הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט-בעיה עם הגב

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,

ניסיתי לעשות בחדר כושר עם מוט ריק וגם בבית דדליפט אני יורד יחסית סבבה אבל כשאני מגיע כמעט לאיפה שצריך(למטה) הגב שלי מתחיל להתעקם.
אני כאילו לא שולט בגב כולכך.

האם יש אפשרות לבנתיים להחליף דדליפט במשהו אחר שיחזק לי את הגב ואז אני יעשה דדליפט?
ממה נגרמת הבעיה?

שלום,

ניסיתי לעשות בחדר כושר עם מוט ריק וגם בבית דדליפט אני יורד יחסית סבבה אבל כשאני מגיע כמעט לאיפה שצריך(למטה) הגב שלי מתחיל להתעקם.
אני כאילו לא שולט בגב כולכך.

האם יש אפשרות לבנתיים להחליף דדליפט במשהו אחר שיחזק לי את הגב ואז אני יעשה דדליפט?
ממה נגרמת הבעיה?

זה קורה בגלל חוסר גמישות זה אמור להסתדר עם הזמן. בינתיים תעבוד על תרגילי גמישות להאמסטרינג

תעבוד על תרגילי גמישות להאמסטרינג ותוציא את התחת כמה שיוצר החוצה זה יעזור

• פותח/ת השרשור
תכננתי לעשות ss כשאני יחלים מהסינוססי(לא יודע לרשום חח).
אז כנראה שאני יעשה ab למסה מהפורטל,איזה אחד עדיף לי לעשות?

איזה תרגילים יש לגמישות האמסטרינג?

דדליפט רומני
יש אחד שאני עושה קח שתי משקולות תתקדם איתם הכי קדימה שאתה יכול בזמן שהגב ישר והברכיים כמעט נעולות .

גם לי זה קרה בהתחלה, זה בגלל חוסר גמישות תעשה הרבה מתיחות, וגם מתי שתיהיה במכון תשאל אנשים שמבינים בתרגיל תראה להם איך אתה עושה ותשאל מה יש לתקן...

גם לי זה קרה בהתחלה, זה בגלל חוסר גמישות תעשה הרבה מתיחות, וגם מתי שתיהיה במכון תשאל אנשים שמבינים בתרגיל תראה להם איך אתה עושה ותשאל מה יש לתקן...
צר לי אבל כמעט אין אנשים במכון שבאמת עושים דדליפט ומתוכם מעט מבינים בתרגיל.
הסיכוי שהוא ימצא מישהו כזה במכון סטנדרטי הוא אפסי

צר לי אבל כמעט אין אנשים במכון שבאמת עושים דדליפט ומתוכם מעט מבינים בתרגיל.
הסיכוי שהוא ימצא מישהו כזה במכון סטנדרטי הוא אפסי
למה? בטוח שיש לו במכון מישהו אחד שיודע את התרגיל ויודע להסביר את התרגיל, סתם דוגמה אצלי במכון יש מספר אנשים שמבינים בתחום ויודעים את התרגיל, וזה עוד שרוב המאמנים בקושי מרשים את התרגילים בטענה שהם לא טובים לבריאות

למה? בטוח שיש לו במכון מישהו אחד שיודע את התרגיל ויודע להסביר את התרגיל, סתם דוגמה אצלי במכון יש מספר אנשים שמבינים בתחום ויודעים את התרגיל, וזה עוד שרוב המאמנים בקושי מרשים את התרגילים בטענה שהם לא טובים לבריאות
או שהאנשים במכון שלך חושבים שהם יודעים או שיש לך מכון עם רמה גבוהה יחסית, אולי הם פשוט כמה חברים רציניים שבאים ביחד ולא יותר.
ברוב המכונים, במיוחד בשכונתיים, אין סיכוי למצוא מישהו שיודע.

תמשיך להתאמן על טכניקה עם משקלים נמוכים, תדאג שהמוט יהיה בגובה שהוא אמור להיות אם שמים פלטות של 20. אתה צריך להוציא ישבן, להחזיק אוויר (לא להוציא, רק בין החזרות), להוציא חזה, ולהתאמץ לשמור על הגב ישר.
בו-זמנית, תתחיל לעבוד על דדליפט רומני, זה יחזק לך את ההמסטרינג ויעבוד על הטווח תנועה.

אישית, התחלתי עם stiff legged deadlift שזה דדליפט עם רגליים ישרות, זה עזר למתוח את שרירי הhamstrings, עכשיו הרבה יותר נוח לעשות דדליפט רגיל, נסה כמה אימונים stiff legged ותראה איך אתה מרגיש עם זה.

או שהאנשים במכון שלך חושבים שהם יודעים או שיש לך מכון עם רמה גבוהה יחסית, אולי הם פשוט כמה חברים רציניים שבאים ביחד ולא יותר.
ברוב המכונים, במיוחד בשכונתיים, אין סיכוי למצוא מישהו שיודע.
חחח המכון שלי עם רמה שהיא די נמוכה הוא מעפן אפילו, פשוט חלק מהמתאמנים עושים את התרגילים האלה ברמה גבוהה והם הסבירו לי, מה שדפוק זה שהמאמנים אמורים להסביר לי את זה (הטכניקה) ושהם הסבירו לי הבנתי כמה הם לא מסבירים נכון, הם עדיין עם טעויות נפוצות, הרמתי 80 קילו ככה בדדליפט והמאמן בא ואומר לי תעצור אל תעשה את התרגיל עם משקל כזה אסור להרים מעל המשקל גוף..

Back
למעלה תחתית