הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התכנית שלי

snir012

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
10
107
0
צריך קצת ביקורת על התכנית מה כדאי לשנות/להוסיף/להוריד
גיל 18
גובה 1.75
משקל 60 :\ תקוע במשקל אבל זה כבר לפוסט אחר
התכנית שלי AB ככה:
אימון A:

חזה
לחיצת חזה עליון במוט 3*8
בנצ' פרס 3*8
פרפר עליון בכבל קרוס/משקוליות 3*8
פרפר רגיל בכבל קרוס/משקוליות 3*8

כתפיים
לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה 3*8
הרחקת משקוליות לצדדים/הנפה קדימה 3*8

יד אחורית
לחיצה צרפתית/לחיצת חזה צמודה 4*10

אימון B:

גב
פולי עליון רחב/צר 3*8
חתירה במכונה/טי באר/מוט 3*8
פול אובר 3*8
חתירה מסור עם משקוליות 3*8
ועכשיו אני גם מתחיל עם דדליפט 3*8 במקום החתירת מסור של המשקוליות

רגליים
לחיצת רגליים 4*10
פשיטת ירך 3*10
כפיפות ירך 3*10

יד קדמית
כפיפות מרפקים במוט/משקוליות 4*10

• פותח/ת השרשור
מה אני אמור להבין מהתגובה הזאת
נתת פה קישור לתגובה אחרת שלך עם כמה קישורים לעוד תגובות שלך לאנשים...

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבגדול ההמלצה פה היא ל SS (אתה גם רוצה לעלות במשקל אם קראתי נכון)
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#9
חשבתי על התכנית הזאת אבל אחרי הרבה קריאה עליה הבנתי שהיא לא בשבילי, היא מכוונת יותר לכוח ופחות נותנת דגש על אסתטיקת הגוף, עליה דרסטית במשקל כשאתה גדל בלי להיראות ממש טוב אלא רק גדול ואפשר להגיד גם קצת שמן עד החיטוב, אני רוצה להיראות טוב לאורך כל התהליך של העלייה

חשבתי על התכנית הזאת אבל אחרי הרבה קריאה עליה הבנתי שהיא לא בשבילי, היא מכוונת יותר לכוח ופחות נותנת דגש על אסתטיקת הגוף, עליה דרסטית במשקל כשאתה גדל בלי להיראות ממש טוב אלא רק גדול ואפשר להגיד גם קצת שמן עד החיטוב, אני רוצה להיראות טוב לאורך כל התהליך של העלייה

אני חושב שפה התזונה יותר משפיעה, במסה נקייה ועם פלוס קלורי קטן בתור התחלה יכול להיות שלא תצטרך אפילו חיטוב אחר כך (אם אתה על אחוז שומן ממש נמוך וגם מ.ג מאוד נמוך)

• פותח/ת השרשור
אני חושב שפה התזונה יותר משפיעה, במסה נקייה ועם פלוס קלורי קטן בתור התחלה יכול להיות שלא תצטרך אפילו חיטוב אחר כך (אם אתה על אחוז שומן ממש נמוך וגם מ.ג מאוד נמוך)
ומה תתן לי התכנית הזאת שלא נותנת לי תכנית הAB שלי בהנחה שהיא בסדר חוץ ממשקל על המוט ובבקשה אל תפנה אותי למאמרים שמסבירים את התכנית SS כי קראתי כבר את כולם אם אפשר תגיד לי בקצרה למה הSS עדיפה על הAB למטרות שלי שזה גדילה בשביל להיראות טוב ולא מעניין אותי ממש כמה אני מרים אלא רק איך אני נראה (שטחי אני יודע אבל כל אחד והמטרה שלו)

ומה תתן לי התכנית הזאת שלא נותנת לי תכנית הAB שלי בהנחה שהיא בסדר חוץ ממשקל על המוט ובבקשה אל תפנה אותי למאמרים שמסבירים את התכנית SS כי קראתי כבר את כולם אם אפשר תגיד לי בקצרה למה הSS עדיפה על הAB למטרות שלי שזה גדילה בשביל להיראות טוב ולא מעניין אותי ממש כמה אני מרים אלא רק איך אני נראה (שטחי אני יודע אבל כל אחד והמטרה שלו)

אני לא אפנה אותך לשום מאמרים, וזה לגמרי לא שטחי שהמטרה שלך היא גוף יפה, זה המטרה של הרבה מתאמנים (רובם מתחילים בSS)
לפי התגובות שאני קיבלתי על תוכנית שהייתה דומה לשלך אני יכול לענות לך (אתה יכול גם לבדוק את ההיסטוריית נושאים שלי)

נפח גדול מידי (תרגילים וסטים), תרגילים מיותרים, אין מורכבים

הנה כמה דוגמאות:

1. להחליף את כל התרגילי רגליים לסקוואט 3X5
2. גב - רק דדליפט וחתירה, דדליפט סט אחד ואת החתירה לא באותו אימון
3. כתפיים - פרס (לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט אולימפי) לא סגור על ההרחקה שמעתי שזה אחלה תרגיל אבל יכול להיות מיותר למתחיל
4. יד אחורית - יש כאלה שאומרים שבנץ פרס ופרס עובדים עליה מספיק, לי זה דווקא עוזר להוסיף 3 סטים בשבוע (רק לחיצה צרפתית)
5. בנץ' פרס מספיק

אלו ההערות (לפי דעתי) על התוכנית שכתבת פה, אבל אני עדיין חושב שSS תתאים יותר.. אם הייתי במצב שלך (משקל גוף נמוך ואחוז שומך נמוך) לא הייתי חושב פעמיים, חבל שאני שמנמן

• פותח/ת השרשור
אני לא אפנה אותך לשום מאמרים, וזה לגמרי לא שטחי שהמטרה שלך היא גוף יפה, זה המטרה של הרבה מתאמנים (רובם מתחילים בSS)
לפי התגובות שאני קיבלתי על תוכנית שהייתה דומה לשלך אני יכול לענות לך (אתה יכול גם לבדוק את ההיסטוריית נושאים שלי)

נפח גדול מידי (תרגילים וסטים), תרגילים מיותרים, אין מורכבים

הנה כמה דוגמאות:

1. להחליף את כל התרגילי רגליים לסקוואט 3X5
2. גב - רק דדליפט וחתירה, דדליפט סט אחד ואת החתירה לא באותו אימון
3. כתפיים - פרס (לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט אולימפי) לא סגור על ההרחקה שמעתי שזה אחלה תרגיל אבל יכול להיות מיותר למתחיל
4. יד אחורית - יש כאלה שאומרים שבנץ פרס ופרס עובדים עליה מספיק, לי זה דווקא עוזר להוסיף 3 סטים בשבוע (רק לחיצה צרפתית)
5. בנץ' פרס מספיק

אלו ההערות (לפי דעתי) על התוכנית שכתבת פה, אבל אני עדיין חושב שSS תתאים יותר.. אם הייתי במצב שלך (משקל גוף נמוך ואחוז שומך נמוך) לא הייתי חושב פעמיים, חבל שאני שמנמן
האמת אני חושב שהאחוז שומן שלי לא ממש נמוך יחסית למשקל לדעתי אני על 14-15 אחוז אם אעלה לפה תמונה תוכל להעריך אותי?
והחזה אצלי הוא נושא מעט רגיש כי אני חייב איזה משהו לחזה עליון כי החזה עליון שלי ממש לא מפותח ביחס לתחתון וזה נראה אצלי כמו חזה נשי וממש מבאס אותי

האמת אני חושב שהאחוז שומן שלי לא ממש נמוך יחסית למשקל לדעתי אני על 14-15 אחוז אם אעלה לפה תמונה תוכל להעריך אותי?
והחזה אצלי הוא נושא מעט רגיש כי אני חייב איזה משהו לחזה עליון כי החזה עליון שלי ממש לא מפותח ביחס לתחתון וזה נראה אצלי כמו חזה נשי וממש מבאס אותי

כן, יש פורום שנועד בעיקר לתמונות להערכת אחוז שומן האמת
אל תתעסק בעליון תחתון, הוא נראה "נשי" בגלל אחוז שומן גבוהה (רק אולי)

אבל בוא תתחיל בלהעלות תמונה

לפחות בSS תיראה טוב בסוף התהליך בניגוד לפיצולים שתהיה תקוע ותיראה בדיוק אותו דבר. תחליט מה אתה מעדיף

• פותח/ת השרשור
כן, יש פורום שנועד בעיקר לתמונות להערכת אחוז שומן האמת
אל תתעסק בעליון תחתון, הוא נראה "נשי" בגלל אחוז שומן גבוהה (רק אולי)

אבל בוא תתחיל בלהעלות תמונה
העליתי תמונה תגיב אם אתה יכול

- - - עידכון הודעה - - -

לפחות בSS תיראה טוב בסוף התהליך בניגוד לפיצולים שתהיה תקוע ותיראה בדיוק אותו דבר. תחליט מה אתה מעדיף
בסוף זה ידוע שאני יראה טוב הקטע הוא שגם בדרך חשוב לי להראות טוב

העליתי תמונה תגיב אם אתה יכול

- - - עידכון הודעה - - -

בסוף זה ידוע שאני יראה טוב הקטע הוא שגם בדרך חשוב לי להראות טוב

לא רוצה לזרוק סתם מספר, אבל קרוב למה שאמרת
אבל מה שבטוח זה ממש לא חזה נשי, נראה בסדר גמור

אני חושב שעם תפריט נכון (מסה נקייה, פלוס קלורי קטן) זה יראה הרבה יותר טוב.

אבל אין פה שום קסם, התוכניות פה הם עניין שולי וכל עלייה שלך תצטרך חיטוב (קצר או ארוך) בסופו של דבר

לפני שחושבים קדימה בכלל קח שבוע - שבועיים על נייטרלי ותתאמן על טכניקה של כל המורכבים, אתה תצטרך אותם לא משנה SS או לא

מה אני אמור להבין מהתגובה הזאת
נתת פה קישור לתגובה אחרת שלך עם כמה קישורים לעוד תגובות שלך לאנשים...
אתה אמור להבין שהתגובה שאליה קישרתי אותך, היא התגובה שלי לשאלה שלך.
ואם מעניין אותך אז פה דיברנו קצת על היפרטרופיה.

אלה פשוט נושאים שחוזרים על עצמם אז במקום לכתוב הכל מחדש, אני מקשר אותך לנושא שבו זה כבר דובר.

יש לך בעיה בהבנת הנקרא- בSS אתה תיראה רע בדרך וטוב בסוף, בפיצולים אתה תיראה רע כל הזמן. מה עדיף?

• פותח/ת השרשור
יש לך בעיה בהבנת הנקרא- בSS אתה תיראה רע בדרך וטוב בסוף, בפיצולים אתה תיראה רע כל הזמן. מה עדיף?
החשיבה שלך די קיצונית בנוגע לתכניות הרגילות לא? יש לי חברים שעבדו כל החיים על פיצולים והם נראים מעולה אחד מהם גם זכה במר ישראל

- - - עידכון הודעה - - -

לא רוצה לזרוק סתם מספר, אבל קרוב למה שאמרת
אבל מה שבטוח זה ממש לא חזה נשי, נראה בסדר גמור

אני חושב שעם תפריט נכון (מסה נקייה, פלוס קלורי קטן) זה יראה הרבה יותר טוב.

אבל אין פה שום קסם, התוכניות פה הם עניין שולי וכל עלייה שלך תצטרך חיטוב (קצר או ארוך) בסופו של דבר

לפני שחושבים קדימה בכלל קח שבוע - שבועיים על נייטרלי ותתאמן על טכניקה של כל המורכבים, אתה תצטרך אותם לא משנה SS או לא
מסה נקייה? בחיים לא חשבתי על זה אני תמיד הייתי יותר בכיוון של מלוכלכת לדחוף הרבה אוכל בעיקר המון פחמימות וחלבונים בלי לספור יותר מדי כמה קלוריות אני אוכל מה שגם זה מאוד קשה לספור כמה קלוריות אני אוכל עם השגרת יום שלי (אתה יכול לראות איך היום שלי הולך בקישור הזה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=43749)

אני קיצוני כדי שתבין את העיקרון, אתה תתקדם בSS הרבה, אבל הרבה הרבה יותר מפיצולים. יש אנשים עם גנטיקה טובה ו/או חומרים שניראים טוב גם בפיצולים, וגם זה אחרי הרבה יותר זמן.

החשיבה שלך די קיצונית בנוגע לתכניות הרגילות לא? יש לי חברים שעבדו כל החיים על פיצולים והם נראים מעולה אחד מהם גם זכה במר ישראל

- - - עידכון הודעה - - -

מסה נקייה? בחיים לא חשבתי על זה אני תמיד הייתי יותר בכיוון של מלוכלכת לדחוף הרבה אוכל בעיקר המון פחמימות וחלבונים בלי לספור יותר מדי כמה קלוריות אני אוכל מה שגם זה מאוד קשה לספור כמה קלוריות אני אוכל עם השגרת יום שלי (אתה יכול לראות איך היום שלי הולך בקישור הזה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=43749)

אני מגיב לאשכול השני פה

זה לא כ"כ מסובך לחיות לפי תפריט מסודר, אבל אם אתה לא מסוגל להתמיד אל תצפה לתוצאות (בעניין פיתוח הגוף) תפריט טוב יכול להיות בנוי גם מדברים שאתה אוהב לאכול (אלא אם כן אתה לא אוהב עוף, טונה, מוצרי חלב ואז זה בעייתי)

אם התפריטים בפורטל לא מתאימים לך תבנה אחד, אני אשמח לעזור

אבל תתחיל מפרטים יבשים יותר:

http://www.foodsdictionary.co.il/calculators/rmr.php

תגיד לי מה התוצאה שיצאה פה

ושוב אני מזכיר, עזוב בנתיים את העניין של התוכנית אימונים ותתחיל מללמוד את הטכניקה של כל התרגילים המורכבים

• פותח/ת השרשור
אני מגיב לאשכול השני פה

זה לא כ"כ מסובך לחיות לפי תפריט מסודר, אבל אם אתה לא מסוגל להתמיד אל תצפה לתוצאות (בעניין פיתוח הגוף) תפריט טוב יכול להיות בנוי גם מדברים שאתה אוהב לאכול (אלא אם כן אתה לא אוהב עוף, טונה, מוצרי חלב ואז זה בעייתי)

אם התפריטים בפורטל לא מתאימים לך תבנה אחד, אני אשמח לעזור

אבל תתחיל מפרטים יבשים יותר:

http://www.foodsdictionary.co.il/calculators/rmr.php

תגיד לי מה התוצאה שיצאה פה

ושוב אני מזכיר, עזוב בנתיים את העניין של התוכנית אימונים ותתחיל מללמוד את הטכניקה של כל התרגילים המורכבים
באשכול של התמונה שהעלתי בפורום תמונות העריך אותי שם בנאדם בתור 17 א"ש שזה ממש גבוה יחסית למשקל שלי אז אני כנראה באמת אצטרך ללכת על מסה נקייה
איך אני אמור לעשות את זה? איך לעלות במשקל עם אוכל שתכלס הוא דיאטטי
בקישור שנתת שמתי את הפרטים שלי ביחד עם פעילות גופנית של 40% כי אני מתאמן 4 פעמים בשבוע (אבל לא עושה אירובי) ויצא לי 2434 קלוריות

תזכור שזאת "הערכה", אף אחד לא מומחה אז לא להלחץ
התעלמת לגמרי ממה שאמרתי על המחשבון RMR אם תתעלם מחלקי הודעות אני לא יוכל לענות לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית