הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע(ה) של zorner

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
האימון של אתמול:
סקוואט 40 - התחלתי לעבוד על טכניקה ב HB. המאמן אמר לי שהטכניקה טובה אבל אני בכל זאת יעלה סרטון.
בנצ 42.5 - 4-3-3 היה גרוע הרגשתי שהיה לי כוח לעוד חזרות אבל פשוט לא הצלחתי.
דדליפט 60 - לדעתי הטכניקה כבר טובה ואימון הבא אני מתחיל להעלות משקלים סרטוני טכניקה:
דדליפט
היי-בר סקוואט סקוואט HB 45 - זמני מנוחה של בילדינג. היה ממש קל.
פרס 32.5 - קשה ! 2-2-3 חזרות
מתח 67.55 - סגרתי 5*3 אבל החזרה האחרונה בסטים השני והשלישי הייתה עם הרבה תנופה ברגליים.

אתם יכולים להגיב על ההיי בר שאני אדע שאני עושה טוב?

• פותח/ת השרשור
עדכון משקל:55.2
אני לא מבין כבר מה הולך. אני התחלתי לפני כמה ימים תפריט שאני אוכל 1000 קלוריות בארוחה ונשנושים במהלך היום שאני לא סופר. נראה עוד שבוע אם זה עובד.

• פותח/ת השרשור
היית לי הרגשה שהמדידה אתמול לא הייתה הגיונית אז נשקלתי עוד פעם היום ויצא 56.1, שזה כבר יותר הגיוני.

• פותח/ת השרשור
היו שני אימונים שלא עדכנתי אבל לא היה ממש משהו מעניין
היום:
היי-בר 60 קילו. התחיל להיות קצת יותר קשה. אני חושב שאחרי שאני מגיע ל65 אני אתחיל להעלות ב2.5
בנצ' 42.5 - ספוטרים מזדיינים! לדעתי עשיתי 4-3-3 אבל אני לא בטוח מתי עזרו לי.
מתח 68.2 בסט השלישי זה כבר היה יותר מ69 כי שתיתי מים. 5-5-4 המתח מתחיל להיות לא קל.

ועכשיו הזמן לבדיחות וינגייט: הצטרף מאמן חדש למכון, איזה בילדר מפחיד ששוקל איזה 100 קילו על 5% שומן היום פעם ראשונה שראיתי אותו. בא איזה מישהו שעושה דדליפט ושואל את המאמן אם הוא עובד טוב. המאמן אומר לא שלא ומדגים לו את התנועה "הנכונה" - חצי דדליפט מגובה הברך+-(פלוס מינוס כי חלק מהחזרות הוא אפילו לא ירד מתחת לברך ובחלק כן). המתאמן שואל אותו אם לא אמורים להניח על הרצפה בין החזרות ואז המאמן עונה שאפשר אבל זה לא משפיע על התרגיל וזה לא משנה:facepalm:. ועכשיו החלק הכי עצוב: הוא עשה דדליפט עם 80 קילו והמאמן אמר לו: "תוריד משקל, זה משקל שאפילו קצת קשה לי" - אני, שחיף מת עושה 72.5 ומאמן "מוסמך" ששוקל פי 3 ממני בקושי עושה 80 קילו:facepalm::facepalm:🤡🤡😳😵

היו שני אימונים שלא עדכנתי אבל לא היה ממש משהו מעניין
היום:
היי-בר 60 קילו. התחיל להיות קצת יותר קשה. אני חושב שאחרי שאני מגיע ל65 אני אתחיל להעלות ב2.5
בנצ' 42.5 - ספוטרים מזדיינים! לדעתי עשיתי 4-3-3 אבל אני לא בטוח מתי עזרו לי.
מתח 68.2 בסט השלישי זה כבר היה יותר מ69 כי שתיתי מים. 5-5-4 המתח מתחיל להיות לא קל.

ועכשיו הזמן לבדיחות וינגייט: הצטרף מאמן חדש למכון, איזה בילדר מפחיד ששוקל איזה 100 קילו על 5% שומן היום פעם ראשונה שראיתי אותו. בא איזה מישהו שעושה דדליפט ושואל את המאמן אם הוא עובד טוב. המאמן אומר לא שלא ומדגים לו את התנועה "הנכונה" - חצי דדליפט מגובה הברך+-(פלוס מינוס כי חלק מהחזרות הוא אפילו לא ירד מתחת לברך ובחלק כן). המתאמן שואל אותו אם לא אמורים להניח על הרצפה בין החזרות ואז המאמן עונה שאפשר אבל זה לא משפיע על התרגיל וזה לא משנה:facepalm:. ועכשיו החלק הכי עצוב: הוא עשה דדליפט עם 80 קילו והמאמן אמר לו: "תוריד משקל, זה משקל שאפילו קצת קשה לי" - אני, שחיף מת עושה 72.5 ומאמן "מוסמך" ששוקל פי 3 ממני בקושי עושה 80 קילו:facepalm::facepalm:🤡🤡😳😵
זקן שחור מתחיל להקריח ? או שהביאו ליצן חדש?

• פותח/ת השרשור
תגיד אתה באמת שוקל כלכך קצת?
זאת לא בעיה...אבל זה נורא מדאיג לשמוע
בהצלחה בהשמנה!

• פותח/ת השרשור
תגיד אתה באמת שוקל כלכך קצת?
זאת לא בעיה...אבל זה נורא מדאיג לשמוע
בהצלחה בהשמנה!
כן אני באמת שוקל ככה.. זה כנראה שילוב של מבנה גוף והרגלי אכילה ממש גרועים שהיו לי עד לפני שנה~שנה וחצי.

• פותח/ת השרשור
בערך שבועיים לא היה אימון בגלל מחלה וטיול ועוד כל מיני סיבות, אני בקרוב(נראה אם אני אספיק היום ואם לא אז בראשון) אחזור להתאמן. שקילה הבוקר: 56.1 - ירידה שהייתה צפויה, ואני שמח שלא ירדתי את ה56, הייתי בטוח שתהיה ירידה יותר חדה

• פותח/ת השרשור
אימון אחרי הרבה זמן הפסקה:
היי בר 62.5 - היה קשה אבל סגרתי הכל
פרס 27.5 - ריסט. היה קל בצורה מגוככת, אני לא מאמין שלפני חודש נצקעתי בזה
דדליפט 62.5 - סבבה. אני מאמין שהטכניקה השתפרה
סרטונים-מחר

אתה עושה מתח או צ'ין אפס?
ולמה HB במקום לואו באר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית