הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת אחוז שומן+מסת שריר(

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יתקע התהליך הזה של עלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן. כתבתי לך קודם למה זה יתקע.

אני לא מתכנן להוריד אחוז שומן ולעלות את המסת שריר בפעם אחת כול החיים.

בתור התחלה אני רוצה להוריד את השומן ואז לעלות מסת שריר.

אז שאלתי אם אני מתחיל עכשיו תוכנית כמו שצריך כמו ss אז לאחר כמה זמן האחוז שומן שלי ירד והמסת שריר שלי תעלה,האם זה אפשרי בו זמנית?
אני לא רואה מה הקשר של התהליך יתקע.

אני לא מתכנן להוריד אחוז שומן ולעלות את המסת שריר בפעם אחת כול החיים.

בתור התחלה אני רוצה להוריד את השומן ואז לעלות מסת שריר.

אז שאלתי אם אני מתחיל עכשיו תוכנית כמו שצריך כמו ss אז לאחר כמה זמן האחוז שומן שלי ירד והמסת שריר שלי תעלה,האם זה אפשרי בו זמנית?
אני לא רואה מה הקשר של התהליך יתקע.
אני מנסה להסביר לך שאתה מבקש פה שני דברים כמעט מנוגדים. אתה רוצה לרדת באחוז שומן וזה אומר שאתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי, ואתה רוצה לעלות במסת שריר וזה אומר מאזן קלורי חיובי. תחליט מה אתה רוצה! לרדת באחוז שומן? יופי, תיכנס למאזן קלורי שלילי עם תפריט נכון ומסודר, אבל אל תצפה לעלות במסת שריר. אתה רוצה לעלות במסת שריר? תכנס למאזן קלורי חיובי, אבל אל תצפה לרדת באחוזי שומן. כן אפשר לנסות לשחק עם שניהם ביחד, אבל זה לא שווה את ההתעסקות והבזבוז זמן. תבחר מה יותר חשוב לך כרגע.

• פותח/ת השרשור
אני מנסה להסביר לך שאתה מבקש פה שני דברים כמעט מנוגדים. אתה רוצה לרדת באחוז שומן וזה אומר שאתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי, ואתה רוצה לעלות במסת שריר וזה אומר מאזן קלורי חיובי. תחליט מה אתה רוצה! לרדת באחוז שומן? יופי, תיכנס למאזן קלורי שלילי עם תפריט נכון ומסודר, אבל אל תצפה לעלות במסת שריר. אתה רוצה לעלות במסת שריר? תכנס למאזן קלורי חיובי, אבל אל תצפה לרדת באחוזי שומן. כן אפשר לנסות לשחק עם שניהם ביחד, אבל זה לא שווה את ההתעסקות והבזבוז זמן. תבחר מה יותר חשוב לך כרגע.

כבר המון זמן שאני קורה בפורום שמתאמנים מתחילים יכולים לעלות במסת שריר ובו זמנית לרדת באחוז שומן.
האם זה נכון?

אני יסביר את השאלה העיקרית שלי מחדש,כרגע אני מאוד רזה,הבעיה היחידה שלי היא השומנים במותניים.
התכנון שלי זה לעשות מסה,אבל במסה אני יעלה כמובן גם בשומן,אז האם כשאני יסיים את המסה אני יהיה כבר יותר מידי שומן?(השומן שמתווסף והשומן שיש לי כרגע)
האם יש אפשרות שבגלל שאני מתאמן מתחיל אז במסה אני ירד גם בשומן?

האם כדאי לי להתעסק בקקי הזה בכלל או שפשוט לעשות מסה ולראות מה הולך?

כבר המון זמן שאני קורה בפורום שמתאמנים מתחילים יכולים לעלות במסת שריר ובו זמנית לרדת באחוז שומן.
האם זה נכון?

אני יסביר את השאלה העיקרית שלי מחדש,כרגע אני מאוד רזה,הבעיה היחידה שלי היא השומנים במותניים.
התכנון שלי זה לעשות מסה,אבל במסה אני יעלה כמובן גם בשומן,אז האם כשאני יסיים את המסה אני יהיה כבר יותר מידי שומן?(השומן שמתווסף והשומן שיש לי כרגע)
האם יש אפשרות שבגלל שאני מתאמן מתחיל אז במסה אני ירד גם בשומן?

