הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי ב6 חודשים

כל מי שאומר שאין שינוי עיוור, נכון שהשינוי הוא לא עצום אבל אל תשכחו שמדובר בחצי שנה, ולחצי שזה זה מעולה.
אם אני הייתי מעלה את השינוי שלי אחרי חצי שנה סביר להניח שהייתי מקבל תגובות דומות לגבי מסת השריר( לא השומן )
שינוי טוב גבר, אל תקשיב פה לאנשים...
חצי שנה זה עוד כלום, זאת טיפה בתהליך שלך והשינוי הגדול עוד יגיע.
אם המטרה שלך היא להוסיף מסת שריר, תוסיף קצת נפח ואל תתבייש גם לעשות תרגילים מבודדים כגון פלייס חופשי, מסור, פשיטת ירך וכ'ו
ולעבוד בטווח חזרות בין 10-8
תמשיך עם המסה אבל תקפיד לא להגזים ולאכול יותר מדי, לשמור על טווח הנורמה.
אתה תראה שעוד חצי שנה תפרסם תמונות ואנשים לא יזהו אותך.

איך חיכיתי לתגובה שלך ! התמונה הזאת אחרי ארוחה של 10 פרוסות לחם שיפון עם גבינה צהובה ו1.5 ליטר מים 😃 תודה לך על הפנייה היפה וההסקת מסקנות המפגרת שלך אני באימונים שלי מתקדם מעולה ועובד נכון מאוד אתה יכול לראות בתמונות למעלה שאולי אני לא ממש חטוב אבל אם כל הכבוד אני עם מסה עליי לא הכי גדולה בפורום אבל אתה לא יכול להגיד שאין שינוי אני רואה את זה לא רק בתמונות אלא בהיקפים/משקלי עבודה וכו'
אני רק מנסה לפתוח לך את העניים שתבין שלא התקדמת לשום מקום ואם תשנה דרך אולי כן תתקדם , אתה זה שבוחר לראות את זה כ"חיכיתי לתגובה שלך "אתה מסיק מסקנות " .............
אתה לא עבדת נכון וזה באופן וודאי אני רק ניחשתי מה הסיבות ,
ועובדתית אתה לא יכול פשוט לא יכול לעלות כל כך הרבה שומן אם אתה אוכל בריא (פסטה לבנה ,אוראו וכו לא בריא )
אני יכול להבטיח לך שמכל התקופה הזאת לא נראה לי שעלית אפילו לא קילו אחד של שריר ,
ברור שתעלה ברוחב הכתפיים וההיקפים השומן לא מתרכז רק בבטן ,
וגם אין ספק שתעלה במשקלי עבודה ככל שאתה עולה יותר ויותר בשומן אתה יכול להרים יותר זה עובדה !!! .
בכל מקרה ניסיתי לעזור לא לפגוע אתה יכול לקבל ואתה יכול לא , שיהיה לך בהצלחה בדדרך שלך ושבוע טוב .

וגם אין ספק שתעלה במשקלי עבודה ככל שאתה עולה יותר ויותר בשומן אתה יכול להרים יותר זה עובדה !!! .
.

נהיית לי ריפטו עכשיו? אני אשמח לקבל הסבר כיצד שומן תורם להנעת מפרקים, או כיצד אגירת שומן מביאה להתייעלות עצבית וגיוס מוגבר של יחידות מוטוריות.

נהיית לי ריפטו עכשיו? אני אשמח לקבל הסבר כיצד שומן תורם להנעת מפרקים, או כיצד אגירת שומן מביאה להתייעלות עצבית וגיוס מוגבר של יחידות מוטוריות.
אני מציע לך לערוך את ההודעה כי באמת שלהגיד ששומן לא מביא לעוד גיוס מוגבר של יחידות מוטוריות זה ממש פאדיחה ,
לא סתם אנשים מודדים את המשקל שהם מרימים במוט על פי המשקל גוף שלהם ,
אני לא מוצא מחקר על זה כרגע ואני לא הולך לחפש לך בשביל להוכיח את הטענה שלי .
אם אם אתה חושב שאדם ששוקל 60 קילו לדוגמא אחרי שטחן אוכל במהלך שנה והגיע ל 75 קילו לא ירים יותר משקל אז באמת שאין עם מי לדבר ,
שיהיה לך בהצלחה לשתוף לילדים קטנים את השכל זה מה כל מה שיש לי להגיד ,

אני מציע לך לערוך את ההודעה כי באמת שלהגיד ששומן לא מביא לעוד גיוס מוגבר של יחידות מוטוריות זה ממש פאדיחה ,
לא סתם אנשים מודדים את המשקל שהם מרימים במוט על פי המשקל גוף שלהם ,
אני לא מוצא מחקר על זה כרגע ואני לא הולך לחפש לך בשביל להוכיח את הטענה שלי .
אם אם אתה חושב שאדם ששוקל 60 קילו לדוגמא אחרי שטחן אוכל במהלך שנה והגיע ל 75 קילו לא ירים יותר משקל אז באמת שאין עם מי לדבר ,
שיהיה לך בהצלחה לשתוף לילדים קטנים את השכל זה מה כל מה שיש לי להגיד ,

טוב אחי, נראה לי שגם המשתמש או שניים שאולי עוד לקחו אותך ברצינות יבינו מההודעה הזאת איזה קשקשן אתה.
אתה לא מבין אפילו את ההבדל בין עלייה של 15 ק"ג במשקל הגוף לבין עלייה של 15 ק"ג שומן. דבר שני, לא חסרות דוגמאות של אנשים שמנים (אפילו בפורום הזה), בין אם הם התחילו להתאמן ככה, ובין אם הם הגיעו לזה במסה מלוכלכת, ואז חיטבו, שדווקא התחזקו בצורה די משמעותית בחיטוב.
והמילה הנכונה היא "לשטוף".
הנה, קח, אולי שני אלה יעזרו:
http://he.wikipedia.org/wiki/עברית
https://www.coursera.org/course/intrologic

• פותח/ת השרשור
טוב אחי, נראה לי שגם המשתמש או שניים שאולי עוד לקחו אותך ברצינות יבינו מההודעה הזאת איזה קשקשן אתה.
אתה לא מבין אפילו את ההבדל בין עלייה של 15 ק"ג במשקל הגוף לבין עלייה של 15 ק"ג שומן. דבר שני, לא חסרות דוגמאות של אנשים שמנים (אפילו בפורום הזה), בין אם הם התחילו להתאמן ככה, ובין אם הם הגיעו לזה במסה מלוכלכת, ואז חיטבו, שדווקא התחזקו בצורה די משמעותית בחיטוב.
מניסיון בחיטוב הקודם שלי הוספתי משקלי עבודה ובלחיצות עליתי גם פשוט עליתי בתוצאות וביכולות שלי ובאמת שאני לא יודע למה חחח:P
אני רק מנסה לפתוח לך את העניים שתבין שלא התקדמת לשום מקום ואם תשנה דרך אולי כן תתקדם , אתה זה שבוחר לראות את זה כ"חיכיתי לתגובה שלך "אתה מסיק מסקנות " .............
אתה לא עבדת נכון וזה באופן וודאי אני רק ניחשתי מה הסיבות ,
ועובדתית אתה לא יכול פשוט לא יכול לעלות כל כך הרבה שומן אם אתה אוכל בריא (פסטה לבנה ,אוראו וכו לא בריא )
אני יכול להבטיח לך שמכל התקופה הזאת לא נראה לי שעלית אפילו לא קילו אחד של שריר ,
ברור שתעלה ברוחב הכתפיים וההיקפים השומן לא מתרכז רק בבטן ,
בכל מקרה ניסיתי לעזור לא לפגוע אתה יכול לקבל ואתה יכול לא , שיהיה לך בהצלחה בדדרך שלך ושבוע טוב .
שמע אולי אתה צודק בקשר לזה שהשומן מחזק אותי אבל אני רואה שינוי על הגוף שלי אני רואה את זה בעיניים ואיפה שהצטלמתי באמת קשה לצאת פוטוגני שהתאורה שם באמת גרועה מי שרואה במציאות מבין לבד
כל מי שאומר שאין שינוי עיוור, נכון שהשינוי הוא לא עצום אבל אל תשכחו שמדובר בחצי שנה, ולחצי שזה זה מעולה.
אם אני הייתי מעלה את השינוי שלי אחרי חצי שנה סביר להניח שהייתי מקבל תגובות דומות לגבי מסת השריר( לא השומן )
שינוי טוב גבר, אל תקשיב פה לאנשים...
חצי שנה זה עוד כלום, זאת טיפה בתהליך שלך והשינוי הגדול עוד יגיע.
אם המטרה שלך היא להוסיף מסת שריר, תוסיף קצת נפח ואל תתבייש גם לעשות תרגילים מבודדים כגון פלייס חופשי, מסור, פשיטת ירך וכ'ו
ולעבוד בטווח חזרות בין 10-8
תמשיך עם המסה אבל תקפיד לא להגזים ולאכול יותר מדי, לשמור על טווח הנורמה.
אתה תראה שעוד חצי שנה תפרסם תמונות ואנשים לא יזהו אותך.
אני עבדתי בהתחלה 4 חודשים AB ועכשיו איזה 2 וחצי חודשים ABCD
תודה רבה רבה על התגובה שלך אני מאוד מעריך אותה ואת הגישה החיובית שלך אני ימשיך לתת חזק אך יש לי התלבטות אם לרדת ל7 אחוז שומן הפעם הזאת יש לי קלן ואני ישתמש בו באחוזי שומן הנמוכים יותר אבל בכל מקרה זה מה שחשבתי לעשות

התעבית, היית קטן ונוזלי, עכשיו יש עליך טיפה יותר בשר, תוצאות יפות, יכולת להשיג אולי ב4 חודשים אבל כל אחד והזמן שלו.. שיהיה בהצלחה בהמשך!

אתה יודע למה אנשים מעבירים נושא ויורדים על האחר ? תקרא קצת פסיכולוגיה , ברמת העיקרון חוסר ביטחון ,
עכשיו לעניינינו לא משנה מה אני מבין לא מבין אבל בן אדם שעולה 10 קילו נטו של שומן יצליח להרים יותר משקל מאשר אותו בן אדם 10 קילו פחות שומן !
אתה רוצה להמשיך לדבר שטויות בבקשה אתה מביך רק את עצמך .

אתה יודע למה אנשים מעבירים נושא ויורדים על האחר ? תקרא קצת פסיכולוגיה , ברמת העיקרון חוסר ביטחון ,
עכשיו לעניינינו לא משנה מה אני מבין לא מבין אבל בן אדם שעולה 10 קילו נטו של שומן יצליח להרים יותר משקל מאשר אותו בן אדם 10 קילו פחות שומן !
אתה רוצה להמשיך לדבר שטויות בבקשה אתה מביך רק את עצמך .

אז איך זה שכשחיטבתי הוספתי לדדליפט שלי 30 ק"ג, אה אחי? הרי הורדתי 7-8 ק"ג שומן, אני אמור להרים פחות! :banghead:

נערך לאחרונה:
אז איך זה שכשחיטבתי הוספתי לדדליפט שלי 30 ק"ג, אה אחי? הרי הורדתי 7-8 ק"ג שומן, אני אמור להרים פחות! :banghead:
או שאתה משקר או שאתה בין הבודדים הרוב לא מצליח להוסיף 30 קילו לדדליפט בחיטוב ,(אני מחשיב אותך כמתאמן מתקדם),
לא אמרתי שצריך לעלות שומן בשביל להתחזק אפשר גם בלי , אבל הוספת שומן לגוף עוזר לגייס עוד יחידות מוטוריות זה כל מה שאמרתי ,
זה שתגיד עכשיו איך אני הצלחתי ואיך ההוא הצליח ולדבר בלי קשר זה לא יעשה אותך צודק ,
אני לא אמרתי שאי אפשר להתחזק בלי לעלות שומן , מה שאמרתי זה שזה עוזר .

או שאתה משקר או שאתה בין הבודדים הרוב לא מצליח להוסיף 30 קילו לדדליפט בחיטוב ,(אני מחשיב אותך כמתאמן מתקדם),
לא אמרתי שצריך לעלות שומן בשביל להתחזק אפשר גם בלי , אבל הוספת שומן לגוף עוזר לגייס עוד יחידות מוטוריות זה כל מה שאמרתי ,
זה שתגיד עכשיו איך אני הצלחתי ואיך ההוא הצליח ולדבר בלי קשר זה לא יעשה אותך צודק ,
אני לא אמרתי שאי אפשר להתחזק בלי לעלות שומן , מה שאמרתי זה שזה עוזר .

אני ממתין למחקר שמראה שיותר שומן = גיוס מוגבר של יחידות מוטוריות. אני אשמח להודות שטעיתי אם תראה לי כזה.
בינתיים, אני דווקא מכיר מחקרים (תריץ חיפוש, הם אפילו הועלו לדיון כמה פעמים) שמראים שככל שאחוז השומן יותר גבוה, רמות האסטרוגן עולות על חשבון הטסטוסטרון, כך שהגוף נהיה פחות אנאבולי, וגם נהיה יותר קשה להתקדם במשקלים. או במילים אחרות - קורה בדיוק ההיפך ממה שאתה אומר.

נערך לאחרונה:
אני ממתין למחקר שמראה שיותר שומן = גיוס מוגבר של יחידות מוטוריות. אני אשמח להודות שטעיתי אם תראה לי כזה.
בינתיים, אני דווקא מכיר מחקרים (תריץ חיפוש, הם אפילו הועלו לדיון כמה פעמים) שמראים שככל שאחוז השומן יותר גבוה, רמות האסטרוגן עולות על חשבון הטסטוסטרון, כך שהגוף נהיה פחות אנאבולי, וגם נהיה יותר קשה להתקדם במשקלים. או במילים אחרות - קורה בדיוק ההיפך ממה שאתה אומר.
זה מתחיל לקרות באחוז שומן די גבוה , בקיצור עזוב אין לי כוח להתווכח לא נולדתי בשביל זה . ביי יום טוטב

• פותח/ת השרשור
תודה לכל מי שמחמיא 😃 וגולגול שאלוהים יקח אותך !
בכללי השתדלתי לשלב גם אימונים עם משקל כבד וגם עבודה בסטייל של באדיבילדינג כמו קאי גרין ודוריאן ייטס וכל השאר

• פותח/ת השרשור
הנה מהיום 83.3 אחרי צרכים בבוקר שקילה עם תחתון 😃

קבצים מצורפים

• 20130905_175450.jpg
    20130905_175450.jpg
    KB 60.1 · צפיות: 147
  • 20130905_175443.jpg
    20130905_175443.jpg
    KB 62.6 · צפיות: 134
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית