הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף אחרי מקבילים

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
בדר''כ אחרי מקבילים עם משקל אני מרגיש כאב דלקתי חד שבדר''כ משולב עם דומס , זה עובר אחרי יומיים ואז יש רק רגישות קלה כזאת .
אני לא יורד עמוק מידי והטכניקה שלי טובה אני חושב שהגעתי לצומת T : או להפסיק לעשות מקבילים כי התרגיל פשוט לא מתאים לי או לעשות מתיחות , מקל וכו' לפני המקבילים (אני חייב לציין שאין כאב בלחיצות אחרות )

תדאג לעשות חימום טוב לפני התרגיל ותתחיל לעבוד על גמישות הכתף, זה יעשה פלאים.
בינתיים תוריד קצת עומס מהכתף.

בדר''כ אחרי מקבילים עם משקל אני מרגיש כאב דלקתי חד שבדר''כ משולב עם דומס , זה עובר אחרי יומיים ואז יש רק רגישות קלה כזאת .
אני לא יורד עמוק מידי והטכניקה שלי טובה אני חושב שהגעתי לצומת T : או להפסיק לעשות מקבילים כי התרגיל פשוט לא מתאים לי או לעשות מתיחות , מקל וכו' לפני המקבילים (אני חייב לציין שאין כאב בלחיצות אחרות )

לא הייתי מתעקש על מקבילים אם זה גורם לך לכאב.
פיתוח גוף/כוח זה מרתון, לא ספרינט. אתה יכול להוריד משקל לתקופה הקרובה או בכלל להחליף לתרגיל עזר אחר אם אתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מתעקש על מקבילים אם זה גורם לך לכאב.
פיתוח גוף/כוח זה מרתון, לא ספרינט. אתה יכול להוריד משקל לתקופה הקרובה או בכלל להחליף לתרגיל עזר אחר אם אתה רוצה.
הבנתי , תודה 😃

- - - עידכון הודעה - - -

תדאג לעשות חימום טוב לפני התרגיל ותתחיל לעבוד על גמישות הכתף, זה יעשה פלאים.
בינתיים תוריד קצת עומס מהכתף.
תודה

לאיזה זווית במרפק אתה מגיע במקבילים? יתכן ושווה לרדת פחות נמוך כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית