הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
היה היום אימון טכניקה בלבד על פאוורקלין, עבדתי עם עלי חאפיז למי שמכיר.
הוא עזר לי לטכניקה בסיסית, אני אתרגל עוד 2-3 אימונים לפחות טכניקה לפני שאתחיל להתקדם.
הסרטון אחרי משהו כמו 150 חזרות עם 15 ו-20 ק"ג, מנוחות של דקה שתיים בין הסטים וגם בין הסטים של ה-30 ק"ג נחתי דקה גג, אז הבעיות בטכניקה 90% בגלל זה).

הכי חשובה לי הביקורת של המשקולנים, אשמח אם תגיבו.
ואני מצטער אבל אני מעדיף בלי הערות לפי הטכניקה של ריפ (אהמ beast and cheat), בשום מצב לא מקשיב לו בנוגע למשקולנות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע
אתה מתאמן כבר המון זמן ואתה באמת משקיע בזה, לא הגיע הזמן שתלמד איך עושים את התרגילים ? אתה נלחם בסקוואט ובדדליפט כל כך הרבה זמן וזה נראה כאילו כל פעם הטכניקה שלך נהיית יותר גרועה מקודם.
אולי תמצא מאמן אישי טוב שילמד אותך איך עושים את התרגילים ?

אחי נכנסים בך פה בלי סוף..אז מראש אני אומר אל תקח ללב ואל תעלב..פשוט תלמד את התרגילים.
בכל מקרה, לגביי הקלין. המלצה שלי-אני התחלתי ללמוד את התרגיל הזה מ-0, בלי מאמן בלי כלום, דרך היוטיוב. תתחיל ללמוד מההאנג קלין. אתה תלמד להקפיץ יותר טוב ככה. בהגדרה אתה חייב להשתמש במשקלים מאתגרים. אני רואה שאתה הבנת את העקרון- אתה מקפיץ(יותר נכון מנסה להקפיץ)נכון- יש תנועה עם המותן, יש תנועה גם בכפות הרגליים. הבעיה שאתה לא 'עושה את זה מהלב' אתה לא באמת מקפיץ כי אתה לא מרגיש את המשקל. כשתרגיש את המשקל אתה תבין בדיוק איך להקפיץ ורק אז אתה תתחיל להשתפר. זו הדרך. לדעתי.

• פותח/ת השרשור
שמע
אתה מתאמן כבר המון זמן ואתה באמת משקיע בזה, לא הגיע הזמן שתלמד איך עושים את התרגילים ? אתה נלחם בסקוואט ובדדליפט כל כך הרבה זמן וזה נראה כאילו כל פעם הטכניקה שלך נהיית יותר גרועה מקודם.
אולי תמצא מאמן אישי טוב שילמד אותך איך עושים את התרגילים ?
סקוואט ודדליפט דווקא למדתי, ואז נפצעתי והכל הלך...
אני אתחיל לעבוד על הטכניקה בראשון עם המאמן (כנראה) ובספטמבר אתחיל כבר להתאמן הכי רציני שיש עם סרגיי שיאמן אותי.
אני מאמין שדדליפט אני יכול ללמוד, אני יודע בדיוק מה לעשות אני רק צריך להצליח לבצע.
סקוואט יותר קשה לי, מקווה שאלמד בקרוב את הטכניקה...
הקלין עדיין גרוע
אני צריך לתרגל את המשיכה יותר, נראה ביום ראשון.
אחי נכנסים בך פה בלי סוף..אז מראש אני אומר אל תקח ללב ואל תעלב..פשוט תלמד את התרגילים.
בכל מקרה, לגביי הקלין. המלצה שלי-אני התחלתי ללמוד את התרגיל הזה מ-0, בלי מאמן בלי כלום, דרך היוטיוב. תתחיל ללמוד מההאנג קלין. אתה תלמד להקפיץ יותר טוב ככה. בהגדרה אתה חייב להשתמש במשקלים מאתגרים. אני רואה שאתה הבנת את העקרון- אתה מקפיץ(יותר נכון מנסה להקפיץ)נכון- יש תנועה עם המותן, יש תנועה גם בכפות הרגליים. הבעיה שאתה לא 'עושה את זה מהלב' אתה לא באמת מקפיץ כי אתה לא מרגיש את המשקל. כשתרגיש את המשקל אתה תבין בדיוק איך להקפיץ ורק אז אתה תתחיל להשתפר. זו הדרך. לדעתי.
אוקיי, אני אנסה לעבוד עם האנג קלין, תודה.

אגב, בסרטון השני שלך אתה פשוט לא דוחף עם המותן למעלה. אתה זז עם המותן אבל זה נראה כאילו שזה רק לפרוטוקול, זו תנועה שלא מייצרת שום דחיפה. שים לב שבסט הראשון שלך גם אתה זזת אחורה עם הגב כשקיבלת את המוט על הכתפיים

תשמע, זה לא בכוונה לפגוע בך או משהו, אבל אתה חייב להתחיל להקדיש את הזמן והעניין שלך בדברים החשובים באמת.
אתה הבנאדם הכי פעיל פה בפורום, כל יום פותח נושא חדש על איזה שטות חדשה, מייעץ לאחרים בלי סוף, מנסה דיאטות חדשות כל הזמן, מעיר לאנשים עם סקוואט 5+ פלטות,
ולמרות כל זאת תרגילי הבסיס שלך נראים זוועה.
יותר מזה, כשמעירים לך עליהם אתה כאילו מתחמק לחלוטין מהביקורת. רושם בהערת אגב משהו כמו "כן אני יודע שזה וזה וזה וזה לא טוב, אני אנסה לתקן, זה כי הייתי עייף" וממשיך הלאה. חבל, אתה זה שמפסיד פה. במקום לחשוב רגע מה אתה עושה לא בסדר, אתה בוחר לתרץ תירוצים ולהתעלם.
ברור לי שאתה כולה בן 14 וזה יפה שבגיל הזה אתה בכלל קרוב בצורה כלשהי לעניין, אבל זה לא אומר שלא כדאי שתלמד ותשתפר כמו שאתה מסוגל.
זה פשוט אבסורד שמצד אחד יש את מה שאתה משדר פה בפורום מבחינת ידע ועניין ומצד שני אתה מעלה סרטון של דדליפט שנראה ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית