נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה מסה די דומה למרות שהאחוזי שומן שונים
כמה שוקל פה וכמה שם?
לדעתי אתה 4-5 קילו יותר נקי ממה שאתה היום
אבל אני מניח שהרבה מזה נכנס ברגליים.
בכל אופן, השוואה לא נכונה לעשות מאחר ותקופות הזמן שונות, איבדת מסה וזה לא שעבדת אותו פרק זמן מאותה נקודת התחלה.
מה שכן כמו שאמרת בחלק מהמקומות היה לך יותר מסה, קשה להעריך בתמונות באחוז שומן שונה ובתאורה כזו, לדעתי אל תתעסק בזה פשוט תעבוד מה שאתה אוהב כי אתה כבר גדול 😃
ידוע , זה שבפורום בוחרים להאמין שהיפוטרפיה זה לשום מטרה ושכוח זה למטרת היפוטרפיה זה בעיה בפני עצמה שאי אפשר לפתור אותה וספק אם תהיה לה פתרון אי פעם .אדרבה , בגלל שהגוף שלי היה פעם גדול הוא אמור לחזור יותר מהר למסה הישנה , והוא לא חזר למרות שאני חזק בהרבה .
כמובן שאז לא היו לי רגליים כמו היום , אני פשוט מנסה להוכיח את הטענה שלי שפלג גוף עליון דורש נפח על פני עצימות בשביל לגדול .
אדרבה , בגלל שהגוף שלי היה פעם גדול הוא אמור לחזור יותר מהר למסה הישנה , והוא לא חזר למרות שאני חזק בהרבה .
כמובן שאז לא היו לי רגליים כמו היום , אני פשוט מנסה להוכיח את הטענה שלי שפלג גוף עליון דורש נפח על פני עצימות בשביל לגדול .
רגע אז לא צריך ליהיות חזק כדי ליהיות גדול ?ידוע , זה שבפורום בוחרים להאמין שהיפוטרפיה זה לשום מטרה ושכוח זה למטרת היפוטרפיה זה בעיה בפני עצמה שאי אפשר לפתור אותה וספק אם תהיה לה פתרון אי פעם .
רגע אז לא צריך ליהיות חזק כדי ליהיות גדול ?
מתי פעם אחרונה ראיתה מישהו מרשים שלוחץ 50 קילו ולא על חומרים
רגע אז לא צריך ליהיות חזק כדי ליהיות גדול ?
מתי פעם אחרונה ראיתה מישהו מרשים שלוחץ 50 קילו ולא על חומרים
ברור שהיפוטרפיה (אומרים טרופיה אבל שיהיה) זה לא שום מטרה. מי רוצה שהשריר שלו יקטן או לא יהיה גדול מספיק?ידוע , זה שבפורום בוחרים להאמין שהיפוטרפיה זה לשום מטרה ושכוח זה למטרת היפוטרפיה זה בעיה בפני עצמה שאי אפשר לפתור אותה וספק אם תהיה לה פתרון אי פעם .
ברור שהיפוטרפיה (אומרים טרופיה אבל שיהיה) זה לא שום מטרה. מי רוצה שהשריר שלו יקטן או לא יהיה גדול מספיק?
כולם רוצים היפרטרופיה, גדילת שריר ולא התכווצות שריר.
בכל מקרה 1000 פעמים כבר הראיתי לך ליפטרים גדולים. מן הסתם שאימונים מותאמים לבילדינג אחרי SS יהיו הכי יעילים, אבל זה לא אומר שמכוח לא גדלים ואתה רואה כאן שהוא גדול מכוח.