עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט 130KG ל8
בנץ פרס 80KG ל9 חזרות
דדליפט היה לי 142.5KG ל5
אני עושה חתירה במוט קטן 30KG כל צד
תודה רבה לך!!!!!! 😃 😃 😃אנשים צרי עין זה מגעיל.
יש שינוי ורואים בעובי בכתפיים בידיים גב טרפזים אבל עדין לא משהו רציני ל6 חודשים משהו לא בסדר במה שאתה עושה\לא עושה
כן יש לי סוג של לוג בפייסבוק שאני רושם בו את האימונים ועקבתי אחרי כל האימונים וגם תפריט הלכתי לפיו כמובןמה התוכנית? מה עם האוכל?
הלכת לפי תפריט? יש ביסוס מאחורי התוכנית? עקבת אחרי עצמך (התקדמות במשקלים/מאזן קלורי) בעזרת לוג או מחברת?
לא החלפת תחתונים 6 חודשים???
וכן יש שיפור ידיים וכתפיים וחזה תמשיך לעבוד חזק
boxxx:sporty074:
איך חיכיתי לתגובה שלך ! התמונה הזאת אחרי ארוחה של 10 פרוסות לחם שיפון עם גבינה צהובה ו1.5 ליטר מים 😃 תודה לך על הפנייה היפה וההסקת מסקנות המפגרת שלך אני באימונים שלי מתקדם מעולה ועובד נכון מאוד אתה יכול לראות בתמונות למעלה שאולי אני לא ממש חטוב אבל אם כל הכבוד אני עם מסה עליי לא הכי גדולה בפורום אבל אתה לא יכול להגיד שאין שינוי אני רואה את זה לא רק בתמונות אלא בהיקפים/משקלי עבודה וכו'נכון שאתה אוכל ממש אוכל זבל ? ובחיים לא נגעת באורז מלא אין לך מושג מזה שיבולת שועל ואולי יש מצב אתה גם שותה יותר מידי חלב ?
ובאימונים שלך רוב הסיכויים שאתה לא עובד נכון , בקיצור לא נראה לי שעשית משהו אחד נכון בכל התקופה הזאת סלח לי ....
אתה באזור ה 20 אחוז שומן שזה ממש על הפנים !