הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לחיטוב

• פותח/ת השרשור donic
  • פורסם בתאריך

donic

משתמש מתחיל
214
7
נק' מוניטין:
35
214
7
ארוחת בוקר:

2 כוסות חלב

ארוחת צהריים:

200 גרם חזה עוף צלוי
50 גרם פסטה / 3/4 כוס אורז / תפוח אדמה אפוי / 2 פרוסות לחם קל + 2 כף חומוס

ארוחת ביניים:

40 גרם שקדים
פרי

ארוחה אחרי אימון:
3 פריכיות אורז + חצי קופסת טונה / חצי קופסת קוטג'

ארוחת ערב:

חביתה (2 ביצים)
חצי קופסת טונה / חצי גביע קוטג'

1700 קלוריות
130 גרם חלבון
130 גרם פחמימה
65 גרם שומן

איך התפריט לחיטוב?
ובבקשה לא להציע תפריט מהפורטל הוא כולל הרבה דברים שאני לא אוכל.

משקל גובה גיל?
בפורטל יש נוסחא לחישוב שריפת הקלוריות היומית....תביא את התוצאה ואת הנתונים שלך כדי שנדע אם זה מתאים

• פותח/ת השרשור
משקל גובה גיל?
בפורטל יש נוסחא לחישוב שריפת הקלוריות היומית....תביא את התוצאה ואת הנתונים שלך כדי שנדע אם זה מתאים

את התפריט כתבתי אחרי שחישבתי RMR

בכ"מ

גיל 17,
גובה 1.83
משקל 82

את התפריט כתבתי אחרי שחישבתי RMR

בכ"מ

גיל 17,
גובה 1.83
משקל 82

בלי לחשב RMR....בתפריט צריך להיות לך פי שתיים חלבון ממשקל גוף,כלומר 164 בערך
ושומן- 0.8-1 כפול משקל הגוף שלך, כלומר 82[אם לקחנו את 1..]

• פותח/ת השרשור
בלי לחשב RMR....בתפריט צריך להיות לך פי שתיים חלבון ממשקל גוף,כלומר 164 בערך
ושומן- 0.8-1 כפול משקל הגוף שלך, כלומר 82[אם לקחנו את 1..]

הכפול 2 זה בגדר המלצה לא?

1.5 - 1.8 גם אמור להיות בסדר?

אני אמצא פתרון לשומן, אולי קצת אגוזי מלך

תעלה טיפה חלבון .. ו2 וכל התפריט חיטוב הוא בגדר "המלצה"

תתחיל בגרעון 400 ועם ההתקדמות תוריד קלוריות עם 130 פחמימות אתה יכול לעשות העמסה אחת ל 20 יום חודש!

• פותח/ת השרשור
תעלה טיפה חלבון .. ו2 וכל התפריט חיטוב הוא בגדר "המלצה"

תתחיל בגרעון 400 ועם ההתקדמות תוריד קלוריות עם 130 פחמימות אתה יכול לעשות העמסה אחת ל 20 יום חודש!

מצטער אני לא כ"כ הבנתי את התגובה שלך

מה זאת אומרת כל התפריט חיטוב הוא בגדר המלצה?

תראה עכשיו הגרעון הוא בסביבות ה400-500, וגם את המשפט הזה לא כ"כ הבנתי "עם 130 פחמימות אתה יכול לעשות העמסה אחת ל20 יום חודש?) מה זה אומר? זה שלילי או חיובי

מצטער אני לא כ"כ הבנתי את התגובה שלך

מה זאת אומרת כל התפריט חיטוב הוא בגדר המלצה?

תראה עכשיו הגרעון הוא בסביבות ה400-500, וגם את המשפט הזה לא כ"כ הבנתי "עם 130 פחמימות אתה יכול לעשות העמסה אחת ל20 יום חודש?) מה זה אומר? זה שלילי או חיובי

שרשמת ש2 וגם 1.5-1.8 הם בגדרה המלצה אז אמרתי לך שהכל בגדר המלצה!
גרעון של 400-500 בתור התחלה זה בסדר גמור תמיד יש לך לאן לרדת שתתקע אם תתקע

תקרא בפורטל על העמסות פחמימות 20+ פלוס הכוונה שהפחמימות שלך הם לא בגדר הנמוך בגדר הנורמל !

