הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משפט יפה לקעקע

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
בגדול אני עושה קעקוע טריבל (למי שמכיר) ואני רוצה לעשות בתוכו רווח (באיזור החזה או הכתף, אחליט אחרכ) ובתוך הרווח לכתוב משפט
בנתיים חשבתי על
People dream of success..
But I stay awake to achieve it.​

מה דעתם? ותמיד אפשר לשמוע הצעה טובה יותר

תכתוב משפט עם משמעות בשבילך, לא משהו שנשמע עכשיו מגניב ובעוד שנה ישמע לך דפוק וחרוש.

יא טרול מה אתה מטריל לי את הפוסט. בנתיים לא מצאתי משפט יותר טוב חח
אתה פחות מחודש בצבא וכבר נדפק לך השכל שהחלטת לעשות קעקוע? facepalm
מילא אם אתה עושה קעקוע תעשה איזה משפט או משהו שקשור או מדבר אלייך, לא איזה משהו נדוש.

פעם חשבתי לעשות קעקוע no pain no gain, והיום אני אומר תודה לאל שלא עשיתי משהו כזה טיפשי.
אל תעשה קעקוע עם סתם איזה משפט מוטיבציה בשקל. לצורך העיניין הקעקוע היחיד שאני חושב שאני באמת אעשה ביום מן הימים יהיה עם השם של הבן/בת שלי.

• פותח/ת השרשור
אתה פחות מחודש בצבא וכבר נדפק לך השכל שהחלטת לעשות קעקוע? facepalm
מילא אם אתה עושה קעקוע תעשה איזה משפט או משהו שקשור או מדבר אלייך, לא איזה משהו נדוש.
חח מה הקשר צבא, רציתי לעשות ממזמן אבל לא רציתי להפסיד אימונים חחח
"לעולם לא נסרב לאורח ועל גחמותיו לא נתווכח."
אני חושב שדווקא אקעקע ״ספגטי ארור״
פעם חשבתי לעשות קעקוע no pain no gain, והיום אני אומר תודה לאל שלא עשיתי משהו כזה טיפשי.
אל תעשה קעקוע עם סתם איזה משפט מוטיבציה בשקל. לצורך העיניין הקעקוע היחיד שאני חושב שאני באמת אעשה ביום מן הימים יהיה עם השם של הבן/בת שלי.
זה ממש נדוש חח
יש לי ציטוט של גנדי שאני מאוד מתחבר אליו אבל הוא ארוך מדי. כל משפט שקשור לכוח וכאב זה משפט טוב בשבילי חחח

"לעולם לא נסרב לאורח ועל גחמותיו לא נתווכח."
זה בובספוג הפרק עם המלון לא?
אלוהים אם אתה אומר שזה לא זה אני יוצא ילד בן שנתיים (אגב אלוהים = ציניות אצלי למי שתוהה) facepalm
חח מה הקשר צבא, רציתי לעשות ממזמן אבל לא רציתי להפסיד אימונים חחח

אני חושב שדווקא אקעקע ״ספגטי ארור״

זה ממש נדוש חח
יש לי ציטוט של גנדי שאני מאוד מתחבר אליו אבל הוא ארוך מדי. כל משפט שקשור לכוח וכאב זה משפט טוב בשבילי חחח
תחפש משפטי מוטיבציה של BB PL וכו'.
תחפש סרטוני מוטיבציה לחיים ותלקט מהם משפטים (לא הסרטונים של PL BB וכו', ובמיוחד לא דברים כמו bad azz powerlifting. הסרטונים כמו שהסמל העלה אתמול, שיש נאום מרגש).
אתה בתכל'ס לפי מה שאתה אומר מחפש משפטי מוטיבציה וכו'.
אגב, אחי הגדול קיעקע על החלק הפנימי של האמה (בצד של כף היד, לא איפה שגב כף היד) את המשפט memento mori, אולי יתאים לך. מקסימום אפשר להוסיף בלטינית "ולכן למד לחיות".
זה יוצא Memento mori, ut ne vivere.
נ.ב.
מזל שגוגל דובר שפה מתה 😛

• פותח/ת השרשור
אני סגור על
I am gonna show you how GREAT I am

end of the story.

When you're dealing with the world strongest man, somebody gonna get his ass kicked

אני סגור על
I am gonna show you how GREAT I am

end of the story.
שמע בדרך אני האחרון שמתערב לאנשים בדברים אישיים,
אבל המשפטים שנתת פה במיוחד המשפט הנ''ל כל כך ילדותיים שאם אני לדוגמא בן אדם מהרחוב רואה אצל בן אדם אחר זה פשוט יגרום לי לרחם עליו שהוא צריך להיתקע על משפט כזה לכל חייו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית