונות :S

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית