הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין וקפאין

shalevsabag

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
אהלן,אני מחר מתחיל יוהימבין אז זה די דחוף לי
אני לא לוקח קפאין בכדורים(שחכתי לקנות ועד שאני אזמין מחול ייקח זמן ובארץ ייקר..)אז חשבתי לקחת בבוקר את היוהימבין עם כוס קפה שחור,זתומרת מים ואיזה כפית קפה חח,ואז אחרי שעה לעשות אירובי
עכשיו האירובי צריך ליהיות על בטן ריקה,אז םאני אשתה את הכוס מים הזאת עם הקפה זה ייחשב כבר לא על בטן ריקה?
ועוד שאלה,בשעה הזאת שבין הלקיחת יוהימבין לאירובי ובין השעתיים של האחרי אירובי לאוכל,אפשר לשתות מים ? או שגם זה אסור וכבר ייחשב לא על בטן ריקה ?

אהלן,אני מחר מתחיל יוהימבין אז זה די דחוף לי
אני לא לוקח קפאין בכדורים(שחכתי לקנות ועד שאני אזמין מחול ייקח זמן ובארץ ייקר..)אז חשבתי לקחת בבוקר את היוהימבין עם כוס קפה שחור,זתומרת מים ואיזה כפית קפה חח,ואז אחרי שעה לעשות אירובי
עכשיו האירובי צריך ליהיות על בטן ריקה,אז םאני אשתה את הכוס מים הזאת עם הקפה זה ייחשב כבר לא על בטן ריקה?
ועוד שאלה,בשעה הזאת שבין הלקיחת יוהימבין לאירובי ובין השעתיים של האחרי אירובי לאוכל,אפשר לשתות מים ? או שגם זה אסור וכבר ייחשב לא על בטן ריקה ?

העניין זה שאסור לך לעלות את האינסולין כי הוא יבטל את ההשפעה של היהומבין, אסור לך3 3-4 שעות לפני ואחרי הלקיחה לאכול כי אז לקחת את היהומבין סתם.
עכשיו אמרו לי פה שכל עלייה קטנה באינסולין פוגעת בהשפעה של היהומבין, אז אני לא מציע לך לקחת גם את הכפית קפה הזאת.

מים מותר לך תמיד.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשתות מים , עדיף 2 כפיות גדושות של קפה , ללא חלב \סוכר\סוכרזית
העניין זה שאסור לך לעלות את האינסולין כי הוא יבטל את ההשפעה של היהומבין, אסור לך3 3-4 שעות לפני ואחרי הלקיחה לאכול כי אז לקחת את היהומבין סתם.
עכשיו אמרו לי פה שכל עלייה קטנה באינסולין פוגעת בהשפעה של היהומבין, אז אני לא מציע לך לקחת גם את הכפית קפה הזאת.

מים מותר לך תמיד.
אתם סוג של סותרים אחד את השני חח חוץ מהקטע עם המים
אז עם או בלי קפה ..? וסטיוויה זה גם סוג של סוכר אז אי אפשר אותו עם הקפה כי הוא ייעלה אינסולין.. בקיצור אנלא מסוגל לשתות 2 כפיות קפה בלי שום ממתיק חח אז אני אוותר ואשאר רק עם מים,תודה בכל זאת !
אם בכל זאת בא לכם להסביר כל אחד את הטענה שלו אני אשמח

אתם סוג של סותרים אחד את השני חח חוץ מהקטע עם המים
אז עם או בלי קפה ..? וסטיוויה זה גם סוג של סוכר אז אי אפשר אותו עם הקפה כי הוא ייעלה אינסולין.. בקיצור אנלא מסוגל לשתות 2 כפיות קפה בלי שום ממתיק חח אז אני אוותר ואשאר רק עם מים,תודה בכל זאת !
אם בכל זאת בא לכם להסביר כל אחד את הטענה שלו אני אשמח

אני רק יודע שאסור לך לעלות את רמת האינסולין, וכמעט כל דבר חוץ ממים גורם לזה.
לא הייתי לוקח את הסיכון במקומך, חכה לקפאין או קנה בארץ.

במדריך באתר רשום שמותר לקחת 10-15 גרם אבקת חלבון לפני האירובי, ואתם אומרים לו שאסור אפילו כפית קפה?

מותר לשתות קפה בהחלט ללא סוכר, לא מקפיץ רמות אינסולין.
אותו הדבר לגבי ממתיקים מלאכותיים ניתן לצרוך גם אותם.

במדריך באתר רשום שמותר לקחת 10-15 גרם אבקת חלבון לפני האירובי, ואתם אומרים לו שאסור אפילו כפית קפה?

ולמה שחלבון כמו טונה יקפיץ אינסולין? או חזה עוף?

שוב, אנחנו מדברים על פיקים של אינסולין רציניים ולא טיפה.
כמו שקורה בסוכר פשוט.

אביעד, בסה"כ אמרתי שאם במדריך רשום שמותר לצרוך כמות מסוימת של חלבון בלי שזה יקפיץ אינסולין, על אחת כמה וכמה שמותר קפה בלי סוכר.

• פותח/ת השרשור
מותר לשתות קפה בהחלט ללא סוכר, לא מקפיץ רמות אינסולין.
אותו הדבר לגבי ממתיקים מלאכותיים ניתן לצרוך גם אותם.

ולמה שחלבון כמו טונה יקפיץ אינסולין? או חזה עוף?

שוב, אנחנו מדברים על פיקים של אינסולין רציניים ולא טיפה.
כמו שקורה בסוכר פשוט.
אז קפה שחור של רק מים אבקת קפה וסטיביה/סוכרזית מותר ?

• פותח/ת השרשור
כן , רק תבדוק שאין קלוריות בסטיביה (לפעמיים זה בתוספת מנה קטנה של גלוקוז)
יש בסטיביה משו כמו 3.5 קלוריות לשקית שזה שווה ערך ל 2 כפיות סוכר
לקחת כבר סוכרזית? יותר חרא אבל בלי קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית