הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה פיצולים לעומת ליפטינג

אתה כל הזמן יוצא נגד אימוני כח, אומר שהם לא גרמו לך להיפרטרופיה ועכשיו הם גם לא בריאים. אבל אתה גם לא נותן הוכחה שגדלת מפיצולים...
אז מה אתה בא להוכיח כאן בידיוק?
איזה תוצאות בדיוק ? מחודשיים מסה וחודשיים חיטוב ?
אני פשוט רואה על עצמי שאני גדל הרבה יותר מהר זה הכל, אני בטוח שאף אחד לא יגיע לתוצאות של איזה מר אולימפיה מחודשיים .

מחודשיים אימונים על עצמך הבנת שכוח לא מביאה היפרטרופיה ופיצולים כן?

כרגע אמרת שבחודשיים עלית 3 קילו שריר. תחשוב שניה שוב על מה שאמרת ותחזור אליינו

מי זה כולם?
כל מי שסיים SS, תוכנית למתחילים?
אין עם מי לדבר, פשוט אין.

כן בחודשיים עליתי 3 קילו שריר וב ss עליתי מ 50 ל 60 וירדתי הכל בחזרה מ 60 ל 50 חודשיים בתכנית פיצולים עם עליה של 3 קילו רק בשריר (לפי איך שנראה )
מה שאומר שאם הייתי עושה פיצולים בזמן שעשיתי ss הייתי עולה לפחות חמש קילו שריר לפחות , וחוץ מיזה לא קשה להבין את זה בכל האתרים בעולם אומרים שפיצולים זה למסה וכוח זה פשוט לכוח זה שהפורום הזה חיי בלה לה לנד זה מאוד מוזר לי ומאוד מאוד מעניין אותי מאיפה זה נובע ,
רק פה חושבים שכל העולם ואישתו על חומרים מעניין מאוד למה :S
רק פה כולם נראים כאילו התחילו להתאמן אתמול מעניין למה
רק פה אוכלים זבל ונראים יותר גרוע ככל שהזמן עובר מעניין למה :S
בתור בן אדם נורמלי עם שכל ישר ישר תדלק לך נורה ותבין שהכל שטויות

שמע אתה שוקל 53 קילו, ללא ספק אין לך שום הוכחה על עצמך ושום ניסיון .

תמשיך להתמרמר ולזיין בשכל, אתה בדיחה

מאז שהפסקתי לטחון חלב ופסטה ובשר בקר ולאכול 700 קלוריות מעל הנייטרלי ירדתי בלחץ דם , אל תראו לי שום מחקרים שום דבר אני עשיתי מחקר על עצמי וזה מה שיצא לפני חודש היה לחץ דם 75+- ,130+ ועכשיו 65+-,115+-.
LOL

אגב, באתי לתת לו מוניטין שלילי, וקיבלתי הודעה מזעזעת כי היא בד"כ מתקבלת במצב ההפוך:
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-golagol 😆

נערך לאחרונה:
כן בחודשיים עליתי 3 קילו שריר וב ss עליתי מ 50 ל 60 וירדתי הכל בחזרה מ 60 ל 50 חודשיים בתכנית פיצולים עם עליה של 3 קילו רק בשריר (לפי איך שנראה )
מה שאומר שאם הייתי עושה פיצולים בזמן שעשיתי ss הייתי עולה לפחות חמש קילו שריר לפחות , וחוץ מיזה לא קשה להבין את זה בכל האתרים בעולם אומרים שפיצולים זה למסה וכוח זה פשוט לכוח זה שהפורום הזה חיי בלה לה לנד זה מאוד מוזר לי ומאוד מאוד מעניין אותי מאיפה זה נובע ,
רק פה חושבים שכל העולם ואישתו על חומרים מעניין מאוד למה :S
רק פה כולם נראים כאילו התחילו להתאמן אתמול מעניין למה
רק פה אוכלים זבל ונראים יותר גרוע ככל שהזמן עובר מעניין למה :S
בתור בן אדם נורמלי עם שכל ישר ישר תדלק לך נורה ותבין שהכל שטויות
צריך לדעת לעשות הפרדה, יש אנשים שייקחו את SS לאקסטרים, ויתחילו לאכול אוראו, חלב ועוד זבל
כדי להשלים קלוריות, להגיד שזה לא עובד? אני לא אגיד, המשקלים יעלו מהר, אבל באותה מידה גם השומן.
אתה פשוט לוקח דוגמא מאנשים לא נכונים, ואתה בעצמך מבחינתי לא דוגמא כאן.
בוא נגיד, שעם 3 חודשים של עבודה טובה ואוכל כמו שצריך (כמובן בגבול ההגיון ולא להגזים) אתה תגיע לתוצאות
מאוד יפות, שיעזרו ויהיו הבסיס שלך בפיצולים.
אתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה, אבל מניסיון אישי שלי- לשרוד בפיצולים עם משקלים נמוכים זה בלתי אפשרי,
אתה חלש מדיי והגוף לא מוכן לנפח הזה. התקדמות בתוכניות כמו AB גם בתור מתחיל זה קשה.

LOL

אגב, באתי לתת לו מוניטין שלילי, וקיבלתי הודעה מזעזעת כי היא בד"כ מתקבלת במצב ההפוך:
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-golagol 😆
נתתי לו בשבילך.

אגב, אני גדלתי הרבה יותר מכוח הרבה יותר ממה שגדלתי בפיצולים, גם פלג גוף תחתון, וגם עלייה ניכרת בפלג גוף עליון.

LOL

מה הבעיה במה שאמרתי ? לפני חודש עדיין הייתי אוכל זבל של אוכל זה ששיניתי תכנית אימונים זה לא אומר ששיניתי סוג מזון (תחשוב קצת לפני שאתה מנסה לתפוס אנשים בקטנות).

- - - עידכון הודעה - - -

שמע אתה שוקל 53 קילו, ללא ספק אין לך שום הוכחה על עצמך ושום ניסיון .

תמשיך להתמרמר ולזיין בשכל, אתה בדיחה
זאת הייתה סתם דוגמא אני שוקל כרגע 64 קילו 10 אחוז שומן גובה מטר 70 , סבבה אם אני בדיחה אז כל הפורום הוא הרבה יותר גרוע מסתם בדיחה 😃

- - - עידכון הודעה - - -

כרגע אמרת שבחודשיים עלית 3 קילו שריר. תחשוב שניה שוב על מה שאמרת ותחזור אליינו
כן בחודשיים שלוש קילו שריר מה הבעיה בזה ?
אתה חושב שאתה יכול לעלות יותר ? אני בספק אלה אם כן אתה עולה גם שומן בתקופה שעשיתי ss עליתי בחודש 4 קילו אבל הרוב שומן אז מזה שווה ?
בכל מקרה אתם סתם מנסים לעקוץ מנסים לעלות לעצמכם תאגו ותביטחון בדרך שלכם דרכי 😃 תהנו עם הכרס חיים הטובים שלכם אבל לפחות תודו שאתם אוהבים אוכל אין פסול בזה

מה הבעיה במה שאמרתי ? לפני חודש עדיין הייתי אוכל זבל של אוכל זה ששיניתי תכנית אימונים זה לא אומר ששיניתי סוג מזון (תחשוב קצת לפני שאתה מנסה לתפוס אנשים בקטנות).

- - - עידכון הודעה - - -

זאת הייתה סתם דוגמא אני שוקל כרגע 64 קילו 10 אחוז שומן גובה מטר 70 , סבבה אם אני בדיחה אז כל הפורום הוא הרבה יותר גרוע מסתם בדיחה 😃

- - - עידכון הודעה - - -

אתה חושב שאתה יכול לעלות יותר ? אני בספק אלה אם כן אתה עולה גם שומן בתקופה שעשיתי ss עליתי בחודש 4 קילו אבל הרוב שומן אז מזה שווה ?
בכל מקרה אתם סתם מנסים לעקוץ מנסים לעלות לעצמכם תאגו ותביטחון בדרך שלכם דרכי 😃 תהנו עם הכרס חיים הטובים שלכם אבל לפחות תודו שאתם אוהבים אוכל אין פסול בזה

לא עלית 3 קילו שריר טהור , אולי עלית 3 קילו ולא עלית באחוזי שומן (אם לזה התכוונת)

- - - עידכון הודעה - - -

- - - עידכון הודעה - - -

איזה מתאמן כח (רציני) מהפורום ראית במציאות שאתה מכליל לגבי כל התאמני כח פה?
הצעתי לך לבוא לדימונה ולראות איך האנשים שאתה קורא להם סתם שמנים נראים במציאות אבל אתה מעדיף להמשיך לחיות בסרט שלך.
שמע בתכלס אתה גם שחיף גם חלש וגם לא תותח... אני באמת לא מבין איך אתה יכול לתת לאחרים עצות.
ובנוגע לאוכל באמת אהבת חיי וכמו שאמרת אין שום רע בזה.
עריכה: המוניטין החיובי שנתתי לך היה בטעות התכוונתי כמובן לתת לך שלילי.

נערך לאחרונה:
חבר׳ה אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מהבחור. הרי פותח האשכול בעצמו הראה 2 תמונות כשבאחת היה עם 100 דדליפט ובשניה עם 217 דדליפט, ורואים שההיפרטרופיה בתמונה השניה ממש לא גדולה מהתמונה הראשונה ואולי אפילו קטנה מהמסת שריר שבתמונה הראשונה.

ייתכן שבאמת צריך לבדוק האם ״יותר כוח שווה יותר היפרטרופיה״׳, אולי סגנון האימון (נפח גבוה) גם כן דבר שמשפיע על ההיפרטרופיה.

עד לא מזמן הייתי בספק לגבי האמירה עד ש בסט אנד צ׳סט הסביר את העניין כהוגן, ועכשיו לנוכח התמונות והדברים נראה שהאמירה לא כל כך נכונה.

• פותח/ת השרשור
עוד דוגמה :

לפני כמה חודשים עשיתי ניתוח ולא יכולתי להתאמן בצורה חופשית וכבדה , אז עשיתי בילדינג כמה שבועות ( עדכנתי פה בלוג ) .
הידיים שהיו תקועות על 43-44 כמעט מאז שחזרתי להתאמן נהיו 45 , וקיבלתי המון הערות שגדלתי באופן כללי .

נתתי לו בשבילך.
מוניטין 🙌

אפתור לך את סימני השאלה. לא, אין שום סיכוי שאני הולך לפתור את כל הכשלים שהצגת פה ואת הטענות המנוגדות שלך (פתאום שינית רק תוכנית, לא סוג מזון - ואחרי חודש של אותה תזונה עם תוכנית שונה לחץ הדם ירד). אין שום סיכוי שאני יורד לרמה של ילד ששוקל 60 קילו (סליחה, 64) על 1.70 שחושב שהוא פיצח את סודות שיטת כל ההיפרטרופיות בעולם, ומזלזל במתאמני כוח ששווים פי אלף ממנו, מכל הבחינות. אה, ושכחתי לציין, הוא גם על 10% שומן!

😣

רק1ן אתה לא דוגמה להשוואה של כוח=היפוטרפיה, אתה לא התאמנת באופן סדיר, עם ניתוח באמצע הדרך, הפסקות, אילוצים, לא אוכל כמו שצריך...

• פותח/ת השרשור
פסיכו , תקרא את מה שכתבת שוב כי לא מצאתי שם שום דבר הגיוני

חבר׳ה אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מהבחור. הרי פותח האשכול בעצמו הראה 2 תמונות כשבאחת היה עם 100 דדליפט ובשניה עם 217 דדליפט, ורואים שההיפרטרופיה בתמונה השניה ממש לא גדולה מהתמונה הראשונה ואולי אפילו קטנה מהמסת שריר שבתמונה הראשונה.

ייתכן שבאמת צריך לבדוק האם ״יותר כוח שווה יותר היפרטרופיה״׳, אולי סגנון האימון (נפח גבוה) גם כן דבר שמשפיע על ההיפרטרופיה.

עד לא מזמן הייתי בספק לגבי האמירה עד ש בסט אנד צ׳סט הסביר את העניין כהוגן, ועכשיו לנוכח התמונות והדברים נראה שהאמירה לא כל כך נכונה.

אף אחד לא אומר שתהיה מר אולימפיה מאימוני כח אבל להגיד שאימוני כח לא נותנים היפרטרופיה בכלל אלא רק שומן וכל מי שעושה אותם סתם שמן זאת שטות גמורה.
לפי דעתי צריך לשלב בין השניים, מורכבים לעבוד עד 5 חזרות ותרגילי עזר לפמפם רק ככה משיגים את היתרונות מהשניים.
ו galagol לא דוגמא לשום דבר הבנאדם שחיף שלא השיג כלום בתחום, יוצא על אימוני כח כשהוא סיים ss על פחות מ70 קילו מ.ג ובטח פלטה או מקסימום פלטה וחצי בסקוואט.

- - - עידכון הודעה - - -

- - - עידכון הודעה - - -

facepalm
תמונה של הכרס:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1044067_10152932381990652_1256472021_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית