הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

אני כ"כ מקווה שאוכל להשתתף, הגב מדאיג 😭

מקווה בשבילך שכן וגם אם לא, אתה צעיר. עדיף לא להפצע מאשר להפצע ולהפסיד עכשיו חצי שנה.
תתחיל את האופן אם אתה מרגיש עומס , תפסיק. אני גם השנה המטרה אופן ומשם לrfa ושם כבר לא מצפה לכלום אני יודע שיש לפחות 20 קרוספיטרים טובים ממני המטרה האמיתית היא עוד שנה בדיוק להגיע לרמה של החמישיה הראשונה (כמובן אם החיים לא יפריעו בדרך)

מקווה בשבילך שכן וגם אם לא, אתה צעיר. עדיף לא להפצע מאשר להפצע ולהפסיד עכשיו חצי שנה.
תתחיל את האופן אם אתה מרגיש עומס , תפסיק. אני גם השנה המטרה אופן ומשם לrfa ושם כבר לא מצפה לכלום אני יודע שיש לפחות 20 קרוספיטרים טובים ממני המטרה האמיתית היא עוד שנה בדיוק להגיע לרמה של החמישיה הראשונה (כמובן אם החיים לא יפריעו בדרך)

אתה צודק. אבל אם חס וחלילה הפציעה תשבית אותי, ואני אאלץ לראות חבורה של 50 איש שאני לא ביניהם בתחרות, זה יהיה מבאס מאוד. במיוחד לאור העובדה שאני יכול להיות שם.

באמת? יש בארץ 20 חבר'ה יותר טובים ממך? מהלוג זה נראה שאתה ברמה לא רעה בכלל, הייתי בטוח שאתה בין הטובים בארץ...
אכפת לך לספר קצת על הרמה של החבר'ה שהם בטופ (מבחינת כוח ושיאים למטקונים מוכרים)?

דוד בן דוד- קלין 143 לדעתי , פראן 2:17 , קרן (unbrokern) ב3:00 וקצת אממממ דדליפט איזה 240 ל3 ועוד כל מיני דברים מפלצטיים והוא שוקל איזה 82

יש לך את דניאל טנג'י - שהוא שוקל 75 ונתן 190 סקוואט (ל1) ו220 דדליפט (אם אני לא טועה) והוא מריץ לך מטקונים ממש מהר ( לא יודע זמנים מדוייקים של הכל אבל התאמנתי איתו )

מוטי בן דוד ( אח של דוד) - לקח מקום 2-3 בירושלים, אומרים שהוא יותר חזק מדוד בדדליפט סקוואט ופרס. אין לי מושג אבל שאומרים שמישהו יותר חזק מדוד בכוח זה אומר שהוא מפלצת וגם הוא לא שוקל יותר מ85 ומריץ מטקונים מהר אין לי זמנים מדוייקים.

ישראל שמלי האלוף של השנתיים האחרונות, לא שהוא כל כך חזק בכוח הוא פשוט מפלצת מנטלית. מתחיל מטקון ולא עוצר כמעט וזה כל מטקון ולא משנה אם זה RM4 שלו הוא יתן לך 20 חזרות אנברוקן. באמת משהו מיוחד.

ויש עוד מלא רום דובר (השותף של שמלי , לקח שני בRFA שנה שעברה) , קובי נמרוד (גם שחקן פוטבול , מתאמן בהרצליה) אסי משהו (בן אדם בלי טגניקה בשיט לוקח לך בRX מקום ראשון לפני דוד לפעמים)

יש את גיל ליאור שהוא מפלצת וויטליפטינג שהניף 100 ודחק 125 אם אני לא טועה (על 88 קילו) לקח שלישי עכשיו בתחרות בפתח תקווה.

יש גם את אבי יונה שהוא איזה 190+ שוקל איזה 100+ בלי הרבה א.ש הניף 115 ודחק 140 , עשה לא מזמן אימון סבולת עם הRX ולקח מקום ראשון!

ויש עוד הרבה טובים מאד, שכן, יותר טובים ממני.

אבל בקרוספיט אין פה עניין של כמה אתה עושה פראן? כמה אתה דוחק? כמה הסקוואט שלך? כל הקטע כמו של דני אמר זה לבוא להתחרות ולהראות מה אתה שווה. הכל טוב ויפה על הנייר אבל בתחרות ובמיוחד בקרוספיט הרבה כאן זה עניין מנטלי. ששם אי אפשר להתעסק עם ישראל שמלי בנתיים.

