הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה פיצולים לעומת ליפטינג

תגיד לי מה אתה רציני ? מה אתה רוצה ? אני לא מבין שהמוח שלך גרם לך לחשוב שאני מדבר על מתאמני קרוספיט זה פשוט כישרון !
איך בדיוק מתאמן קרוספיט יכול להיות שמן ? טוב שלא כל האימון זה אינטרבלים ,
בכל מקרה יאללה ניצחתם עם הטמטום שלכם אין עם מי לדבר תהנו עם השטויות שיש לכם בראש על כושר ותחיו באשליות .

אני התחלתי באימוני כוח , בדיוק כמו כולם פה ועדיין לא הייתי שמן.

והטמטום שלך פה הוא שאתה חושב שעלית 3 קילו שריר בחודש, דבר כזה לא אפשרי גם לא אצל המתאמן המתחיל ביותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני התחלתי באימוני כוח , בדיוק כמו כולם פה ועדיין לא הייתי שמן.

והטמטום שלך פה הוא שאתה חושב שעלית 3 קילו שריר בחודש, דבר כזה לא אפשרי גם לא אצל המתאמן המתחיל ביותר.

זה ממש לא טמטום אם היית יודע חשבון היית יודע שלעלות שלוש קילו בחודשיים ללא אומר שלוש קילו שריר טהור עולים גם שומן ועדיין נשארים באותו אחוז שומן, אם עולים שלוש קילו שריר טהור אז גם יורדים טיפה באחוזי שומן ומה שאני אמרתי זה שנשארתי באותו אחוז שומן!! אז תמשיך לתפוס אותי בקטנות נראה לאן תגיע,
ואחרי שהעלתי משקלים ב ss והתחלתי אימוני נפח אין ספק שאני מתאמן מתחיל ועוד מתאמן מתחיל שמרים קצת יותר מהמתאמן מתחיל הממוצע בגלל ss
קיצר תסתכל על עצמך קודם כל אתה נראה כמו אפרוח שתגדל קצת אני מרשה לך לדבר כמו שאתה מדבר .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
10152_10152902689590652_666740475_n.jpg

לא ידעתי שאפרוחים נראים ככה. אבל נשאיר פה את התמונה הזאת והתגובה המטומטמת שכתבת כדי שכל הפורום פה יוכל לצחוק עליך.
ותחשוב שניה על המשפט שאמרת "
זה ממש לא טמטום אם היית יודע חשבון היית יודע שלעלות שלוש קילו בחודשיים ללא אומר שלוש קילו שריר טהור עולים גם שומן ועדיין נשארים באותו אחוז שומן"

בהצלחה בחיים ובאימונים , מקווה שפעם הבאה תתן לי רשות דיבור.

לא ידעתי שאפרוחים נראים ככה. אבל נשאיר פה את התמונה הזאת והתגובה המטומטמת שכתבת כדי שכל הפורום פה יוכל לצחוק עליך.
ותחשוב שניה על המשפט שאמרת "
זה ממש לא טמטום אם היית יודע חשבון היית יודע שלעלות שלוש קילו בחודשיים ללא אומר שלוש קילו שריר טהור עולים גם שומן ועדיין נשארים באותו אחוז שומן"

בהצלחה בחיים ובאימונים , מקווה שפעם הבאה תתן לי רשות דיבור.

עכשיו הוא נותן לך זכות דיבור 😃

בקשר למה שכתבת בהודעה הקודמת...

לעשות מורכבים לחמש חזרות לכוח, ולאחר מכן לפמפם תרגילי עזר בשביל היפרארטפיה- זה לא דבר כל כך כדאי מאחר ובתרגילי עזר יפגעו בהתאוששות ובאימוני כוח. ההתקדמות לא תהיה מסודרת.

השאלה היא האם באמת מה שגורם להיפטרופיה זו העלייה בכוח, או צורת האימונים.

לטיסימוס מה דעתך?

בקשר למה שכתבת בהודעה הקודמת...

לעשות מורכבים לחמש חזרות לכוח, ולאחר מכן לפמפם תרגילי עזר בשביל היפרארטפיה- זה לא דבר כל כך כדאי מאחר ובתרגילי עזר יפגעו בהתאוששות ובאימוני כוח. ההתקדמות לא תהיה מסודרת.

השאלה היא האם באמת מה שגורם להיפטרופיה זו העלייה בכוח, או צורת האימונים.

לטיסימוס מה דעתך?

זה תלוי בתוכנית נגיד 5/3/1, לינארית או פיצולים עם מורכבים (זה מה שאני עשיתי בחיטוב וגם התחזקתי במורכבים גם הגדלתי את היד וכמובן ירדתי בשומן).

לדעתי בשביל גדילה האידיאלית זה לעשות גם אימוני פיצולים עם אלמנטים של כוח ככה כל הסיבים בשריר מתגרים ויש גדילה הכי טובה
אני עשיתי גם SS וקיבלתי הרבה גודל ומסת שריר אני לא ישקר אבל גם עליתי המון בשומן אבל אני מאמין שזה תלוי בתפריט שלי
עכשיו עשיתי ABCD ואני מרוצה מכך אני גם משלב לפעמים אלמנטים של כוח וזה מדהים ביחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית