עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיזה גיל אפשר להתחיל להתעסק בפאוורליפטינג ו-וויטליפטינג ???? שמעתי (מאורתופד פרופסור) שמשקל כבד והרמות מעל הראש בעמידה יכולות לפגוע בגדילה וכו' ...
תודה מראש
ככל שמוקדם יותר, טוב יותר.
חרטה שזה פוגע בגדילה, והוכיחה שזה ההפך תורם לגדילה.
אין לי לינק, וגם לא חיפשתי, אבל אימוני כוח מפרישים הורמון גדילהמי הוכיחה?
(עדיף עם לינק)
אין לי לינק, וגם לא חיפשתי, אבל אימוני כוח מפרישים הורמון גדילה
הוא סתם עושה את זה בשביל הכיף, פה לחיצה שם לחיצה, לא בצורה רצינית.אדטו ג'וניור מתחיל עכשיו להתאמן בגיל 7.
הוא דיבר על פווארליפטינג וואיטליפטינג לא על סתם עבודה בחדר כושר... אתה לא תיתן לילד בן 4 להתחיל להתקדם במשקלים בדדליפט כי העצמות שלו לא יעמדו בזהככל שמוקדם יותר, טוב יותר.
חרטה שזה פוגע בגדילה, והוכיחה שזה ההפך תורם לגדילה.
עם כל הכבוד הוא סתם ילד שמן.
וגם אני דיברתי על זה.הוא דיבר על פווארליפטינג וואיטליפטינג לא על סתם עבודה בחדר כושר... אתה לא תיתן לילד בן 4 להתחיל להתקדם במשקלים בדדליפט כי העצמות שלו לא יעמדו בזה
אני יודע שההמלצה העולמית היום היא כבר מגיל 6 להתחיל לשלב אימוני התנגדות... אבל בפירוש בשנים הראשונים המטרה היא לא לעלות במשקלים אלא לקבל הרגלי עבודה נכונים, לחזק את העצמות (ולא צריך להרים סקוואט של 100 קילו בגיל 8 בשביל לחזק את העצמות)..
וגם אני דיברתי על זה.
איגור לוקאנין WL שהוא ברמה עולמית(C&J 245, SNATCH205) התחיל מגיל 6 להתעסק בזה.
אז קודם כל, יש הבדל גדול בין גיל 6 ל-"כמה שיותר מוקדם". דבר שני, לדוגמה שהבאת אפשר למצוא מיליון דוגמאות אחרות לאנשים שזה לא כל כך עזר להם לעשות C&J בגיל 6.. וגם אני לא בטוח שאיגור לוקאנין התחיל את האימוני כוח בגיל 6, סיכוי סביר מאוד שהוא התחיל בדברים הרבה יותר פשוטים ובסיסיים. על זה בדיוק מדברים היום שהתמחות מוקדמת זה לא דבר שמביא תוצאות לטווח רחוק.
אשמח לשמוע על דוגמאות של אנשים/ילדים שהמשקולות פגעו בהם ובגדילה שלהם.