הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת אחוז שומן+מסת שריר(

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
קודם כול,תודה רבה למי שיעזור או למי שינסה!
מעדיף שרק מי שיודע בוודאות את העובדות שיגיב.

אני בן 17 גובה 190ס"מ משקל 90ק"ג,אני רזה אבל המותניים שלי על הפניים יש בהם הרבה שומן גם מאחורה וגם בקדימה שלהם.
חשבתי שאולי אם אני יפתח רוחב גבי זה יסתיר את זה,אבל לדעתי זה סתם כאב ראש מיותר ועדיף לפתור את הבעיה מהשורש ולא בדרך כזאת ..
אז כמה שאלות:

1.קראתי על דל פחמימה,אבל השאלה היא אם אני יוריד בדיאטה גם מהמסת שריר שגם אותה בקושי אין לי(עד עכשיו לא רציתי לעלות במשקל כי אני מפחד לעלות בשומן עם האחוז שומן שיש לי עכשיו), מה אתם אומרים?

2.יש אפשרות איך שהוא להוריד שומן רק שם?

3.זה משנה אם אני מחרבן פעם בכמה ימים-מבחינת השומן שמצטבר רק שם...?(שוקל לעשות בדיקה)

נ"ב

בתכנון זה ss,אבל ה שאלה אם אני עושה מסה או חיטוב ואז מסה

בתור אחד שגם עם מותניים תעשה מסה תפתח מסת שריר זה יראה הרבה יותר טוב..ואז תעשה חיטוב(לא יודע באיזה אחוז שומן זה יורד בערך אבל תזכור שזה גנטי ויכול להיות שתמיד יהיה לך שם שומן כלשהו) ואי אפשר להוריד במקום ספציפי אחד שומן

אתה סותר את עצמך כמה פעמים, אתה טוען שאתה רזה ושיש לך הרבה שומן במותניים ושאתה שוקל 90 קילו על 1.90 ויש לך מעט שריר.
בעצם אתה אומר, אני רזה, אני שמנמן, אני שמן
תעלה תמונה לפורום שיעריכו אחוז שומן. אחר כך נוכל לייעץ לך מסה או חיטוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה סותר את עצמך כמה פעמים, אתה טוען שאתה רזה ושיש לך הרבה שומן במותניים ושאתה שוקל 90 קילו על 1.90 ויש לך מעט שריר.
בעצם אתה אומר, אני רזה, אני שמנמן, אני שמן
תעלה תמונה לפורום שיעריכו אחוז שומן. אחר כך נוכל לייעץ לך מסה או חיטוב.

אני לא מסיבי,יש לי שריר פה ושם אבל אני נחשב לרזה ויש לי שומן במותניים.
אני לא מאמין שזה גנטי כי לאבא שלי יש כרס מבורכת אבל אין לו טיפת שומן על הגוף.

אני יותר מאשמח לעלות תמונת פרונט וצד,האם זה יעזור?

זה מאוד יעזור, שים לב שיש פורום מתאים לכך.

- - - עידכון הודעה - - -

אני לא מסיבי,יש לי שריר פה ושם אבל אני נחשב לרזה ויש לי שומן במותניים.
אני לא מאמין שזה גנטי כי לאבא שלי יש כרס מבורכת אבל אין לו טיפת שומן על הגוף.

אני יותר מאשמח לעלות תמונת פרונט וצד,האם זה יעזור?

זה מאוד יעזור, שים לב שיש פורום לכך.

• פותח/ת השרשור
זה מאוד יעזור, שים לב שיש פורום מתאים לכך.

- - - עידכון הודעה - - -

זה מאוד יעזור, שים לב שיש פורום לכך.

מעולה יש מצב למחיקת התגובות פה כדי שאני יעלה לשם תמונות ומישהו יעשה לי בדיקת שומן ואז אני ישים אותן פה?
ככה שהאשכול יהיה חדש

מעולה יש מצב למחיקת התגובות פה כדי שאני יעלה לשם תמונות ומישהו יעשה לי בדיקת שומן ואז אני ישים אותן פה?
ככה שהאשכול יהיה חדש

מה זה משנה, עזוב אותך שטויות ולא אי אפשר למחוק הודעות בפורום הזה, גם אותי זה מעצבן.
תפתח אשכול חדש, עם כותרת יותר ממוקדת, לא סוף העולם.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה, עזוב אותך שטויות ולא אי אפשר למחוק הודעות בפורום הזה, גם אותי זה מעצבן.
תפתח אשכול חדש, עם כותרת יותר ממוקדת, לא סוף העולם.

מה הכוונה יותר ממוקדת?

בקיצור אני יפרסם פרונט וצד ובדיקת אחוז שומן ואז יפתח אשכול חדש שמצורף בו התמונות והתוכן מהאשכול הזה.
מקווה שיענו לי מהר :D

מה הכוונה יותר ממוקדת?

בקיצור אני יפרסם פרונט וצד ובדיקת אחוז שומן ואז יפתח אשכול חדש שמצורף בו התמונות והתוכן מהאשכול הזה.
מקווה שיענו לי מהר :D

שא ברכה!

תעשה חיפוש למאמר על השומן העיקש וכיצד להוריד אותו, אולי יעניין אותך טיפה.
גם אני סובל מזה 😣

• פותח/ת השרשור
תעשה חיפוש למאמר על השומן העיקש וכיצד להוריד אותו, אולי יעניין אותך טיפה.
גם אני סובל מזה 😣

השאלה היא אם זה שווה לעשות את כול הפרוטוקולים,או שזה פשוט ירד ברגע שאני יעשה מסה ויתחיל להתאמן כמו שצריך.
אני יעשה בדיקת אחוז שומן בפורום ויפתח אשכול חדש.

תעשה בדיקה אבל זה לא קשור לצדדים,
במסה הצדדים האלה לא ירדו, השאלה מה דחוף לך יותר להתחטב ולהוריד את זה או קודם מסה ואז לדאוג לזה.

• פותח/ת השרשור
תעשה בדיקה אבל זה לא קשור לצדדים,
במסה הצדדים האלה לא ירדו, השאלה מה דחוף לך יותר להתחטב ולהוריד את זה או קודם מסה ואז לדאוג לזה.

אין לי בעיה לעשות מסה גם כול החיים,הבעיה היא אם אני כבייכול יעלה הרבה בשומן כי כבר יש לי שומן..
אין מצב שכמתאמן מתחיל כשאני יעשה את ה-ss ומסה אז אני יעלה בשריר וירד בשומן איך שהוא?

אין לי בעיה לעשות מסה גם כול החיים,הבעיה היא אם אני כבייכול יעלה הרבה בשומן כי כבר יש לי שומן..
אין מצב שכמתאמן מתחיל כשאני יעשה את ה-ss ומסה אז אני יעלה בשריר וירד בשומן איך שהוא?

אם אתה על אחוז שומן גבוה אז אתה כן תוכל לרדת קצת באחוז שומן ולעלות במסת שריר אבל זה לא יחזיק הרבה זמן..

• פותח/ת השרשור
אם אתה על אחוז שומן גבוה אז אתה כן תוכל לרדת קצת באחוז שומן ולעלות במסת שריר אבל זה לא יחזיק הרבה זמן..

מה הכוונה לא יחזיק הרבה זמן?

אני רוצה כמה שיותר להמנע מחיטובים ארוכים.

מה הכוונה לא יחזיק הרבה זמן?

אני רוצה כמה שיותר להמנע מחיטובים ארוכים.
הכוונה שאתה יכול להיות תוריד למשך תקופה מסוימת (קצרה כנראה), באחוזי שומן ותעלה במסת שריר. אבל זה מאוד מהר יתקע בגלל ש:
1. אתה תהיה במאזן קלורי שלילי, וכבר לא תוכל להתקדם במשקלים - משמע תפסיק לפתח מסת שריר
2. תהיה במאזן קלורי ניטרלי , ויקרה לך בערך אותו דבר כמו בסעיף הקודם פשוט טיפה יותר מאוחר.
3. אתה תהיה במאזן קלורי חיובי, ותעלה באחוזי שומן בנוסף למסת שריר.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שאתה יכול להיות תוריד למשך תקופה מסוימת (קצרה כנראה), באחוזי שומן ותעלה במסת שריר. אבל זה מאוד מהר יתקע בגלל ש:
1. אתה תהיה במאזן קלורי שלילי, וכבר לא תוכל להתקדם במשקלים - משמע תפסיק לפתח מסת שריר
2. תהיה במאזן קלורי ניטרלי , ויקרה לך בערך אותו דבר כמו בסעיף הקודם פשוט טיפה יותר מאוחר.
3. אתה תהיה במאזן קלורי חיובי, ותעלה באחוזי שומן בנוסף למסת שריר.

אני יודע שיהיה קשה לעלות רק מסת שריר,אבל אני בבעיה כרגע.
כי יש לי המון שומן בבטן/מותניים אבל בשאר הגוף אני דקיק ואני רוצה לעלות במסת שריר ובאחוז שומן.

אז אני שואל אם כשאני יתחיל להתאמן כמו שצריך ויעשה מסה אני יוכל גם לעלות במסת שריר וגם לרדת באחוז שומן,אפשרי?

אני יודע שיהיה קשה לעלות רק מסת שריר,אבל אני בבעיה כרגע.
כי יש לי המון שומן בבטן/מותניים אבל בשאר הגוף אני דקיק ואני רוצה לעלות במסת שריר ובאחוז שומן.

אז אני שואל אם כשאני יתחיל להתאמן כמו שצריך ויעשה מסה אני יוכל גם לעלות במסת שריר וגם לרדת באחוז שומן,אפשרי?

אמרתי לך, לתקופה מאוד קצרה, ואז זה יתקע.

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך, לתקופה מאוד קצרה, ואז זה יתקע.

מה יתקע?
אני אומר לך שאני רוצה להתחיל להתאמן ולעשות מסה,אז כמתאמן מתחיל אני יוריד את האחוז שומן ויעלה את המסת שריר?

מה יתקע?
אני אומר לך שאני רוצה להתחיל להתאמן ולעשות מסה,אז כמתאמן מתחיל אני יוריד את האחוז שומן ויעלה את המסת שריר?

יתקע התהליך הזה של עלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן. כתבתי לך קודם למה זה יתקע.

Back
למעלה תחתית