הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיאי העולם בסקוואט ובדדליפט

itamar8910

משתמש מתחיל
116
6
נק' מוניטין:
19
116
6
משהו יכול להסביר לי את הסיבה ששיא העולם בסקוואט גדול משיא העולם בדדליפט? (שניהם RAW)
הרי בעיקרון הדדליפט חזק מהסקוואט אצל רוב המתאמנים, אז זה אמור להיות הפוך..

הוא צודק
On October 8, 2011, Jonas Rantanen of Finland performed a squat with a weight of 575 kg (1268 lb), beating the previous record set by Donnie Thompson (USA) of 573 kg (1265 lb.
-- -
The record for a raw deadlift (a deadlift performed without the aid of a deadlift suit, where only a weight belt is allowed) is 1015 lbs by Benedikt Magnusson. This lift currently exceeds the equipped record.

הוא צודק
On October 8, 2011, Jonas Rantanen of Finland performed a squat with a weight of 575 kg (1268 lb), beating the previous record set by Donnie Thompson (USA) of 573 kg (1265 lb.
-- -
The record for a raw deadlift (a deadlift performed without the aid of a deadlift suit, where only a weight belt is allowed) is 1015 lbs by Benedikt Magnusson. This lift currently exceeds the equipped record.

RAW?!
תבדוק שוב.

משהו יכול להסביר לי את הסיבה ששיא העולם בסקוואט גדול משיא העולם בדדליפט? (שניהם RAW)
הרי בעיקרון הדדליפט חזק מהסקוואט אצל רוב המתאמנים, אז זה אמור להיות הפוך..

הדדליפט הכי כבד RAW זה 460 קילו של בנדיקט מגנסון
הסקוואט הכי כבר RAW זה של ריי ווילאמס 400 קילו (410 לא רשמי)

• פותח/ת השרשור
זה השיא שמצאתי לדדליפט:
סקוואט: (לא בטוח אם זה RAW או לא- תקנו אותי אם אני טועה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית