הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החדר כושר שלי-ועוד כמה בעיות

• פותח/ת השרשור Srolik
  • פורסם בתאריך

Srolik

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום לכולם!

לא מזמן, נרשמתי לחדר כושר,בתקווה שהוא יהיה טוב, עם מדריך טוב.
מרושם ראשוני, הוא היה סבבה, אבל אז שהתחלתי להתאמן, אחרי כמה זמן, הכל התברר, החדר כושר גרוע ברמות, המדריך לא מבין כלום, לא מקצועי, דפוק ודיסלקט, אפילו הוא לא שומע טוב, וגם עונה תשובות בלי קשר, ולא מבין מה מדברים איתו, בקיצור חסר השכלה, נטור השכלה, נותן לי 12 חזרות, בכל התרגילים למסה, אבל נותן בלי סוף תרגילים, סטים, וחזרות, ותזונה, הוא בקושי יודע, הוא כמעט ול איודע כלום
את זה אמרתי בקצרה.וגם הוא תמיד לא בחדר כושר, ונותנים לו לעשות עבודות אחרות, ואז הוא לא נמצא, ואני יכול לחכות לו מלא זמן. זה חדר כושר במלון.

איך אני ידע איך להרכיב תוכנית ואיזה אני מתאמן הרבה זמן ובחיים לא היה חדר כושר טוב עם מדריך טוב.

איך אני ידע על התזונה ובכלל על הכל כל מה שקשור לנושאים.

ואיפה אני יכול להתלונן עליהם על החדר כושר המלון הספא אפילו תביעות כי זה היהיו כמה אנשים שיהיו איתי בזה כולם מסכימים בזה שהכל גרוע אפילו חלק מהמכשירים דפוקים.

• פותח/ת השרשור
כל מה שקשור לנושא, גם כושר, תזונה, אימונים, ועוד........

ותגידו, אני יכול להתלונן עליהם?, מה אני צריך לנחש, מה אני צריך לעשות, נו באמת, אני לא יודע כלום, גם המדריך דפוק, כמו שכתבתי, וגם הוא לא נמצא בחדר כושר, הוא עושה דברים אחרים, כמו לבזבז תזמן.

יש לך באתר מידע על תזונה ( איך להרכיב תפריט), תוכניות אימון וכו...
אם יש משהו ספיצפי שאתה רוצה ואין באתר אז תגיד.
בקשר למדריך, בהרבה מכונים זה ככה, אל תתרגש.

כל מה שקשור לנושא, גם כושר, תזונה, אימונים, ועוד........

ותגידו, אני יכול להתלונן עליהם?, מה אני צריך לנחש, מה אני צריך לעשות, נו באמת, אני לא יודע כלום, גם המדריך דפוק, כמו שכתבתי, וגם הוא לא נמצא בחדר כושר, הוא עושה דברים אחרים, כמו לבזבז תזמן.

כל מקום אתה יכול להתלונן, לא יודע עד כמה יעשו עם זה כי הם יכולים לטעון ש"הבחור למד ועשה קורס ואתה לא, איך אתה מעז להגיד שהוא לא מבין? לפי מה?" - כנראה שזו תהיה התגובה שלהם.

כמו שאמרתי לך, יש לך פה מספיק חומר באתר: תזונה, אימונים, חומרים, הכל מהכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית