עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זקן שחור מתחיל להקריח ? או שהביאו ליצן חדש?היו שני אימונים שלא עדכנתי אבל לא היה ממש משהו מעניין
היום:
היי-בר 60 קילו. התחיל להיות קצת יותר קשה. אני חושב שאחרי שאני מגיע ל65 אני אתחיל להעלות ב2.5
בנצ' 42.5 - ספוטרים מזדיינים! לדעתי עשיתי 4-3-3 אבל אני לא בטוח מתי עזרו לי.
מתח 68.2 בסט השלישי זה כבר היה יותר מ69 כי שתיתי מים. 5-5-4 המתח מתחיל להיות לא קל.
ועכשיו הזמן לבדיחות וינגייט: הצטרף מאמן חדש למכון, איזה בילדר מפחיד ששוקל איזה 100 קילו על 5% שומן היום פעם ראשונה שראיתי אותו. בא איזה מישהו שעושה דדליפט ושואל את המאמן אם הוא עובד טוב. המאמן אומר לא שלא ומדגים לו את התנועה "הנכונה" - חצי דדליפט מגובה הברך+-(פלוס מינוס כי חלק מהחזרות הוא אפילו לא ירד מתחת לברך ובחלק כן). המתאמן שואל אותו אם לא אמורים להניח על הרצפה בין החזרות ואז המאמן עונה שאפשר אבל זה לא משפיע על התרגיל וזה לא משנה:facepalm:. ועכשיו החלק הכי עצוב: הוא עשה דדליפט עם 80 קילו והמאמן אמר לו: "תוריד משקל, זה משקל שאפילו קצת קשה לי" - אני, שחיף מת עושה 72.5 ומאמן "מוסמך" ששוקל פי 3 ממני בקושי עושה 80 קילו:facepalm::facepalm:🤡🤡😳😵
לא נראה היה לו זקן אבל אני לא זוכר. אבל היו לו קעקועים על היד. הביאו מתחרה לפבל:jester:זקן שחור מתחיל להקריח ? או שהביאו ליצן חדש?
במשקל כזה גבוה קשה לשמור על טכניקה..הטכניקה בדד לא בדויק טובה.
60 KG? לא תירוץ.לא נראה היה לו זקן אבל אני לא זוכר. אבל היו לו קעקועים על היד. הביאו מתחרה לפבל:jester:
במשקל כזה גבוה קשה לשמור על טכניקה..
חשבתי שדיברת על הסיפור של המאמן.. הטכניקה שלי בדדליפט לא הייתה טובה אבל עכשיו היא ממש השתפרה. אימון הבא אני אצלם לביקורת.60 KG? לא תירוץ.
כן אני באמת שוקל ככה.. זה כנראה שילוב של מבנה גוף והרגלי אכילה ממש גרועים שהיו לי עד לפני שנה~שנה וחצי.תגיד אתה באמת שוקל כלכך קצת?
זאת לא בעיה...אבל זה נורא מדאיג לשמוע
בהצלחה בהשמנה!
שמת לב שהלוג הזה לא עודכן בערך חצי שנה?אתה עושה מתח או צ'ין אפס?
ולמה HB במקום לואו באר?
לא, טעות שלי 🤭שמת לב שהלוג הזה לא עודכן בערך חצי שנה?