משפט נתניהו.

אל תתחיל , יבוא עכשיו מישהו שיבחר להיעלב ממה שאתה כותב ויהיה פה חקר פונקציה.

הבנו שאתה מבין במתמטיקה, כל הכבוד יא גבר אתה יכול להפסיק עם הבראג כמה שאתה חכם.
מצחיק שאדם שלא יודע לכתוב ניאנדרטל צוחק על אינטיליגנציה של מישהו אחר, אבל לחוסר המודעות העצמית כמו ליוהרה האנושית והצורך להרגיש נעלה על פני מישהו אחר אף פעם אין גבול.
מעניין איך מאז אתמול כל אדם נהיה לי פרופסור למשפטים, מעניין גם אם כל אלה שחורצים דינו של אדם בכזאת קלות כאילו מונו לועדת השופטים בתיק הזה וקראו את כל חומרי החקירה מכירים את המושג הכי בסיסי במשפטים שנקרא "חזקת חפות".
אני לא אומר שביבי חף מפשע, אבל אני לא ממהר לחרוץ דין של בנאדם שחלה עליו חזקת החפות כמו הישראלי המצוי שחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם ומחכה לקביעה של אנשים שמבינים יותר ממני כדי להחליט אם הוא באמת מושחת כמו שהחליטו פה אנשים שאפילו לא הייתה להם גישה לחומר החקירה ולפרטים הקטנים שלה, ניזונים מהתקשורת וחושבים שהם יודעים יותר משופטי בית המשפט.

נערך לאחרונה:
הבנו שאתה מבין במתמטיקה, כל הכבוד יא גבר אתה יכול להפסיק עם הבראג כמה שאתה חכם.
מצחיק שאדם שלא יודע לכתוב ניאנדרטל צוחק על אינטיליגנציה של מישהו אחר, אבל לחוסר המודעות העצמית כמו ליוהרה האנושית והצורך להרגיש נעלה על פני מישהו אחר אף פעם אין גבול.
מעניין איך מאז אתמול כל אדם נהיה לי פרופסור למשפטים, מעניין גם אם כל אלה שחורצים דינו של אדם בכזאת קלות כאילו מונו לועדת השופטים בתיק הזה וקראו את כל חומרי החקירה מכירים את המושג הכי בסיסי במשפטים שנקרא "חזקת חפות".
אני לא אומר שביבי חף מפשע, אבל אני לא ממהר לחרוץ דין של בנאדם שחלה עליו חזקת החפות כמו הישראלי המצוי שחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם ומחכה לקביעה של אנשים שמבינים יותר ממני כדי להחליט אם הוא באמת מושחת כמו שהחליטו פה אנשים שאפילו לא הייתה להם גישה לחומר החקירה ולפרטים הקטנים שלה, ניזונים מהתקשורת וחושבים שהם יודעים יותר משופטי בית המשפט.
ידעתי שלא תפספס את זה:sarcastic:

תקשיב בתור עוד אחד ששמו יצחק אני בטוח שגם אתה מבין את הכאב שבו ילדים בכיתה ד חשבו שזה מגניב לקרוא לך אייז קיו
האמת שעוד לא קראו לי ככה
לפי הכינוי בicq (פינגווין)
הכי קרוב לזה היה בקנדה,אייזק/אייזיק

האמת שעוד לא קראו לי ככה
לפי הכינוי בicq (פינגווין)
הכי קרוב לזה היה בקנדה,אייזק/אייזיק
שלי היה חתיך אש מגיל שש

מה הולך אייז קיו
0dd.jpg

בנימין נתניהו הוא הפוליטיקאי המושלם.
הוא נואם דגול. אובססיבי לתקשורת. קר רוח. אכזרי כלפי כל מי שעלול להוות נגדו איום.
במהלך השנים היו בשליטתו עיתון, אתר חדשות אינטרנטי ובשנים האחרונות גם ערוץ טלוויזיה.
הוא מקורב למיליארדרים. הוא בעל השפעה עצומה במוקדי הכח בזירה הבינלאומית.
הוא מסוגל להציג לך את המציאות כפי שהוא רואה אותה, ולשכנע אותך בה אף אם תפיסת העולם שלך הייתה מנוגדת לחלוטין. הוא שולט לחלוטין בקהל תומכיו, אף כי הוא בז להם.

אבל הוא פושע, מושחת.
במהלך השנים הוא קיבל מתנות, חליפות יוקרה שעולות אלפי שקלים, סיגרים, שמפניות ואף כסף מזומן ממקורביו האליטות.
הוא סחר בביטחון המדינה למען טובות הנאה.
הוא הרג את התחרות בשוק הטלפון למען שליטה מוחלטת באתר "וואלה".
הוא מעולם, בכל זמן היותו ראש ממשלת ישראל, לא קנה דבר לעצמו בכספו האישי, אף כי הוא בעל משכורת הגדולה פי כמה וכמה מהמשכורת הממוצעת בשוק.
הוא ביזבז את כספי המיסים על הזמנת ארוחות ערב ממסעדות יוקרה, על גלידת פיסטוק במקפיא.
כבר שנים שהמדינה רוצה לשפץ את מעונו בבלפור אבל זה לא מתבצע משום שהתנאי שלו הוא שישפצו גם את ביתו בקיסריה, על חשבון המדינה כמובן.
מיותר לציין שלפני מס' שבועות המדינה אישרה זאת.
עם כל ממונו העצום, בנימין נתניהו הנאשם בפלילים מתכוון לקבל מימון למשפט מאחד ממקורביו, אשר מעיד נגדו באותו משפט על קבלת מתנות במרמה.

הוא מפלג את העם. אמן הסכסוכים. אם יש מישהו שיודע להלהיט את הרוחות ולשחרר את הקיצוניים בחברה הישראלית זה הוא. ישראל מעולם לא הייתה כה מפולגת כמו עכשיו, לאחר יותר מעשור של שלטון נתניהו.

דבר אחרון. עם כל תדמית המנהיג החזק שהוא יצר סביבו, בנימין נתניהו הוא אדם פחדן, חרדתי, שאף שהוא ממתג את עצמו כ-"מנהיג הימין", הוא אף פעם לא לקח את ההחלטות הקשות, החד משמעיות, שיגשימו את ערכי הימין.
הוא מסר את חברון, הצביע בעד ההתנתקות, שיחרר מחבלים במחיר בלתי נתפס, התנצל בפני טורקיה בעקבות שיט המרמרה ואף שילם להם פיצויים. הוא מעביר כסף לרשות ולחמאס כל חודש, נותן למוסלמים ריבונות בהר הבית ללא סייג, פינה את עמונה, השאיר את מערכת המשפט על כנה ואף התגאה בכך בעודו דורך על כל ערכי השמרנות, ומתי הוא אמר שהוא יפנה את חאן אל אחמר?

הוא הפוליטיקאי המושלם, אבל אחד המנהיגים הכי גרועים שהיו לימין בפרט ולחברה הישראלית בכלל.

הוא נאשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים. הוא מועמד למשפט על שלושה תיקים שונים ונחקר בעבר גם על פרשות נוספות.

התיקים נגדו מוצקים. חד משמעיים.
אם הוא יורשע הוא עתיד לשבת בכלא הרבה שנים. הוא יודע את זה. הוא מפחד מפני הרשעה פחד מוות.
והוא יודע שהוא יורשע, מפני שהוא אשם.
אם הוא היה זכאי הוא לא היה מפלג את העם בצורה כזאת, מגייס את הצבא הפרטי שלו בעוצמה שכזו כנגד שלטון החוק.

בנימין נתניהו יעשה הכל על מנת לברוח מהכלא, גם אם זה להשמיד את ערכי הדמוקרטיה בישראל כליל.
לא יכולתי לנסח זאת בצורה יותר טובה.

אני לא מבין מה כולם יורדים על ביבי המלך של כולנו, זה לא אשמתו שכל מוסדות המדינה נגד ראש ממשלה מכהן, להתחיל מהיועץ המשפטי לממשלה להמשיך עם התקשורת השמאלנית והמפכל ובגץ ומערכת המשפט. כי כולם מושחתים וכרתו ברית סודית כדי להפיל אותו בגלל שביבי כל כך רוצה לטובת מדינת ישראל סך הכל מסכן הוא דואג אך ורק למדינה ולא אכפת לו מטובתו האישית בכלל.
מסכנים ליצמן דרעי מירי רגב אוחנה והחבורה שרצים עם ראש הממשלה שלנו כדי להציל את המדינה מידי השמאל הרשע שמנסה להחריב את המדינה.
כי מה בסך הכל השמאל רוצה, להחריב את המדינה ולמסור אותה לערבים, אחרי שבנו אותה.

בקיצור, אם במדינה היו נשארים רק מצביעי ליכוד, המדינה היתה הופכת להיות בדיוק כמו סוריה.

ודרך אגב, עד עכשיו אמרתי למה לא נותנים קנס למי שלא מצביע והייתי כל כך בעד חוק חובת הצבעה בבחירות.
בימים האחרונים החלטתי שאני לא מצביע יותר בחיים.
ממשלה עאלק, מאפיה של שרצים זה מה שיש בממשלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית