הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה פיצולים לעומת ליפטינג

למה קשור מה שכתבת פה ?

הודעה לפני התבכיינת שבימים שעשית פולי ושהדדליפט שלך היה רק 100 זכית לגב עליון מפותח יותר. אתה מדבר כאילו עוצרים אותך מלפצל, "תראו אני נראה אותו דבר גם עם תוכנית כח".

• פותח/ת השרשור
הודעה לפני התבכיינת שבימים שעשית פולי ושהדדליפט שלך היה רק 100 זכית לגב עליון מפותח יותר. אתה מדבר כאילו עוצרים אותך מלפצל, "תראו אני נראה אותו דבר גם עם תוכנית כח".

התבכיינתי ?
רק בריאות .

כתבתי בפירוש שאני מתאמן ליפטינג , כי אני אוהב יותר ליפטינג .
בסה"כ רציתי לתת הוכחה לדעתי , שחזרתי עליה מיליון פעם כבר בדיונים .

סלח לי דביבון עכשיו ראיתי שכתבת את זה בהודעה קודמת, פשוט כל האשכול בשעה הזאת נראה לי קיטור אחד גדול.
פעם הבאה לא מגיבים שעייפים, הבנתם ילדים? לילה טוב

על מה הבכי? אני לא מבין מי מתווכח איתך? עשית SS מוצלח אני זוכר עם משקלים גבוהים, אתה בטח לא צריך את זה שוב, רוצה לבודד שרירים? תפדאל מי אמר לך לא?
פיתחת בסיס חזק, אתה מכיר את כל התרגילים המורכבים, אתה לעולם לא תיהיה כמו הילדי בייספס האלה עם רגליים של ילדה בת 16.
ועכשיו ידידי לך ותבחר לך תוכנית עם יותר נפח שתתן לך לישון בלילה יותר טוב ואל תשכח לחזור אלינו עוד כמה חודשים עם תובנות.

שא ברכה

אני ממליץ על SS כתוכנית ראשונה! אחריה תעשה מה שב*ין שלך.
תוכנית בסיסית, פשוטה שנותנת לך להשתפשף על כל התרגילי בסיס שילכו איתך גם לתוכניות אחרות.
(יש עוד יתרונות גם לאנשים שבסופו של דבר רוצים להשיג נפח וצורה)
+1

ל-gome
תמשיך עם ss, תתחזק ותכיר טוב את התרגילים. אחרי זה אם תרצה לעבור לעשות תכנית בילדינג אז תעשה.
כשאתה מתחיל עם ss אתה מגיע למשקלים טובים מהר יותר מתכנית בילדינג. אחרי זה אני מאמין שתכניות נפח יהיו יותר אפקטיביות.
אתה גם מגיע יותר מוכן לתכניות לפיתוח מסה כמו bulking routine וכ'ו..

כל הדיונים האלה של תכניות כוח נגד פיצולים פשוט מגוחכים.
א. זה לא שחסרים ליפטרים שעובדים בנפח גבוה בתרגילי העזר, ויש גם תכניות שעובדים בנפח מטורף גם בתרגילי הבסיס, ומנגד, יש באדי בילדרים שעושים בדיוק את אותו דבר - עובדים כבד בבסיס, ומתפמפמים למוות בתרגילי העזר. או במילים אחרות - שתי "הגישות" לא בהכרח סותרות.
ב. מי שטוען שאי אפשר לגדול מחזרות נמוכות, כנראה לא ראה משקולן או ליפטר מימיו (אם הם "זוכרים" גם לחטב מדי פעם, זו שאלה אחרת, כי זו לא בהכרח המטרה שלהם, וזה לא שחסרים ביניהם כאלה עם גוף מטרה, כולל בייספס למרות שהם לא ממש עובדים עליו). כנ"ל לגבי מי שטוען שבילדרים לא חזקים (לפחות הטובים שבהם).

ידוע , זה שבפורום בוחרים להאמין שהיפוטרפיה זה לשום מטרה ושכוח זה למטרת היפוטרפיה זה בעיה בפני עצמה שאי אפשר לפתור אותה וספק אם תהיה לה פתרון אי פעם .

במקום לזיין תשכל דרך המקלדת על כמה תוכניות כח לא נותנות היפרטרופיה, אני אומר תבוא לתחרות בדימונה (כצופה כמובן) ותראה לכל מי שמתחרה שם מהפורום כמה אתה גדול לעומתו על 70 קילו:sarcastic:

אני חושב שהשילוב הזה בין נפח עצימות והתאוששות כולל תרגילי עזר הוא זה שנותן את ההיפרטרופיה הכי משמעותית יש מצב אחד אנשים שמפמפמים בייספס ובנץ כל החיים שלהם אז הם באמת "גדלים" בהתחלה אבל בשלב מסויים "נתקעים" ושם זה נעצר, מצד שני יש המון "ליפטרים" חובבים שכל היום אצלם זה סקוואט דדליפט בנץ ופרס ושוכחים מכל דבר אחר, אוכלים רק כדי להמשיך להתקדם במשקלים בלי חשבון. הקטע הוא שמי שמתכנן את התוכניות שלו כמו שצריך אמור לזכות בכל ה"ייתרונות" של הכל, גם להתחזק, גם לפתח היפרטרופיה גם להיות חטוב על מאסת שריר מכובדת. לדעתי לעבוד כוח על "דיאטה" קפדנית זאת הסתגלות מסויימת כמו שלדעת "לפתח כוח" ולעשות מאסה כמו שצריך זאת הסתגלות מסויימת הרבה חבר'ה נתקעים או פה או פה ואז אין להם סבלנות הם מתבאסים מעצמם ומהמכון ואז הם מחפשים סיבות לכשל ואז מגיעות התגובות של "זה לא עבד , ניסיתי..." בכל מקרה "רקון" אתה מתאמן רציני , אני יודע שגם שהתאמנת בגיל 19 וגם שהתאמנת עכשיו אתה משקיע, אתה אוכל כמו שצריך ואתה מתאושש, התמונות האלו לא רלוונטיות בגלל מה ש"לטיסימוס" אמר אבל אתה לא יכול לקחת את עצמך כ"דוגמא" כי לדעתי שתעשה חיטוב ותגיע לא.ש של גיל 19 שלך אתה תראה יותר טוב ממה שהיית שם עם יותר מאסת שריר והבונוס הכי גדול - גם יותר חזק! בהצלחה אחי

צר לי אבל שעשיתי טקסס / ליניארית, לא ראיתי היפרטרופיה חוץ מבפלג גוף עליון, שהתחלתי לפמפם (נייטמן מת'וד, 531) היה שיפור משמעותי. לא חושב שמתוכניות כמו טקסס וכו' בלי תרגילי עזר ניתן לפתח פלג גוף עליון מרשים במיוחד. שעברתי לנפח יותר גבוה בעליון עם תרגילי עזר גדלתי משמעותית ובמהירות.

• פותח/ת השרשור
צר לי אבל שעשיתי טקסס / ליניארית, לא ראיתי היפרטרופיה חוץ מבפלג גוף עליון, שהתחלתי לפמפם (נייטמן מת'וד, 531) היה שיפור משמעותי. לא חושב שמתוכניות כמו טקסס וכו' בלי תרגילי עזר ניתן לפתח פלג גוף עליון מרשים במיוחד. שעברתי לנפח יותר גבוה בעליון עם תרגילי עזר גדלתי משמעותית ובמהירות.

אתה מתכוון חוץ מבפלג גוף תחתון , אני מאמין

כן נראה לי שלזה הוא התכוון , גמאני כמוכם גדלתי ב ss רק בפלג גוף תחתון
כנ"ל.

יותר מזה, ה SS היה דיי בזבוז זמן, כי ברגע שעברתי לטווח חזרות גבוהה בAB כל המשקלים ירדו.
הדבר היחיד שהרווחתי מSS זה רגליים טובות ושומן. 😣

כנ"ל.

יותר מזה, ה SS היה דיי בזבוז זמן, כי ברגע שעברתי לטווח חזרות גבוהה בAB כל המשקלים ירדו.
כן אני בדיוק כמוך מה שעוד הרווחתי זה ביצוע נכון של תרגילי הבסיס ושום דבר מעבר רק הרס עצמי , מאז שהפסקתי לטחון חלב ופסטה ובשר בקר ולאכול 700 קלוריות מעל הנייטרלי ירדתי בלחץ דם , אל תראו לי שום מחקרים שום דבר אני עשיתי מחקר על עצמי וזה מה שיצא לפני חודש היה לחץ דם 75+- ,130+ ועכשיו 65+-,115+-.
ושום אני לא הייתי אוכל שטויות כמו רוב הפורום שום ממתקים לא שתיה מתוקה לא כלום פשוט הייתי מפריז באכילה והרבה חלב וזה מה שזה גורם להרס עצמי ושום דבר מעבר !!! אין שום קשר לבניית של שריר בתזונה כזאת רק להפרעת כל המערכות בגוף נקודה .
עכשיו אם תגידו לי אף אחד לא המליץ לך לאכול כל כך הרבה כי כן המליצו 500 700 מעל הנייטרלי ואני דייקתי על הגרם קניתי לי משקל קטן למטבח הכל ממש מוקפד,
יש לי גם מכון כושר בבית שכולל פאוראק עם מיטת בנס בקיצור הכל דאמבלים הכל ....
פשוט לא גדלים מתכניות כוח זה הכל (גדלים מאוד בגלל האוכל לא בגלל האימונים !!!!!)
התגובה הזאת נטו בשביל האנשים החדשים שבאים לפורום שידעו תאמת !!
לא בשביל הנודניקים הקטנים שמסתובבים פה וצועקים כוח כוח !!

כנ"ל.

שאלה, אם לא היית מבצע את ה-SS לפני ה- AB אז המשקלים שלך היו זהים בהתחלה?

כן אני בדיוק כמוך מה שעוד הרווחתי זה ביצוע נכון של תרגילי הבסיס ושום דבר מעבר רק הרס עצמי , מאז שהפסקתי לטחון חלב ופסטה ובשר בקר ולאכול 700 קלוריות מעל הנייטרלי ירדתי בלחץ דם , אל תראו לי שום מחקרים שום דבר אני עשיתי מחקר על עצמי וזה מה שיצא לפני חודש היה לחץ דם 75+- ,130+ ועכשיו 65+-,115+-.
ושום אני לא הייתי אוכל שטויות כמו רוב הפורום שום ממתקים לא שתיה מתוקה לא כלום פשוט הייתי מפריז באכילה והרבה חלב וזה מה שזה גורם להרס עצמי ושום דבר מעבר !!! אין שום קשר לבניית של שריר בתזונה כזאת רק להפרעת כל המערכות בגוף נקודה .
עכשיו אם תגידו לי אף אחד לא המליץ לך לאכול כל כך הרבה כי כן המליצו 500 700 מעל הנייטרלי ואני דייקתי על הגרם קניתי לי משקל קטן למטבח הכל ממש מוקפד,
יש לי גם מכון כושר בבית שכולל פאוראק עם מיטת בנס בקיצור הכל דאמבלים הכל ....
פשוט לא גדלים מתכניות כוח זה הכל (גדלים מאוד בגלל האוכל לא בגלל האימונים !!!!!)
התגובה הזאת נטו בשביל האנשים החדשים שבאים לפורום שידעו תאמת !!
לא בשביל הנודניקים הקטנים שמסתובבים פה וצועקים כוח כוח !!

אתה כל הזמן יוצא נגד אימוני כח, אומר שהם לא גרמו לך להיפרטרופיה ועכשיו הם גם לא בריאים. אבל אתה גם לא נותן הוכחה שגדלת מפיצולים...
אז מה אתה בא להוכיח כאן בידיוק?

שאלה, אם לא היית מבצע את ה-SS לפני ה- AB אז המשקלים שלך היו זהים בהתחלה?
אם הייתי עושה AB במקום הSS מההתחלה? אני מניח שכן.
מה שבטוח, הייתי צובר יותר מסת שריר עם פחות שומן... שזו בכלל הייתה המטרה

הבייספס שלי גדל בכמה ס"מ מאז שהתחלתי SS, והטרייספס בכלל.
שלא נדבר על הרגליים שלי שהן נראות מפחידות, והן לא שמנות.
הגב שלי גדל, הכתפיים גדלו וכו'.
אמנם גדלתי בעיקר למטה (נשמע סוטה 😛) אבל גם בפלג גוף העליון יש אחלה תוצאות (אמנם אני בכלליות לא גדול במיוחד, אבל ביחס להתחלה אני כן גדול והרבה אומרים לי שגדלתי מאד אחרי תחילת SS, השמנתי ואני מרגיש מסיבי ולא שמן, שוב- ביחס להתחלה).
שלא נדבר על זה שהתזונה שלי מעולה בלי כל הממתקים שאתה מזכיר.
אני אוכל ביצים, בשר, גבינה צהובה, לחם מלא, אורז לבן או מלא או מג'דרה, בשר איכותי ולא שמן (כתף רזה), שותה ליטר וחצי חלב ביום (לפעמים אני כל כך נהנה שאני גומר 4 ליטרים חלב ביום. מעדן!), כף שטוחה אחת של חמאת בוטנים והדבר הכי גרוע בתזונה שלי זו כף שטוחה של נוטלה, שבלי זה אני לא יכול לקום בצורה נורמלית בבוקר (מכור לזה, וגם יש שם ממש מעט שומן טרנס).
הבדיקות דם מעולות, הרופאה אמרה לי שהמון זמן לא היו לה תוצאות כל כך טובות, ועשיתי בדיקות מלאות ב-100%, כולל טסט, בלוטת התריס וכו' (הרבה זמן לא הייתה לי בדיקת דם ואני חייב לבדוק הכל כי אני נוטל קונצרטה אז חייב להיות מעקב קבוע).
היא אמרה רק שהטסט גבוה לגילי, בערך כמו של ילד בן 16, כנראה בגלל הגבנצ 😛

הבייספס שלי גדל בכמה ס"מ מאז שהתחלתי SS, והטרייספס בכלל.
שלא נדבר על הרגליים שלי שהן נראות מפחידות, והן לא שמנות.
הגב שלי גדל, הכתפיים גדלו וכו'.
אמנם גדלתי בעיקר למטה (נשמע סוטה 😛) אבל גם בפלג גוף העליון יש אחלה תוצאות (אמנם אני בכלליות לא גדול במיוחד, אבל ביחס להתחלה אני כן גדול והרבה אומרים לי שגדלתי מאד אחרי תחילת SS, השמנתי ואני מרגיש מסיבי ולא שמן, שוב- ביחס להתחלה).
שלא נדבר על זה שהתזונה שלי מעולה בלי כל הממתקים שאתה מזכיר.
אני אוכל ביצים, בשר, גבינה צהובה, לחם מלא, אורז לבן או מלא או מג'דרה, בשר איכותי ולא שמן (כתף רזה), שותה ליטר וחצי חלב ביום (לפעמים אני כל כך נהנה שאני גומר 4 ליטרים חלב ביום. מעדן!), כף שטוחה אחת של חמאת בוטנים והדבר הכי גרוע בתזונה שלי זו כף שטוחה של נוטלה, שבלי זה אני לא יכול לקום בצורה נורמלית בבוקר (מכור לזה, וגם יש שם ממש מעט שומן טרנס).
הבדיקות דם מעולות, הרופאה אמרה לי שהמון זמן לא היו לה תוצאות כל כך טובות, ועשיתי בדיקות מלאות ב-100%, כולל טסט, בלוטת התריס וכו' (הרבה זמן לא הייתה לי בדיקת דם ואני חייב לבדוק הכל כי אני נוטל קונצרטה אז חייב להיות מעקב קבוע).
היא אמרה רק שהטסט גבוה לגילי, בערך כמו של ילד בן 16, כנראה בגלל הגבנצ 😛

אח שלי אני מצטער, אבל אתה לא דוגמא לכלום עדיין....

איך נייטמן מת'וד נראית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית