הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצבא תוקע אותי

Spinier

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני התחלתי להתאמן כשלושה חודשים לפני שהתגייסתי.
השקעתי הכל והורדתי אחוז שומן, עליתי במסת שריר קצת, שמרתי על תזונה טובה אבל אז התגייסתי...אני עכשיו 5 חודשים בצבא ועליתי איזה 3-4 קילו... ואני ממש מבואס בגלל שאני לא יכול להתאמן שם חוץ מהמדסים שעושים פעם ב...וגם לא כזה עוזר...ומבחינת האוכל? גם לא להיט.

אני רציתי לדעת אם יש איזה אופציה שבא אני יוכל לפחות לשמור על תזונה....כי להתאמן זה לא כזה אפשרי, אז אולי מבחינת התזונה אני יוכל לעשות משהו?
זה ממש מתסכל שאני לא יכול באמת לשמור ולהמשיף עם האורח חיים שהיה לי לפני הצבא.

אתה לוחם? אם אתה לא לוחם במסלול זה לא תירוץ,
על בשרי אני עובר ירידה כבר של 7% שומן בזמן צבא,
תן פרטים על השירות שלך אני אנסה לעזור

בתור אחד שהיה כמוך אני מבין מה אתה עובר,וזה מאוד קשה,אבל לא אומר שזה לא אפשרי.
כמה טיפים:
*תתחבר לטבחים!!!
*שחצי מהתיק שאתה לוקח לצבא יכיל אוכל ותוספי תזונה.
אני יתן לך עוד טיפים,אבל תפרט באיזה שירות אתה עכשיו.אם לוחם או תומך סדיר/טירונות...

• פותח/ת השרשור
אני לוחם בחיל הים בסטילים.
כרגע אני בקורס, ואני עושה 12\2.....אז להביא תיק עם אוכל? לא אפשרי.
למזלי, אני מסיים את הקורס הזה עוד חודש פחות או יותר וכשאני יגיע לבסיס שלי בחיפה, הבנתי גם שיש לי שם מכון כושר!!! 😃
יכול להיות שאני יצטרך לסבול עוד חודש וזהו...

אם אתה לא בבסיס קבוע ועדיין לא אחרי מסלול יותר קשה לשמור על תזונה, תעמיס בדברים מהבית אין מה לעשות, ולגבי עלייה במשקל זה לא תרוץ, אתה יכול לעשות מד"סים עצמאית גם אם אתה בטירונות, תתעקש עם המפקדים שהכושר שלך יורד ואתה חייב מד"סים בערב לא יעשו לך בעיות יותר מידי.... ותשתדל לשמור שם קצת יותר אם אתה אוכל רק אוכל צבאי

אתה בקורס אל תצפה לכלום, באמת ששינוי בתזונה רק יקשה עלייך וגם ככה קשה עכשיו,
חכה חודש תסיים, תתאקלם בבסיס החדש כמו שאמרו פה תתחבר עם הטבחים(חשוב!!) ותן בראש.

אצלי בבסיס כי אנחנו בפלוגה לבד אני מכיר את הטבח די טוב אז הוא מבשל לי דברים ספציפים שאני מבקש או שאני פשוט לוקח מהאספקה דברים כמו חזה עוף ומכין לבד..
אבל אצלנו זה כמו כל פלוגה לוחמת שאני מאמין שזה שונה מאצלך..אבל ממליץ לך להביא דברים מהבית ואם יש מקרר או משהו לשמור שם(עשיתי את זה גם)

אני לוחם בחיל הים בסטילים.
כרגע אני בקורס, ואני עושה 12\2.....אז להביא תיק עם אוכל? לא אפשרי.
למזלי, אני מסיים את הקורס הזה עוד חודש פחות או יותר וכשאני יגיע לבסיס שלי בחיפה, הבנתי גם שיש לי שם מכון כושר!!! 😃
יכול להיות שאני יצטרך לסבול עוד חודש וזהו...

קופסאות טונה, לא אפשרי?

Back
למעלה תחתית