@Aftermath

קודם כל מעריך מאוד את התגובה המפורטת, תודה 😃
ממש לא היה לי מושג שזה ככה, הייתי בטוח שהקרוספיט בחיתוליו בארץ ושהמתחרים לא הספיקו עדיין להגיע לרמות גבוהות.
מכל החבר'ה שציינת פה, יש כאלה שיכולים להעפיל מהריג'יונלס אשכרה עד הgames? או שזה עדיין לא מספיק?

קודם כל מעריך מאוד את התגובה המפורטת, תודה 😃
ממש לא היה לי מושג שזה ככה, הייתי בטוח שהקרוספיט בחיתוליו בארץ ושהמתחרים לא הספיקו עדיין להגיע לרמות גבוהות.
מכל החבר'ה שציינת פה, יש כאלה שיכולים להעפיל מהריג'יונלס אשכרה עד הgames? או שזה עדיין לא מספיק?

לדוד יש את הפוטנציאל הכי גבוה כרגע להגיע לגיימס הוא גם בן 22 רק...

אימון יום שישי: רק קרוספיט.

גרייס- 63 קילו קלין אנד ג'רק 30 חזרות- 2:48

10 רינג מאסלאפ, 30 מטר אוברהאד לאנץ עם 43 קילו מעל הראש, 10 באר מאסלאפ.
5:11

בטן קצת , הביתה.

(התוצאה בגרייס מעולה לי)

לא יצא לי להתאמן מיום שישי, יש קצת לחץ בעבודה ובחיים נקווה שיעבור כי עוד מעט הOPEN וצריך לתת בראש.

בכל מקרה אימון בין האימונים שאימנתי.

קומפלקס,
קלין , 2 פרונט סקוואט ,3 פוש פרס , 60-70-80-90
אותו דבר רק עם 2 פוש פרס- 95.

קלין, 2 פרונט סקוואט , פוש ג'רק - 100.

וקלין (וכשרל בפוש ג'רק , 110)

מטקון:
איזבל, 30 סנאצ'ים 63 קילו, 5:00 דקות
. חשבתי שאני אעשה יותר מהר אבל עליתי בלי חימום בלי כלום כי היו לי ממש 7 דקות לפני שהתחלתי לאמן את הקבוצה הבאה. אימון יום שלישי

בנץ
60-70-80-90-100 לחמישיות, מנוחה של 30 שניות בין לבין

ואז החלטתי ללכת עם PR
122.5

צ'ין אפס עם 24 קילו 5X5

"קרן" 150 וולבול 20LBS על זמן
8:50.

נודע לי היום שיש לי תחרות שוב של WL ביום שבת, טוב לדעת. יהיה מעניין (לא עשיתי WL מסודר מאז התחרות הקודמת)

יום רביעי: קרוספיט.

אימון 1: בלי אוכל בכלל על הבוקר,
15 סיבובים סינדי (5 מתח 10 פושאפס 15 סקוואטים)
14:50

אימון 2 : (בערב)
80 קילו פווארקלין
10 סיטאפס עם ABMET
6 דקות AMRAP

6 סיבובים.

מחר אני אנסה ללכת להדר יוסף (מקווה שייצא לי, לשחק עם המוט קצת וטכניקה לתחרות בשבת)

שישי מנוחה.
שבת תחרות ליגה, לא הולך לשבור שיאים.

יום שבת : תחרות של מכבי

אחרי שלא התאמנתי WL מסודר מאז התחרות הקודמת ותחת הודעה מוקדמת הצלחתי אפילו לשפר את הטוטאל 😃

הנפה
75 V
80 V
85 V

דחיקה
100 V
107 V
112 V PR

היה כיף סה"כ, פעם הבאה אני אשתדל לישון יותר מ4 שעות ולא לשתות בקבוק יין יום לפני 😃

יאללה שבוע הבא האופן מתחיל!

אתה נראה גדול וחטוב
לדוד יש את הפוטנציאל הכי גבוה כרגע להגיע לגיימס הוא גם בן 22 רק...
בלי הרבה התחנפויות, לדעתי דווקא לדני מהפורום פה.ילד בן 16 עם תוצאות כמו שלחו...ראבק.

אתה נראה גדול וחטוב

בלי הרבה התחנפויות, לדעתי דווקא לדני מהפורום פה.ילד בן 16 עם תוצאות כמו שלחו...ראבק.

הייתי מסכים איתך,אם לא היה צבא וגם בן 16 זה גיל מאד צעיר בישראל , אני מכיר הרבה ספורטאים שהיו ספורטאי על בגיל 16 ואחרי צבא אפשהו התדרדרו ואפילו לא חזרו כבר לספורט שלהם.

ברור שאם הוא ימשיך להתאמן מהיום עד הגיל של דוד בן דוד הוא יהיה כמוהו אם לא יותר (אני מאמין שהרבה יותר) ויהיה לו סיכוי להגיע לגיימס (אפילו שהרמה שם עולה כל שנה)
אבל בו לא נשכח פציעות וכו'... זה יותר מידי זמן להסתכל קדימה

אבל בשביל ילד בן 16, הוא פריק.
@דני

הייתי מסכים איתך,אם לא היה צבא וגם בן 16 זה גיל מאד צעיר בישראל , אני מכיר הרבה ספורטאים שהיו ספורטאי על בגיל 16 ואחרי צבא אפשהו התדרדרו ואפילו לא חזרו כבר לספורט שלהם.

ברור שאם הוא ימשיך להתאמן מהיום עד הגיל של דוד בן דוד הוא יהיה כמוהו אם לא יותר (אני מאמין שהרבה יותר) ויהיה לו סיכוי להגיע לגיימס (אפילו שהרמה שם עולה כל שנה)

@דני
פר*ק גנט*
דרך אגב נדב אתה נראה מאסיבי באיזור היידים, מאז שהתחלת עם הוויטליפטינג, כמה הם גדלו?

פר*ק גנט*
דרך אגב נדב אתה נראה מאסיבי באיזור היידים, מאז שהתחלת עם הוויטליפטינג, כמה הם גדלו?

לא יודע , לא מדדתי או משהו כזה.

התחלתי לעשות צ'ין אפס הגעתי ל24 קילו 5*5 אולי מזה?
לא יודע גם לא עליתי כמעט במשקל, היום נשקלתי 81.1 ובתחרות הקודמת 80.5

דבר ראשון, תודה על המחמאות 😃
שנית, הצבא לא רוצה אותי בקרבי, ככה שמבחינה זאת אני מסודר.
*ערכתי את מה שאני חושב לגבי הריג'יונלס,גיימס וכו'- כרגע אני לא מתעסק בהשוואת,טבלאה, מיקום וכאלו. המאמנים שלי חושבים שכרגע, מה שחשוב זה לבנות אותי כספורטאי. כרגע אני מתרכז בלשפר את היכולות שלי כספורטאי (לשלוט בתרגילי משקל הגוף, להתחזק מבחינת משקל על המוט וליצור מנוע שיכול לסבול מטקונים בסגנון של הקרוספיט גיימס), אני עוד צעיר ויש לי מלא זמן. אני לא ממהר לשום מקום.

אגב, אסור לשכוח שהרמה העולמית עולה כל שנה. פעם הבחור שהיה עושה סנאץ' עם 100 קילו היה נחשב בהמה, עכשיו אם אין לך 135 קילו, אתה לא נחשב בטופ. אותו דבר לגבי כל שאר האלמנטים. הסטנדרטים כל הזמן עולים. אני מקווה שהעובדה שאני עדיין צעיר תעזור לי בלהסתגל. כי מי שלא מסתגל- לא טוב מספיק. ראה מקרה כריס ספילר.

נדב, סחטיין על הpr חיה!

נערך לאחרונה:
דבר ראשון, תודה על המחמאות 😃
שנית, הצבא לא רוצה אותי בקרבי, ככה שמבחינה זאת אני מסודר.
בעניין הריג'יונלס, גיימס וכו'- המטרה שלי לבינתיים היא להגיע לrfa ולסיים שם טוב. אני מפגין אופטימיות מאוד זהירה לגבי אולי ריג'יונלס בשנה/שנתיים הבאות. בהמשך? נראה מה יהיה. בינתיים אני מתרכז בליהנות.

נדב, סחטיין על הpr חיה!
בכיף, תמשיך בשקט ובצניעות לעבוד, בסוף ישתלם תותח!
דרך אגב תענה בפייסבוק מידי פעם.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית