הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רוצה להתחטב ושיגעו אותי

• פותח/ת השרשור שרי
  • פורסם בתאריך

שרי

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
כל מתאמן אומר לך משהו אחר בקשר לסתים ולחזרות ולאירובי מי יכול לעזור לי בתוכנית אימון לחיטוב ולשים סוף לכל הבילבול שלי

מה שמשתנה בחיטוב זה לא התכנית (אלא אם כן אתה בתכנית כוח\נפח תובענית מאוד), אלא התזונה.
כרגע מה אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
אני אוכל ארוחות לפי תוכנית דיאטה מהאתר ולפי כמה מאמרים שיש פה ועושה fbw 3 פעמים בשבוע יש פה מאמרים שרושמים שצריך לעשות 3 סטים עם 7-8 חזרות לשריר גדול וגם יש כאלה שרושמים 3 סטים עם 15 חזרות והעניין של המשקל שמרימים אותו דבר כאלה שרושמים משקל קל ואלה שאומרים משקל בינוני קיבלתי יותר בילבול ממה שהיה לי בהתחלה
גם בקשר לארובי כמה מאמרים אומרים לא לעשות בכלל וכאלה שאומרים לעשות 3 פעמים עד 40 דקות הליכה מהירה

חיטוב או מסה : אין צורך לשנות תוכנית אימונים .(אלא אם היא בנפח גבוה מאוד).
חיטוב: צריך להיות במאזן קלורי שלילי . לא גדול מדי בשביל לא לאבד יותר מדי מסת שריר.
אירובי בחיטוב: לא חובה. נדרש בשביל להגיע לגירעון הקלורי שהגדרת לעצמך. יש המלצות לבצע בבוקר (על בטן ריקה) או לאחר אימון אנאירובי (אני יותר ממליץ).
רק שים לב שאתה מצליח להתאושש בין האימונים.

אני כעיקרון חושב שאירובי מתון שומר שלא תהיה בטטת כורסא, וזה גם טוב ללב ולריאות.

• פותח/ת השרשור
לפי התמונה שלי שאני מקווה שאתם רואים מה הייתם ממליצים לי לעשות לעבוד על חיטוב או להמשיך עוד קצת בעליית מסה
הבעיה אצלי היא בבטן אני מתחטב די יפה בידיים ובחזה ובכללי בשאר הגוף אני מתחיל לשקול את האופציה ללכת לניתוח המסת שומן אבל שמעתי שיש סטרואיד בשם קלן הייתם ממליצים עליו אף פעם לא השתמשתי בסטרואידים ונשמע לי מלחיץ

אני מתחיל לשקול את האופציה ללכת לניתוח המסת שומן
התכוונת כנראה להסרת שומן, וזה ניתוח לא פשוט (בעיקר בגלל הבעיה של עודפי עור) ועם סכנה שלאחר זמן השומן יחזור למקומות מהם הוא הוסר בצורה פחות יפה ממה שהיה לפני כן (כלומר שיהיו כל מיני גושים וגבשושיות).

• פותח/ת השרשור
התכוונתי להמסה כי לפי מה שהבנתי עושים שאיבה לשומן בגוף וממיסים את תאי השומן בעזרת לייזר ככה שלפי דבריו של הרופא השומן אין לו איך להגיע לאיזורים שהוסר מהם כי אין תאים שם

אבל שמעתי שיש סטרואיד בשם קלן הייתם ממליצים עליו אף פעם לא השתמשתי בסטרואידים ונשמע לי מלחיץ
הוא לא סטרואיד.
מדובר במוצר שמשמש כתרופה לאסטמתיים (בגדול) ואם אני לא טועה הוטרינריה משתמשת בה עבור סוסים. (לא זוכר לאיזו מטרה..)
הקלן מאיץ את חילוף החומרים בכ 10% ועוזר לשמר מסת שריר בתהליך הירידה במשקל.
כמובן שזהו לא קסם, וללא תזונה מתאימה או תוכנית אימונים נכונה לא יגיעו תוצאות.

מוזמן לקרוא עוד כאן :
https://www.kilogram.co.il/127/clen-המדריך-השלם-לשימוש-בקלנבוטרול-קלן/

קרא כל החיטוב בלינק שקיבלת בתחילת השרשור ופעל לפי ההוראות והדרך הנכונה.

נכון. לפני השימוש מומלץ להעיף מבט או שניים כאן.
אכן.
מינונים גבוהים יכולים לגרום לשחיקת רצפטורי הבטא2 וגם למוות (אם כי אני מניח שצריך להיות ממש כשרוני כדי לצרוך כמויות כאלה.. לא מזמן הלך לעולמו בחור שהחליט לצרוך מינון יתר של כדורי קפאין לצורך העניין)

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי הקלן מיועד לשימוש בקרב חולי אסטמה אז למה בפורום שהבאתי לי את הקישור שלו לא המליצו לבחור חולה אסטמה להשתמש בו? :-/

לפי מה שקראתי הקלן מיועד לשימוש בקרב חולי אסטמה אז למה בפורום שהבאתי לי את הקישור שלו לא המליצו לבחור חולה אסטמה להשתמש בו? :-/
אני לא יודע מה האפקטיביות שלו לחולי אסטמה, על הנייר זה מה שכתוב..

• פותח/ת השרשור
זה מה שרשום ברוב הפורומים או סקרים שקראתי שהוא שימש כתרופה לחולה אסטמה אז למה המנהל של הפורום בקילוגרם לא המליץ לבחור ההוא שחולה אסטמה לקחת. איך ואיפה אפשר לקבל תשובה מקצועית לשאלה
אני שואל כי גם אני אסמטי

זה מה שרשום ברוב הפורומים או סקרים שקראתי שהוא שימש כתרופה לחולה אסטמה אז למה המנהל של הפורום בקילוגרם לא המליץ לבחור ההוא שחולה אסטמה לקחת. איך ואיפה אפשר לקבל תשובה מקצועית לשאלה
אני שואל כי גם אני אסמטי
הלינק שהבאתי לך הוא הפורטל של הפורום שלנו 😃
רק שתיהיה מסונכרן.

לגביי השאלה הזאת.. אני לא יודע.
נחכה לחכמים מאיתנו שיענו.

@Tom
@יניב ריז

• פותח/ת השרשור
כנראה שאין כאלה כרגע

למה המנהל של הפורום בקילוגרם לא המליץ לבחור ההוא שחולה אסטמה לקחת
כי המנהל ההוא אינו הרופא של אותו בחור? כי המנהל ההוא לא רוצה להיות חשוף לתביעת נזיקין? כי חולי אסטמה שואפים את החומר כך שהוא משפיע רק על מערכת הנשימה ולא מערכתית? כי חולי אסטמה מקבלים את החומר שיוצר בחברת תרופות מפוקחת ואוכסן בצורה נכונה ולא ממקורות מפוקפקים?
איך ואיפה אפשר לקבל תשובה מקצועית לשאלה
בקופת חולים.

https://www.kilogram.co.il/1057/רגישות-לאינסולין-ואיבוד-שומן/
תקרא ומשם תראה אם אתה רגיש לאינסולין או לא, אם כן דיאטה סטנדרטית - 1 גרם ק"ג שומן\2 גרם ק"ג חלבון, כל השאר פחמימה שיהיה גרעון של 500 קלוריות
אם את לא רגיש לאינסולין ולא מגיב טוב לפחמימה הייתי ממליץ על Carb Nite Solution, עד שתרד לאחוז שומן נמוך ושם הרגישות לאינסולין עולה ואפשר לעשות CARB CYCLING.

בקשר לתוכנית אימונים אם אתה מתאמן מתחיל אז FBW מהפורטל 3X בשבוע בלי להגיע לכשל.
אם אתה מתקדם תעשה ליניארית.

• פותח/ת השרשור
יהושע אם אתה נשמע מתגונן ותקופני באותה מידה. הוא יכל פשוט להמליץ לו ללכת לרופא משפחה וחהתייעץ איתו במקום לא להמליץ בכלל לא ככה גאון?
ולהתייעץ*

Back
למעלה תחתית