שלח לי את האימייל שלך ואני אשלח לך את התפריט שלי ואולי תקבל ממנו רעיון
אנחנו פלוס מינוס אתם נתונים[גיל 17 וחצי משקל 84.5 גובה 1.78]

• פותח/ת השרשור
שרשמת ש2 וגם 1.5-1.8 הם בגדרה המלצה אז אמרתי לך שהכל בגדר המלצה!
גרעון של 400-500 בתור התחלה זה בסדר גמור תמיד יש לך לאן לרדת שתתקע אם תתקע

תקרא בפורטל על העמסות פחמימות 20+ פלוס הכוונה שהפחמימות שלך הם לא בגדר הנמוך בגדר הנורמל !

כ"כ הרבה המלצות, אז אולי אתה תגיד לי מה הכי מומלץ? כדאי לי להוסיף חלבון? אם כן יש לך אולי רעיון למה אפשר להוסיף (באמת שאין לי מושג)

ואתה בעצם אומר שהפחמימה גבוהה מידי? אם כן אז כדאי לוותר על התוספת בארוחת צהריים (אורז/פסטה/תפו"א)?

תודה על העזרה
שלח לי את האימייל שלך ואני אשלח לך את התפריט שלי ואולי תקבל ממנו רעיון
אנחנו פלוס מינוס אתם נתונים[גיל 17 וחצי משקל 84.5 גובה 1.78]

[email protected]

תודה על העזרה

כ"כ הרבה המלצות, אז אולי אתה תגיד לי מה הכי מומלץ? כדאי לי להוסיף חלבון? אם כן יש לך אולי רעיון למה אפשר להוסיף (באמת שאין לי מושג)

ואתה בעצם אומר שהפחמימה גבוהה מידי? אם כן אז כדאי לוותר על התוספת בארוחת צהריים (אורז/פסטה/תפו"א)?

תודה על העזרה

[email protected]

תודה על העזרה

שמע אין הכי מומלץ, כל אחד לפי המטרה שלו, לפי המסה שלו, אחוזי שומן, גובה גיל.. וותק אימונים.... הפורטל נותן לך את כל הכלים תקרא ותכין לעצמך.. מה שאתה מבקש זה ייעוץ אישי. לייעוץ אתה יכול לפנות לאתר למעלה בלינק בצבע כתום 😃

• פותח/ת השרשור
שמע אין הכי מומלץ, כל אחד לפי המטרה שלו, לפי המסה שלו, אחוזי שומן, גובה גיל.. וותק אימונים.... הפורטל נותן לך את כל הכלים תקרא ותכין לעצמך.. מה שאתה מבקש זה ייעוץ אישי. לייעוץ אתה יכול לפנות לאתר למעלה בלינק בצבע כתום 😃

טוני אני ממש לא מבקש ייעוץ אישי ועברתי על הפורטל המון פעמים ואני חושב שאני זוכר בעל פה את הפסקה על היחס של החלבון, אבל זה לא ברור מספיק מה לעשות תכלס.. (רוב המאמרים בפורטל לא אומרים לך מה לעשות תכלס, ואז שבאים לשאול פה שולחים אותך חזרה לפורטל וזה חבל)

טוני אני ממש לא מבקש ייעוץ אישי ועברתי על הפורטל המון פעמים ואני חושב שאני זוכר בעל פה את הפסקה על היחס של החלבון, אבל זה לא ברור מספיק מה לעשות תכלס.. (רוב המאמרים בפורטל לא אומרים לך מה לעשות תכלס, ואז שבאים לשאול פה שולחים אותך חזרה לפורטל וזה חבל)

אף אחד לא יקח עליך אחריות ויגיד לך בדיוק מה לעשות אם אתה לא לקוח ושלא וכו... הפורטל לפי דעתי נועד לעזור ולתת לך את הכלים לבנות לעצמך! אבל זה לא תורה מסיניי... פחות קלוריות ממה שאתה מכניס יגרמו לך לאיבוד משקל.. אם תעשה את זה נכון יגרום לך לאיבוד שומן.. ולמזעור איבוד שריר... אם אני זוכר נכון בפורטל רשום 1.5-2 חלבון שומן 0.8 וכל השאר פחמימה ! זה לא צריך להיות מסובך תתחיל עם מינוס של 500 קל ....

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יקח עליך אחריות ויגיד לך בדיוק מה לעשות אם אתה לא לקוח ושלא וכו... הפורטל לפי דעתי נועד לעזור ולתת לך את הכלים לבנות לעצמך! אבל זה לא תורה מסיניי... פחות קלוריות ממה שאתה מכניס יגרמו לך לאיבוד משקל.. אם תעשה את זה נכון יגרום לך לאיבוד שומן.. ולמזעור איבוד שריר... אם אני זוכר נכון בפורטל רשום 1.5-2 חלבון שומן 0.8 וכל השאר פחמימה ! זה לא צריך להיות מסובך תתחיל עם מינוס של 500 קל ....

טוב תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית