נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
מבין כל חנויות המזון המהיר, איזה הכי מומלצת (הכי בריאה)? (אני מתכוון לשווארמה, פיצה, המבורגר וכו')
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לקחת בכלל דוגמא מבילדר?כי הוא בודיבילדר שאוכל ''ג'אנק פוד'' ועדיין מגיע לתוצאות כאלו? רשמתי 'לא מעט קלוריות איכותיות'. תדייק. משמע חלק מסויים, לא הכל. חלבון, פחמימות וחלק מהשומן שם מעולים. כמובן שגם הירקות והסיבים. הלוואי שכל השחיפים האלו שמתרוצצים במכון/בנות אנורקסיות היו אוכלים קצת יותר מהאוכל הזה ופחות מהאוכל ה''נקי''.
מצטער להגיד לך אבל כל האנשים שנראים הכי טוב מבחינת אחוזי שומן ומסת שריר אוכלים מאוד מאוד בריא ועובדים נפח ולא כוח, וגמאני מאז שהתחלתי נפח יש שינוי משמעותי , גם אלון גבעי הוא טבעי והוא לרוב לא נח יותר מדקה ועובד כמובן נפח + משקלים כבדים בסקואט ודדליפט כמובן ,
אני לא חושב שארנולד אומר שלפמפם זה טוב זה זה מכניס חמצן לשריר ולא זוכר בדיוק תאמת אבל כיאילו המזון מגיע לשריר ככה וכביכול השריר נושם (לא זוכר בדיוק סלחו לי על הברות בכל מקרה אני לא חושב שארנולד כתב את כל הספר שלו על קישקושים שאמרו לו להגיד והוא מדגיש שזה לא נכתב בשביל כאלה שלוקחים חומרים!
אם אתה חושב שאתה יודע דברים שארנולד וכל העולם לא יודע איך אתה חושב שיש אנשים שלא רואים אותך ממטר מבחינת חיטוב ומסת שריר (לא בשביל לעליב ראיתי תמונות שלך אתה מסיבי מאוד אבל תמיד יש יותר ) בכל מקרה אם היית כזה מפצח דרך חדשה תאמין לי שהיית היום במקום אחר,
ואם אתה בטוח בכל זאת שאתה צודק אז תלך לויקפדיה ותשנה שם שהיפוטריפה זה 5 חזרות וכוח זה גם ובכל אתרי האינטרנט ושאם מישהו הצליח מתכניות מסה אז כמובן הוא על חומרים יעני 99 אחוז מהמתאמנים בחדרי הכושר בשביל גוף יפה על חומרים !
(מצטער על הכתב המפוברק לא היה לי כוח יותר מידי )
מצטער להגיד לך אבל כל האנשים שנראים הכי טוב מבחינת אחוזי שומן ומסת שריר אוכלים מאוד מאוד בריא ועובדים נפח ולא כוח, וגמאני מאז שהתחלתי נפח יש שינוי משמעותי , גם אלון גבעי הוא טבעי והוא לרוב לא נח יותר מדקה ועובד כמובן נפח + משקלים כבדים בסקואט ודדליפט כמובן ,
אני לא חושב שארנולד אומר שלפמפם זה טוב זה זה מכניס חמצן לשריר ולא זוכר בדיוק תאמת אבל כיאילו המזון מגיע לשריר ככה וכביכול השריר נושם (לא זוכר בדיוק סלחו לי על הברות בכל מקרה אני לא חושב שארנולד כתב את כל הספר שלו על קישקושים שאמרו לו להגיד והוא מדגיש שזה לא נכתב בשביל כאלה שלוקחים חומרים!
אם אתה חושב שאתה יודע דברים שארנולד וכל העולם לא יודע איך אתה חושב שיש אנשים שלא רואים אותך ממטר מבחינת חיטוב ומסת שריר (לא בשביל לעליב ראיתי תמונות שלך אתה מסיבי מאוד אבל תמיד יש יותר ) בכל מקרה אם היית כזה מפצח דרך חדשה תאמין לי שהיית היום במקום אחר,
ואם אתה בטוח בכל זאת שאתה צודק אז תלך לויקפדיה ותשנה שם שהיפוטריפה זה 5 חזרות וכוח זה גם ובכל אתרי האינטרנט ושאם מישהו הצליח מתכניות מסה אז כמובן הוא על חומרים יעני 99 אחוז מהמתאמנים בחדרי הכושר בשביל גוף יפה על חומרים !
(מצטער על הכתב המפוברק לא היה לי כוח יותר מידי )
הבנת הנקרא שלי במצב פח וכך גם כל הפורום הזה כי כולם פה עושים אימוני כוח של רק 5 חזרות , אז מאיפה הם הבינו את זה ? מה כל הפורום הם מתחילים ?1. הבנת הנקרא שלך במצב פח, אני רשמתי שחור על גבי לבן שהאימונים של מתאמנים לא טבעיים השתנה דרמטית מאז שהומצאו המכונות של נאוטילוס.
2. לא טענתי שמפתח גוף צריך לעשות רק 5 חזרות, למעשה בשום מקום לא טענתי שמתאמן צריך לעשות רק אימון כח, כל מה שאני אומר תמיד שמתאמן מתחיל צריך לעבוד בטווח של 5 חזרות(אימון כח) כי זה הבסיס להכל.
3. אתה תמים וחסר מושג בכל מה שקשור בשימוש בחומרים ומי משתמש/לא משתמש.
את ה10 דק' שבזבזתי בפוסט הזה מהחיים לא יחזירו לי לצערי, אני מאחל לך שתתקדם ותצליח בשיטה שנראית לך הכי טוב.
תמיד מצחיק אותי לראות ילדים "ענקיים" במשקל 71 קילו עם קצת מאסה בפלג גוף עליון, שחושבים שהם גדולים ולמעשה הגוף שלהם חלש, בלי פרופורציות ועם עיוות עקב תכנית לא הגיונית.
לא כותב פה עוד חבל על הזמן שלי
קשקוש קשקוש אבל הוא גדול וחטוב ואתה לא 😃קראתי את מה שכתבת על זה שנח פחות מדקה ועובד במשקלים כבדים בסקוואט ודדליפט.. פה הפסקתי לקרוא כי זה קשקוש
הבנת הנקרא שלי במצב פח וכך גם כל הפורום הזה כי כולם פה עושים אימוני כוח של רק 5 חזרות , אז מאיפה הם הבינו את זה ? מה כל הפורום הם מתחילים ?
- - - עידכון הודעה - - -
קשקוש קשקוש אבל הוא גדול וחטוב ואתה לא 😃
עכשיו בטח תגיד שהוא על חומרים נכון ? בגלל זה אתה לא תגיע לאן שהוא הגיע בחיים כי הכל תירוצים והכחשות .
למה לקחת בכלל דוגמא מבילדר?
הוא גבוה, יש עליו מסה יפה מאוד, הוא מתאמן הרבה ועושה גם אירובי, בנוסף לזה אני דיי בטוח שהוא גם על חומרים.
הניטרלי שלו גדול יותר משל שנינו ביחד, אז שווארמה פעם ביום לא תהרוס לו את התפריט, אפילו לא בקצת.
חלבון שומן ופחמימה מעולים? ספר לי עוד כמה אתה יודע על תזונה. הלאפה זה קמח לבן, עם ערך גליקמי גבוה ביחס לקמח מלא,
השומן שם זבל גם כן, זה מפוצץ שומן כדי להפוך את זה לעסיסי. החלבון שם בכמות קטנה מאוד, בערך 20% ממשקל הבשר הוא שומן.
והירקות, נו באמת... זה כל כך זניח, זה לא ששמים לך שם קילו של עגבניות ומלפפונים, כולה קצת סלט שנחתך
יום קודם, גם הכמות הקטנה הזו של הויטמינים שיש שם כבר נעלמה מזמן.
לא אומר ששווארמה זה רע פעם בתקופה, אבל זה רחוק מלהיות טוב בשביל להיכנס לתפריט היומי.
אתה יכול לשנות לאורז בסמטי (ערך גלוקמי נמוך , אפילו יותר נמוך מאורז מלא) ויותר טעים .במאסה אני מכין סושי עם אורז מלא מיוחד הרבה סלמון וטונה עם ירקות
10 רולים בערך 100 שח עלות חומרים
אורז לבן זה דרעק
מי שרוצה לקבל תמונה די מאוזנת על מצב העניינים מוזמן לקרוא את הערך בויקי: http://en.wikipedia.org/wiki/Saturated_fat_and_cardiovascular_disease_controversy . בניגוד למאמר הנעוץ ("כולל רפרנסים"!) שם נעשה קצת פחות סינון מגמתי של המצב המחקרי - אחד היתרונות של ויקי הוא שכמה כותבים עם עמדות שונות משתפים פעולה ליצירת המוצר המוגמר. גארי טאובס מוזכר שם, אבל לא בתור האוטוריטה היחידה אלא כמייצג דעת מיעוט. שימו לב שהמחקרים פורסמו בעיתונים מכובדים ("reputable"), לא במגזין ההומיאופטים של בוטוצואנה עילית.
אפשר, כידוע, להאשים את כל הגופים המכובדים שמופיעים שם בפרק "Mainstream authorities" בטמטום, אי הבנה, שמרנות יתר ולקיחת שוחד, אבל לא מזיק להכיר את העובדות לפני שעושים את זה.
לא תודה, אני לא נכנס לעניין הזה שוב. הבאתי מקור שלדעתי יכול לסייע למי שמתעניין בנושא, וכמובן מיותר לגמרי למי שכבר יודע הכל. השאלה מה אני יודע לא רלבנטית כי אני לא אומר "אנשים, תאמינו לי...". אפשר בהחלט להניח שאני בור ועם הארץ, אני טיפש כמו שרוך הנעל של טאובס ואני בכלל לא קורא אנגלית בלי ניקוד. עדיין, כדאי להעיף מבט בערך ההוא בויקיפדיה (רמז: לא אני כתבתי אותו).אני יודע את התשובה, אבל לצורך הבידור: בתור אחד שמדבר על סינון מגמתי של מחקרים, כמה מתוך הרפרנסים שיש בעמוד וויקי הנ"ל קראת?
לא תודה, אני לא נכנס לעניין הזה שוב. הבאתי מקור שלדעתי יכול לסייע למי שמתעניין בנושא, וכמובן מיותר לגמרי למי שכבר יודע הכל. השאלה מה אני יודע לא רלבנטית כי אני לא אומר "אנשים, תאמינו לי...". אפשר בהחלט להניח שאני בור ועם הארץ, אני טיפש כמו שרוך הנעל של טאובס ואני בכלל לא קורא אנגלית בלי ניקוד. עדיין, כדאי להעיף מבט בערך ההוא בויקיפדיה (רמז: לא אני כתבתי אותו).
(ואחר כך מאשימים אותי בהטרלה. נפלאות הן דרכי השם)
פותח הפוסט
כדי למנוע את כל ההטרלות שיש פה
אתה מוכן להגדיר לפחות מה זה בריא? (תצוטט אותי זה מעניין.)
תראה, בריא זה מילה מאוד מכלילה ומעורפלת אני מסכים איתך אבל דיברתי בעיקר על ערך תזונתי (כמה קלוריות, חלבונים,פחמימות,שומנים) ועל דברים כמו (כולסטרול, נתרן, סוכר וכו').
רוב האנשים בפורום הזה נמצאים באחוזי שומן גבוהים וזה לא דבר בריא שגרם אצלי למשל ללחץ דם גבוה בגיל 16! ככה שרציתי לדעת איזה רשת ממעיטה בדברים שציינתי ועל הדרך נותנת לי כמות חלבון יפה עם לא הרבה שומן.
לא יודע מאיפה הסקת שרוב הפורום נמצא באחוז שומן גבוה. מה זה גבוה בשבילך? 15?
🙌😍תודה לך על פיסת ה broscience אחי.
קודם כל אל תגיד לי אם אני חטוב או לא כי אתה לא מכיר אותי.קשקוש קשקוש אבל הוא גדול וחטוב ואתה לא 😃
עכשיו בטח תגיד שהוא על חומרים נכון ? בגלל זה אתה לא תגיע לאן שהוא הגיע בחיים כי הכל תירוצים והכחשות .
אתה נתפס על קטנות, רוב החברה הרציניים בפורום מגיעים בסוף מסה לאזור ה20 אחוז שומן וזה אחוז שומן גבוה ולא בריא!