- פותח/ת השרשור
ילד בן 16 מטיף לי מוסרfacepalmfacepalmאיך גייסו אדם כמוך לצבא... facepalm
ושכחתי כבר כמה יצירתיים הרעיונות שלכם, למה מי זה מוחמד עלי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ילד בן 16 מטיף לי מוסרfacepalmfacepalmאיך גייסו אדם כמוך לצבא... facepalm
😍ילד בן 16 מטיף לי מוסרfacepalmfacepalm
ילד בן 16 מטיף לי מוסרfacepalmfacepalm
ושכחתי כבר כמה יצירתיים הרעיונות שלכם, למה מי זה מוחמד עלי?
אני מכיר את המשפט הזה כמה שנים טובים.. בכל פעם שהייתי שומע את המשפט הזה הייתי מקבל מוטיבציה כי זה בעצם להוכיח לאחרים שמזלזלים בך שאתה הרבה יותר טוב מהם. זה בגדול הכיוון של הקעקוע שאני רוצה.לפי דעתי אם אתה אוהב את המשפט הזה,תחכה איתו כמה חודשים ואם אתה עדיין מחובר אליו תלך על זה.
אני כן רואה את עצמי עם קעקוע כזה בגיל 40, אם לזה אתה מתכוון..ואתה לא חושב שזה קעקוע "קצת" יהיר?
אני לא עושה פאוזינג למראה. הקעקוע בעיקר בשביל הסימליות והמוטיבציה, השאר זה בונוס. לא מפריע לי לקום כל בוקר עם כרס של ל*פטרים אז אני אופטימיתחשוב על זה שכול יום שאתה הולך להתעורר או שאתה סתם במצב רוח טוב ועושה פוזינג למראה אתה תראה תקעקוע הזה יום יום נגיד 3 שנים ראשונות אתה מאושר
זה שווה את כול השאר שנמאס לך ממנו ואתה רק רוצה להעיף אותו
אני ממליץ לך לעשות קעקוע ליד הכרסול קצת למעלה או בצד הפנימה של האמה משהו שלא תראה אותו 24/7
יודע, בגלל זה אני לא עובר את קו השרבול.באיזה מיקום אתה מתכוון לעשות קעקוע?
זה מוריד לך עבודות אפשריות.
איך גייסו אדם כמוך לצבא... facepalm
קראתי, אבל לתאר את הכל בקעקוע לא מושך אותי כ״כ.. על איזה מהמשפטים דברת? כי בחרתי גם אחד חדשתשמע...
בכללי אני לא אוהב כל כך קעקועים עם טקסט..אבל המשפט שהבאת לדעתי גרוע ביותר לקיעקוע, אחלה משמעות, אבל בתור קעקוע זה נראה לי לא יהיה טוב
אני אישית מעדיף לספר את ה"סיפור" מאחורי הקעקוע בציור עם נושא.. וגם לא עם טרייבל.. [טרייבל זה אחלה וזה יפה, כל עוד זה נשאר בגדר זה ליופי בלבד]
אני עכשיו מחכה לתור אצל מיכאל קוזלנקו מקיפוד כבר כמה חודשים.. ועוד מעט התור שלי מגיע.. סופסוף!
זה הקעקוע הראשון שלי והוא די גדול ויהיה יקר
אבל החלטתי ללכת עליו רק אחרי בערך שנה וחצי +- .. שאותו רעיון רץ לי בראש וכל פעם מסמן בישבילי את אותם הדברים בצורה חזקה יותר ואפילו מקבל דברים חדשים מחוויות שעברתי, ומן הסתם פשוט יהיה ציור יפה, בסופו של דבר קעקוע זה קישוט של הגוף
היו לי בדרך עוד כמה רעיון שחשבתי בהתחלה שהם מגניבים.. אבל נתתי לזה 3-4 חודשים לחשוב על זה.. והם נעלמו
תחשוב על זה טוב ותן לעצמך קצת זמן להחליט, אל תיהיה במצב של "אני רוצה קעקוע.. יאללה אני הולך לעשות" בטח לא עם קעקוע ראשון
קראתי, אבל לתאר את הכל בקעקוע לא מושך אותי כ״כ.. על איזה מהמשפטים דברת? כי בחרתי גם אחד חדש
חוץ מזה הכיתוב כתוב בתוך הקעקוע עצמו ולא סתם על העור.. אני אחפש דוגמא תכף
הקטע שטריבל זאת לא צורה מוגדרת, ככה שאין לה ככ משמעות (יותר נכון משמעות נייטרלית) אז הסוג הזה יכול להתערבב עם כל דבר ובכללי כמו שאמרת זה יפהI am gonna show you how GREAT I am
end of the story.
וכל הקטע של לשלב את זה בטרייבל נראה לי גם לא מתאים
טרייבל בכללי לא בא לסמל משהו אלה רק להיות ליופי חוץ מכמה דברים בודדים
כמו נגיד טרייבל מאורי שהמאורים ככה היו מסמלים אתה לוחמים שלהם באותות גבורה... זה נחמד
לדעתי שילוב לא טוב של משפט וסטייל של קעקוע..
הם לא חייבים להתחבר.. ואם כבר אז עדיף בבירור משפט אחר
היה גם משהו יפה ואני לא זוכר כלכך מאיפה ... מה שאני זוכר שהוא היה מתחרה לא זוכר בריצה או בשחייה :
הוא עשה קעקוע של המספר 2 והוא אמר זה בשביל אלה מאחוריי שיידעו על איזה מקום הם מתחרים ..
נראלי זה מסרט אבל אהבתי רצח
Can i do it? ABsolutely