הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט אחרי דדליפט

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני יודע שאתם דוגלים ב"סקוואט או למות" וכאלה אבל אני מעדיף לשפר את הדדליפט כרגע אז אני עושה קודם דדליפט 😃
רציתי לדעת בכמה אמורה להיות ירידה במשקלים של הסקוואט אחרי דדליפט כבד (2 סטים)? (כי הפסקתי לעשות סקוואט לאיזה חודשיים ורציתי לדעת האם אני עדיין בסביבות הRM5 שלי)
ויהיה נחמד לדעת מה יהיה ההפך: אם אני יעשה סקוואט קודם, בכמה תיהיה ירידה בדדליפט?

אני יודע שזה אינדיוידואלי אבל יהיה נחמד לדעת בערך
תודה 😃

הכוונה שלי הייתה שהבנאדם אומר שהוא רוצה להשקיע יותר בדד ליפט בגלל שהוא בפיגור מבחינת משקלים לאומת הסקוואט , אז טענתי שזה לא דבר רע ולדעתי כדאי לו להמשיך להתמיד בסקוואט כי זה תרגיל מצויין לרגליים ואין סיבה להזניח אותו בשביל תרגיל אחר לרגליים ...

מה לא בסדר או לא נכון בזה ?

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי הייתה שהבנאדם אומר שהוא רוצה להשקיע יותר בדד ליפט בגלל שהוא בפיגור מבחינת משקלים לאומת הסקוואט , אז טענתי שזה לא דבר רע ולדעתי כדאי לו להמשיך להתמיד בסקוואט כי זה תרגיל מצויין לרגליים ואין סיבה להזניח אותו בשביל תרגיל אחר לרגליים ...

מה לא בסדר או לא נכון בזה ?
שאני רוצה להיות חזק?
ואמרתי שאני מזניח את הסקוואט? אמרתי שאני עושה אותו אחרי הדדליפט פשוט

תנתח את הכללים ותראה שהכל מדוייק, עלק לא למדתי!
הכל לא מדוייק.

רואים שלא למדת לוגיקה ...
לך תוכיח שכל האנשים בעולם הם עם עניים כחולות .
ובשבילך, הוכחה באינדוקציה שלכולנו יש את אותו צבע העיניים:
עבור n=1: אם יש אדם אחד בעולם, ברור שהטענה נכונה
נניח את נכונות הטענה עבור n=k-1, ונוכיח עבור n=k.
נקח מהקבוצה הזו אדם אחד, נקרא לו מיוז אפל, וכעת יש לנו קבוצה של k-1 אנשים ולכן לפני ההנחה שלנו הם כולם בעלי אותו צבע העיניים. עכשיו נחזיר את מיוז אפל, ונוציא במקומו את שמעון פרנס. שוב, בקבוצה ההיא יש k-1 אנשים, לכן לפי ההנחה לכולם אותו צבע העיניים, ולכן למיוז אפל ולשמעון פרנס יש את אותו צבע העיניים(כי שמעון פרנס השתייך לקבוצה הקודמת שכללה k-1 אנשים)! עכשיו, כשנחזיר את שמעון פרנס לקבוצה נקבל k אנשים שלכולם את אותו צבע העיניים, מדהים!
HENCE לכל האנשים בעולם יש את אותו צבע העיניים, ובגלל שליהודה לוי (המלך!!!!!11111) יש עיניים כחולות, ולכולם יש את אותו צבע העיניים, לכולנו יש עיניים כחולות!
למי שבאמת קרא את כל בלבול השכל הזה, חבל. בזבזת כמה דקות יקרות מהחיים שלך.

את זה אני בהחלט אשמח לראות...
(ההוכחה שלמעלה לא נכונה, מוזמן לחפש בויקיפדיה את "פרדוקס הסוסים")

asdasd, בשבילך מצורף pdf עם הוכחה ש 1=0. משם אתה יכול להסיק הכל.

קבצים מצורפים

• bullshit.pdf
    KB 29.6 · צפיות: 371
אני פשוט לא מאמין. כבר חצי שעה אני יושב על השטות הזו, מנסה להבין מה לעזאזל הבעיה.מנוול שכמותך, לא עושים דברים כאלה, פשוט לא עושים! כולם שוכחים מה const!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית