הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקל ובמשקלי עבודה לאחר מחלה

• פותח/ת השרשור liransh
  • פורסם בתאריך

liransh

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אני לא ממש מתחיל אבל לא יכול לפרסם הודעות בפורומים האחרים.
בשבוע שעבר הייתי קצת חולה למשך יומיים-שלושה ביומיים האלה אכלתי ממש מעט מחוסר תאבון ומבחילות ולא התאמנתי והפסדתי 2 אימונים מתוך ה4 השבועיים. אני נמצא בתקופת מסה ושקלתי את עצמי אחרי המחלה והייתי 2 קילו פחות. היום כשחזרתי להתאמן לא עמדתי במשקלים הרגילים שלי והאימון התארך לי ולקח הרבה יותר זמן מהרגיל. הייתי הרבה פחות נמרץ מבדרך כלל.
השאלה היא מתי לדעתכם הגוף יחזור לשגרה מהמחלה למשקל שלו ולמשקלים שהרמתי לפני?

אתה לא הראשון שזה קורה לו, לא הייתי ממליץ באימון הראשון אחרי שהחלמת להרים משקלי שיא.
קודם כל תאכל טוב, הייתי עושה איזה ריסט לכל המשקלים ותוך 2-3 אימונים עולה למשקלים הרגילים שלי.
אני לא יודע מה מצבך בדיוק אבל תנסה להרגיש על הגוף כמה זמן אתה צריך להתאושש מזה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה לא הראשון שזה קורה לו, לא הייתי ממליץ באימון הראשון אחרי שהחלמת להרים משקלי שיא.
קודם כל תאכל טוב, הייתי עושה איזה ריסט לכל המשקלים ותוך 2-3 אימונים עולה למשקלים הרגילים שלי.
אני לא יודע מה מצבך בדיוק אבל תנסה להרגיש על הגוף כמה זמן אתה צריך להתאושש מזה.
בהצלחה
תודה. בקשר למשקל שלי, יהיה קשה להעלות אותו חזרה כמו שהיה בהתחלה, או שתוך שבוע אימונים זה אמור להסתדר ?
אם הפרטים יעזרו אז שקלתי 76 על 1.73 וכרגע שוקל 74

אני לא חושב שיהיה לך קשה לעלות למשקל הקודם שלך, לא יכול לנקוב מתי בדיוק הכל יחזור אבל שבוע של תזונה טובה ואימונים ברי התאוששות ואתה תשכח שחלית. בקיצור הסר דאגה מליבך

אל תלחץ מהמשקל לא איבדת 2 קילו שריר, הרוב זה נוזלים מהגוף שלך שירדו בגלל המחלה, כמו שאמרו תוך שבוע אתה אמור לחזוק למשקל.

Back
למעלה תחתית