הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספי תזונה, כמה שאלות.

• פותח/ת השרשור Atsaady
  • פורסם בתאריך

Atsaady

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
אוקיי אני ספורטאי בקבוצת כדוריד בליגת העל, אתמול אחד ממאמני הכושר ביקש שכל שחקן יקנה תוספים.
הרשימה שנתנו לנו היא:
ZMA
BCAA
ADRENOL 8
PROTEIN
ISOSTAR

לגבי הפרוטיין זה אבקת חלבון יש לי. ISOSTAR זה למהלך האימון כמו גטורייד אז לא בעיה.
מה לגבי השאר? 3 הראשונים.
רציתי לדעת אם יעזור לקחת אותם?
חשוב לציין יש כל יום אימון בערב, ואני בלי קשר עושה כל צהריים מכון כושר.
תודה חברה! ;susss

ברוך הבא לפורום,
יש לך הכרזה בראש הפורום בכחול גדול, רשום לך בלינק תוספי תזונה(א'+ב') מה זה כל דבר, המלצות:
1. לא צריך לחשוב על BCAA(בזבוז כסף) אם כבר לקנות יותר אבקת חלבון.
2. אדרנול זו פורמולה של קריאטין, BCAA, ארג'נין ובטא אלנין(יש הסבר על הרכיבים בכתבות), אני ממליץ לא לקנות פורמולה אם אתה מתאמן מתחיל, אם אתה כבר קונה משקה איזוטוני(איזוסטאר) אתה לא צריך גם pre-workout כ"כ מוקדם, מה שכן אפשר לחשוב עליו זה לקנות קריאטין בנפרד(הרבה יותר זול, הוכח כיעיל לספורטאים)
3. ZMA- זה מגנזיום, אבץ וB6, בתור רעיון לקחת B6 עם המגנזיום והאבץ זה נחמד, אבל לא מומלץ לצרוך ויטמין B אחד בעודף גבוה מהאחרים, ההמלצה שלי לקנות מולטי ויטמין טוב שיהיו בו כל הרכיבים שאתה צריך ויעלה כמו ZMA או קצת יותר, אם אתה שוקל הרבה אפשר לשקול לקנות מגנזיום כדי להגיע למינון של 400 מ"ג ליום(במולטי יש 100-200)

יש לך ביקורות על מוצרים בפורום תוספי תזונה
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא לפורום,
יש לך הכרזה בראש הפורום בכחול גדול, רשום לך בלינק תוספי תזונה(א'+ב') מה זה כל דבר, המלצות:
1. לא צריך לחשוב על BCAA(בזבוז כסף) אם כבר לקנות יותר אבקת חלבון.
2. אדרנול זו פורמולה של קריאטין, BCAA, ארג'נין ובטא אלנין(יש הסבר על הרכיבים בכתבות), אני ממליץ לא לקנות פורמולה אם אתה מתאמן מתחיל, אם אתה כבר קונה משקה איזוטוני(איזוסטאר) אתה לא צריך גם pre-workout כ"כ מוקדם, מה שכן אפשר לחשוב עליו זה לקנות קריאטין בנפרד(הרבה יותר זול, הוכח כיעיל לספורטאים)
3. ZMA- זה מגנזיום, אבץ וB6, בתור רעיון לקחת B6 עם המגנזיום והאבץ זה נחמד, אבל לא מומלץ לצרוך ויטמין B אחד בעודף גבוה מהאחרים, ההמלצה שלי לקנות מולטי ויטמין טוב שיהיו בו כל הרכיבים שאתה צריך ויעלה כמו ZMA או קצת יותר, אם אתה שוקל הרבה אפשר לשקול לקנות מגנזיום כדי להגיע למינון של 400 מ"ג ליום(במולטי יש 100-200)

יש לך ביקורות על מוצרים בפורום תוספי תזונה
בהצלחה

תודה רבה רבה, תשובה מפורטת ועוזרת. !!!
לגבי המשקל, אני שוקל בסביבות ה90 והגובה 1.92 .
אני מתאמן בעצימות גבוהה מאוד, 5 אימונים אירוביים בשבוע (עם הקבוצה) ועוד 4 אימוני כוח בחדר כושר.
ואם אני אחזור לנבחרת (יצאתי בעקבות פציעה אחרי 5 שנים בנבחרת) אז יתווספו בערך 3 אימונים אירוביים בשבוע.

חלבון, יש לי בבית של מיופיוז'ן שאני מאוד מרוצה ממנו.
האימונים נורא עצימים וכל הזמן רצים קופצים זורקים דוחפים, זתומרת שאני צריך אנרגיה זמינה לאורך כל האימון.
אני אשמח אם תתן לי המלצות יותר ממוקדות. מה אתה היית עושה במקומי.

תודה רבה רבה!!!

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית