ביטן זה אתה?לא מבין מה כולם יורדים על ביבי המלך של כולנו,
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביטן זה אתה?לא מבין מה כולם יורדים על ביבי המלך של כולנו,
אח שלו 😃ביטן זה אתה?
אז גם ביטן:lol:אח שלו 😃
אני שותף לתסכול שלך, תאמין לי. אבל לא להצביע לא משרת אף אחד חוץ מאת כל השאר שכן מצביעים. ככל שאנשים טובים לא יצביעו, ככה הקולות ילכו למפלגות סקטוריאליות. אני מבין את כל מאוכזבי כחול לבן, אני אחד מהם (למרות שלצערי לא הייתי בארץ להצביע), אבל אם מסתכלים על חצי הכוח המלאה - ממשלה עם גנץ ושרים מכחול לבן, עדיפה בהרבה מממשלה רק עם ביבי דתיים וחרדים. אין שום צל של ספק.אני לא מבין מה כולם יורדים על ביבי המלך של כולנו, זה לא אשמתו שכל מוסדות המדינה נגד ראש ממשלה מכהן, להתחיל מהיועץ המשפטי לממשלה להמשיך עם התקשורת השמאלנית והמפכל ובגץ ומערכת המשפט. כי כולם מושחתים וכרתו ברית סודית כדי להפיל אותו בגלל שביבי כל כך רוצה לטובת מדינת ישראל סך הכל מסכן הוא דואג אך ורק למדינה ולא אכפת לו מטובתו האישית בכלל.
מסכנים ליצמן דרעי מירי רגב אוחנה והחבורה שרצים עם ראש הממשלה שלנו כדי להציל את המדינה מידי השמאל הרשע שמנסה להחריב את המדינה.
כי מה בסך הכל השמאל רוצה, להחריב את המדינה ולמסור אותה לערבים, אחרי שבנו אותה.
בקיצור, אם במדינה היו נשארים רק מצביעי ליכוד, המדינה היתה הופכת להיות בדיוק כמו סוריה.
ודרך אגב, עד עכשיו אמרתי למה לא נותנים קנס למי שלא מצביע והייתי כל כך בעד חוק חובת הצבעה בבחירות.
בימים האחרונים החלטתי שאני לא מצביע יותר בחיים.
ממשלה עאלק, מאפיה של שרצים זה מה שיש בממשלה
אני מסכים איתך בכל מילה, אני כותב את זה בצורה הזאת כי כל כך כעסתי והתאכזבתי, אבל כנראה שבבחירות הבאות שוב אצא להצביע.אני שותף לתסכול שלך, תאמין לי. אבל לא להצביע לא משרת אף אחד חוץ מאת כל השאר שכן מצביעים. ככל שאנשים טובים לא יצביעו, ככה הקולות ילכו למפלגות סקטוריאליות. אני מבין את כל מאוכזבי כחול לבן, אני אחד מהם (למרות שלצערי לא הייתי בארץ להצביע), אבל אם מסתכלים על חצי הכוח המלאה - ממשלה עם גנץ ושרים מכחול לבן, עדיפה בהרבה מממשלה רק עם ביבי דתיים וחרדים. אין שום צל של ספק.
אני מסכים איתך בכל מילה, אני כותב את זה בצורה הזאת כי כל כך כעסתי והתאכזבתי, אבל כנראה שבבחירות הבאות שוב אצא להצביע.
הבעיה היא שלא משנה מה מצביעים יוצא שמצביעים לביבי, זה אבסורד שכל הצמרת משקשקת מפושע שמחריב את המדינה,לצערי גם הצד השפוי משקשק ממנו.
מסכים איתך שממשלה עם גנץ ונתניהו עדיפה על ליכוד וחרדים, אבל זה כמו לחיות עם סרטן ולשלב אקמול, ולא לטפל בשורש הבעיה.
שני חברים שלי מהעבודה נשבעו שיצביעו רשימה משותפת פעם הבאה, שתבין עד לאן הגענו.יש לי חבר שאמר כל הבחירות שרק קול לרשימה המשותפת הוא קול ״רק לא ביבי״, לצערי יצא שצדק.
אני מאמין שאחרי הקדנציה הזאת (עוד שנה וחצי שביבי יפיל את הממשלה או יעשה תכסיס אחר) תהיה לך אופציה לבחור באנשים שאתה בוטח בהם. לפיד, יעלון, זנדברג, שפיר, ליברמן - הם לא הפרו את ההתחייבות שלהם למרות שיכלו לקבל מה שהם רוצים.
שני חברים שלי מהעבודה נשבעו שיצביעו רשימה משותפת פעם הבאה, שתבין עד לאן הגענו.
פילוג כזה לא היה במדינה, ימנים שמאלנים חרדים ערבים כל אחד נגד השני וכל זה משרת רק את ביבי וזה מה שאנשי הימין לא רואים וזה משגע אותי שהם נופלים בשקרים שלו ונותנים יד לפילוג הזה.
בקיצור רוב המדינה נהיה ימנים קיצונים וחרדים ונגד דמוקרטיה, ולדעות שלנו כבר אין מקום בחברה.
ולא יודע מה ישאר מהמדינה הזאת בעוד 30 שנה, כנראה שנהיה עוד מדינה אחת ממדינות ערב ההרוסות.