האם כדאי לי להתעסק בקקי הזה בכלל או שפשוט לעשות מסה ולראות מה הולך?
כתבתי לך כמה מיליון פעם, כן , אתה יכול לעלות במסת שריר ולרדת באחוז שומן, אבל זה יהיה לתקופה מאוד קצרה וזה ייעצר בגלל הדברים שכתבתי לך קודם.
לא, לא כדאי לך להתעסק בזה, פשוט תיכנס למסה.

• פותח/ת השרשור
כתבתי לך כמה מיליון פעם, כן , אתה יכול לעלות במסת שריר ולרדת באחוז שומן, אבל זה יהיה לתקופה מאוד קצרה וזה ייעצר בגלל הדברים שכתבתי לך קודם.
לא, לא כדאי לך להתעסק בזה, פשוט תיכנס למסה.

חח מצטער שאני מעצבן אותך אבל אתה עוזר לי המון.

אני כבר משתגע אבל אני מפחד שכאשר אני יעשה מסה אני יעלה בשומן הרבה יחסית(אני מתכנן על מסה ארוכה כי אני רזה יחסית).
כמה קלוריות מעל הניטרלי אתה אומר כדאי לי לצרוך?
האם כדי להמנע מדברים מסויימים?(לחם קל אני מחליף ללחם מלא)

יש מצב קלוש שאתה עוזר לי לבנות תפריט?

תודה רבה!!!

חח מצטער שאני מעצבן אותך אבל אתה עוזר לי המון.

אני כבר משתגע אבל אני מפחד שכאשר אני יעשה מסה אני יעלה בשומן הרבה יחסית(אני מתכנן על מסה ארוכה כי אני רזה יחסית).
כמה קלוריות מעל הניטרלי אתה אומר כדאי לי לצרוך?
האם כדי להמנע מדברים מסויימים?(לחם קל אני מחליף ללחם מלא)

יש מצב קלוש שאתה עוזר לי לבנות תפריט?

תודה רבה!!!

דבר ראשון תפסיק עם הדאגות, אתה יכול לאכול נקי בזמן מסה במאזן חיובי קטן של 500 ולשמור על הא"ש שלך תלוי בגנטיקה- למרות שאם אתה מתחיל ועושה SS מומלץ לאכול כמו חזיר.

שמע חד משמעלית למתאמן שעושה רוטינות של מסה>חיטוב ובמסה הוא לא משתולל יותר מדי,
הוא יהיה חייב לעשות חיטוב עצבני וארוך פעם אחת כולל שומן עיקש ולהתחיל משם לבנות את עצמו(או הפוך, אני מעדיף לבנות מחיטוב)

כניראה שיש לך מבנה גוף אנדומורפי,והצטברות השומן באיזור המותניים מעיד על רמת אסטרוגן גבוהה.
איך אפשר למזער/להעלים?!?
תצבור מסת שריר באיזור הרחב גבי,ולאחר מכן תעשה חיטוב (בהכי קצרה).
שלח תמונה ניראה תמצב..

- - - עידכון הודעה - - -

כניראה שיש לך מבנה גוף אנדומורפי,והצטברות השומן באיזור המותניים מעיד על רמת אסטרוגן גבוהה.
איך אפשר למזער/להעלים?!?
שלח תמונה ניראה תמצב..

• פותח/ת השרשור
איך אפשר למזער/להעלים?!?
שלח תמונה ניראה תמצב..

- - - עידכון הודעה - - -

איך אפשר למזער/להעלים?!?
שלח תמונה ניראה תמצב..

אני ינסה לעלות תמונה אבל אין מי שיצלם אותי...
ולהצטלם מול המראה לדעתי זה לא הכי טוב,אבל אני יעלה תמונה מחר בבוקר.

בעיקרון אתה ממליץ לי לעשות ss ולעשות מסה כרגיל?
כי לדעתי זה שבירת ראש והתעסקות עם קקי להוריד את השומן במותניים ואז לעשות ssומסה.
הבנתי שבתור מתחיל אני יוכל להוריד שומן בו זמנית לעלייה במסת שריר.

Back
למעלה תחתית