הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בקלין

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
טוב, נתחיל מהסוף-

*זו הזווית הכי טובה שהצלחתי למצוא..לקח לי 4 חזרות להגיע אליה.
*זה מוט כמעט ריק..אני עדיין לומד טכניקה
*אין לי מי שילמד אותי את הטכניקה, הרוב זה יוטיוב וניסיונות
*יש לי הרגשה שבמשקלים גבוהים יותר אני פשוט לא מצליח לנעול..המוט עולה על הכתפיים ואז פשוט מחליק לי..מישהו יכול לתת לי טיפ?אני חושב שאני נוטה קדימה אבל אין לי באמת פתרון לזה..
*זה הגיוני שבתרגיל הזה אני מרגיש לחץ על המרפקים והכתפיים?

בקיצר..אשמח לעזרה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
קשה לשפוט ממרחק כזה, וחזרה בודדת. על פניו בסדר גמור.
קודם כל תודה על התגובה.
באמת הכל בסדר?אממ אימון הבא אצלם מעוד זווית.
אתה מוכן להסביר לי רק למה המוט מחליק לי מהכתפיים?זה ממש מוזר לי..

תשתדל למצוא נעליים שנוחות לך לעשות איתם קלין (עדיף) - אני מכיר כאלו שנקעו את הקרסול ונפצעו כי עשו בלי נעליים.
בכל מקרה תנסה לפרק את התרגיל ולעשות מהאנג קלין לקבלה של המוט תמצא את הפוזיציה הנכונה לקבל בה את המוט - אתה צריך להיות קצת גמיש במרפקים ובכתפיים בקבלה אבל זה לא משהו שקצת עבודה לא תפתור.
ותנסה לשמור את מרכז הכובד כל הזמן באמצע הרגל ולא לבוא קדימה(מהSTART עד לקבלה ולפרונט סקוואט כל המשקל אמור להתרכז על אמצע כף הרגל)
עריכה: שמתי לב שאתה מתפוצץ עם האגן המוט הולך טיפה קדימה תנסה להתפוצץ למעלה | ולא \

חוץ מזה נראה די טוב יחסית לזווית והכל. בהצלחה!

נערך לאחרונה:
קשה לראות, אבל בעיקרון תנסה להוציא את כף היד מחוץ לכתף ותרים את המרפקים גבוה. במצב כזה מספיק שאתה שם אצבע אחת על המוט והוא לא יזוז אפילו. הגמישות תגיע עם הזמן באיזור האמות אבל כאביים במפרקים זה בגלל שמשהו שם לא נכון. שים לב לסרטון הבא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תשתדל למצוא נעליים שנוחות לך לעשות איתם קלין (עדיף) - אני מכיר כאלו שנקעו את הקרסול ונפצעו כי עשו בלי נעליים.
בכל מקרה תנסה לפרק את התרגיל ולעשות מהאנג קלין לקבלה של המוט תמצא את הפוזיציה הנכונה לקבל בה את המוט - אתה צריך להיות קצת גמיש במרפקים ובכתפיים בקבלה אבל זה לא משהו שקצת עבודה לא תפתור.
ותנסה לשמור את מרכז הכובד כל הזמן באמצע הרגל ולא לבוא קדימה(מהSTART עד לקבלה ולפרונט סקוואט כל המשקל אמור להתרכז על אמצע כף הרגל)
עריכה: שמתי לב שאתה מתפוצץ עם האגן המוט הולך טיפה קדימה תנסה להתפוצץ למעלה | ולא \

חוץ מזה נראה די טוב יחסית לזווית והכל. בהצלחה!
תודה רבה!
איך אני בדיוק עושה פיצוץ בצורה | ?
הייתי עושה מלא האנגקלין ופוואר קלין..לפניי שהתחלתי ללמוד את הקלין

תחשוב שאתה לא מתפוצץ כאילו אתה מזיין בדוגי (מצטער על התיאור) אלא אתה מנתר למעלה , שאתה מנתר גם יש התפוצצות של האגן אבל למעלה, מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך

אז כנראה הפרונט סקוואט שלך חלש, תחזק אותו תעבוד על הקבלה של המוט מפוזיציה של האנג לקלין (כלומר לפוזיציה של הפרונט סקוואט)

• פותח/ת השרשור
תחשוב שאתה לא מתפוצץ כאילו אתה מזיין בדוגי (מצטער על התיאור) אלא אתה מנתר למעלה , שאתה מנתר גם יש התפוצצות של האגן אבל למעלה, מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך

אז כנראה הפרונט סקוואט שלך חלש, תחזק אותו תעבוד על הקבלה של המוט מפוזיציה של האנג לקלין (כלומר לפוזיציה של הפרונט סקוואט)
סבבה תודה!
כן הפרונט שלי לא מטורף, אני עושה שלשות של 110.
יש לי עוד דרך ארוכה 😃

אגב, יש לך אולי טיפים לג'רק עם הפתיחת רגליים?כי זה אני גם רוצה לתרגל אבל אני עושה את זה על עיוור :S
יש מאמן טוב שמסביר?משהו כמו ריפטו לסקוואט?

אני עובד עם מאמן אישי וב"קבוצה" של משקולות. אני לא הצלחתי ללמוד מהיוטיוב אז אין לי מושג.

יש לי קלין&ג'רק של 85 קילו (ואני 78 קילו) אבל אני כל כך לא טוב בספליט ג'רק שחבל שאני אנסה להסביר לך, מאמין שמישהו אחר פה כבר יעזור לך עם הספליט

אגב, יש לך אולי טיפים לג'רק עם הפתיחת רגליים?כי זה אני גם רוצה לתרגל אבל אני עושה את זה על עיוור :S
יש מאמן טוב שמסביר?משהו כמו ריפטו לסקוואט?

כמו של ריפטו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

אין לי הרבה מושג בתרגיל אבל ממתי עובדים על טכניקה עם חזרה אחת?!
אני עובד על התרגיל הזה לבד..בלי מאמן.
אז מה שאני עושה כדי לא להשרף מוקדם מדי בלי באמת שיפור כלשהו, אני עושה סינגלים במשקלים מקסימליים או בסולם מטפס ומנסה לשפר טכניקה מחזרה לחזרה..לא בדיוק השיטה הטובה ביותר אני יודע אבל זה עובד בשבילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית