עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הכוונה תיקון ? הוא בונה שריר?הגוף ממשיך ב"תיקון" גם ביום שלאחר מכן.
אז אין בניית שריר ? כמו ביום אימון.
הבנתי שהוא מתאושש את זה אני יודע,GH זה הורמון גדילה,הוא מפורש רק בשינה,אך ביום אימון מופרש יותר ? אשמח להסבר קטן , כיון ששוב אני לא מצליח להבין אם החלבון ביום ללא אימון נותן בנייה של שריר.עניתי לך בתשובה הקודמת
אני מבין,הבנתי שהוא מתאושש את זה אני יודע,GH זה הורמון גדילה,הוא מפורש רק בשינה,אך ביום אימון מופרש יותר ? אשמח להסבר קטן , כיון ששוב אני לא מצליח להבין אם החלבון ביום ללא אימון נותן בנייה של שריר.
סליחה על הבורות אני לא הכי חזק בתחום.
הבנתי שהוא מתאושש את זה אני יודע,GH זה הורמון גדילה,הוא מפורש רק בשינה,אך ביום אימון מופרש יותר ? אשמח להסבר קטן , כיון ששוב אני לא מצליח להבין אם החלבון ביום ללא אימון נותן בנייה של שריר.
סליחה על הבורות אני לא הכי חזק בתחום.
אוגר כלבבילמיטב ידיעתי,שריר(כמו רוב הדברים בגוף)נבנה בתהליך שלוקח זמן,במהלך היום שלאחר הגוף עדיין בונה את השריר ומאחה את הקרעים.
אוקיי תודה רבה !למיטב ידיעתי,שריר(כמו רוב הדברים בגוף)נבנה בתהליך שלוקח זמן,במהלך היום שלאחר הגוף עדיין בונה את השריר ומאחה את הקרעים.
באותה מידה יכולת לשאול למה לא נתאמן שעתיים אחרי האימון, הרי השרירים נבנו בשעה הראשונה.הריי הגוף שיקם את עצמו ביום הקודם מבחינת שריר
עכשיו אני מבין למה לא הולך לי..באותה מידה יכולת לשאול למה לא נתאמן שעתיים אחרי האימון, הרי השרירים נבנו בשעה הראשונה.
הגוף נבנה בעיקר בלילה שאחרי האימון, אבל הבניה ממשיכה לתוך היום השני.
ההתאוששות לאו דווקא אומרת שהשריר לא נבנה תהליכי בנייה מתרחשים כל הזמןההתאוששות מתרחשת לרוב עד 72 שעות שלאחר האימון
האימון הבא מגיע בדרך כלל לפני שסיימת להתאושש לגמרי (במודלים פשוטים)