עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונת כנראה להסרת שומן, וזה ניתוח לא פשוט (בעיקר בגלל הבעיה של עודפי עור) ועם סכנה שלאחר זמן השומן יחזור למקומות מהם הוא הוסר בצורה פחות יפה ממה שהיה לפני כן (כלומר שיהיו כל מיני גושים וגבשושיות).אני מתחיל לשקול את האופציה ללכת לניתוח המסת שומן
הוא לא סטרואיד.אבל שמעתי שיש סטרואיד בשם קלן הייתם ממליצים עליו אף פעם לא השתמשתי בסטרואידים ונשמע לי מלחיץ
נכון. לפני השימוש מומלץ להעיף מבט או שניים כאן.הוא לא סטרואיד.
אכן.נכון. לפני השימוש מומלץ להעיף מבט או שניים כאן.
אני לא יודע מה האפקטיביות שלו לחולי אסטמה, על הנייר זה מה שכתוב..לפי מה שקראתי הקלן מיועד לשימוש בקרב חולי אסטמה אז למה בפורום שהבאתי לי את הקישור שלו לא המליצו לבחור חולה אסטמה להשתמש בו? :-/
הלינק שהבאתי לך הוא הפורטל של הפורום שלנו 😃זה מה שרשום ברוב הפורומים או סקרים שקראתי שהוא שימש כתרופה לחולה אסטמה אז למה המנהל של הפורום בקילוגרם לא המליץ לבחור ההוא שחולה אסטמה לקחת. איך ואיפה אפשר לקבל תשובה מקצועית לשאלה
אני שואל כי גם אני אסמטי
סבלנות.כנראה שאין כאלה כרגע
כי המנהל ההוא אינו הרופא של אותו בחור? כי המנהל ההוא לא רוצה להיות חשוף לתביעת נזיקין? כי חולי אסטמה שואפים את החומר כך שהוא משפיע רק על מערכת הנשימה ולא מערכתית? כי חולי אסטמה מקבלים את החומר שיוצר בחברת תרופות מפוקחת ואוכסן בצורה נכונה ולא ממקורות מפוקפקים?למה המנהל של הפורום בקילוגרם לא המליץ לבחור ההוא שחולה אסטמה לקחת
בקופת חולים.איך ואיפה אפשר לקבל תשובה מקצועית לשאלה