הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך ייעוץ בפרוטוקול 1 של לייל

almoog5

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
קודם כל תודה למי שרוצה לעזור ,
אני מעוניין להתחיל פרוטוקול 1 דל פחמימה עם אירובי בעצימות נמוכה-בינונית , כבר הרכבתי תפריט שמתאים לדל פחמימה והכול.
עכשיו אחרי שעיינתי קצת באינטרנט ראיתי הרבה פעמים על HIIT.
חד וחלק, כן לבצע HIIT או לא ?
אם כן , בבקשה ציינו זמני ספרינט ומנוחה, ואם לא זה אירובי של ריצה קלה או הליכה מהירה במשך זמן של 45-60 דקות.
עוד שאלה תוך כמה זמן צריך העמסה , כמה פעמים לבצע את הפעילות האירובית ?
ושוב תודה.
אם היה צריך לציין

גיל 17
גובה 1.86
משקל 76

בכמה % שומן אתה?
אני בחיטוב משלב בין פרוטוקול 1 ל-4(HIIT)
תחפש בגוגל "פרוטוקול TABATA", יש שם מאין סולם מאמצים לאינטרווליום עם זמני ספרינט ומנוחה

זה לא חובה לעשות אינטרוולים אני מסיים חיטוב ועשיתי רק פרוטוקול 1 וראיתי תוצאות יפות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה עוד שאלה שמעסיקה אותי , החיטוב שעשיתי עד עכשיו (חיטוב רגיל) בגרעון של 500-450, לא יוריד שומן עיקש ? לפי ההגיון המצב שו אני נמצא ( מצב קטגוני או משהו כזה ) מצב של שריפת שומן בעיקר , לא ישרוף אותו ויתחיל לשרוף שריר? הגרעון הקלורי הוא לא גבוה אז אני לא חושב שישרוף שריר אלה ימשיך לשרוף שומן.
הנקודה שלי בעקרון , חיטוב רגיל שורף שומן עיקש או לא ? ואז הפרוטוקול זה רק דרך לזירוז העניין. תודה.
ואם אפשר טיפה מידע על CKD בכלליות , תודה.

נערך לאחרונה:
תאכל מספיק חלבון ותתאמן נכון = לא ישרף לך כמעט בכלל שריר

• פותח/ת השרשור
תאכל מספיק חלבון ותתאמן נכון = לא ישרף לך כמעט בכלל שריר

תודה אני באמת מאמין שזה נכון , רק אם מישהו יוכל לענות לי על הקטע של החיטוב הרגיל והפרוטוקול ..

Back
למעלה תחתית