הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחילת חיטוב

מריו

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לשרוף מלא שומן כי אני כרגע עומד על 30 אחוזי שומן האם אני יכול לשרוף שומן עם אני אוכל 500 קלוריות ביום וכול יום ריצה קלה של שעתיים ופלוס להתאמן על מתקני ספורט שיש בחוף הים האם זה יעזור לי ועוד משהו האם קריאטין ואבקת חלבונים יעזרו לי כשתי סקופים ביום או אפילו שלוש ? תודה לעוזרים !!

לא יודע אם אתה רציני או מסתלבט.. בכל זאת יש באתר מאמר שלם על חיטוב תקרא אותו

לאכול 500 קלוריות ולרוץ שעתיים + להתאמן על מתקני ספורט יכניס את הגוף שלך למצב של עקה רצינית. בימים הראשונים זה יעבוד ותרד במשקל המון (בעיקר מאבדן נוזלים אבל גם משריפת שומן) אבל מהר מאד תגלה שאי אפשר להמשיך בזה לאורך זמן. במקרה הטוב תאבד את החשק לרוץ ולהתאמן, במקרה הרע תיפצע.

הדרך להפסיד משקל היא לחשב את צריכת הקלוריות הנייטרלית שלך (יש מחשבונים שיעזרו לך בזה) ולצרוך בערך 500 קלוריות פחות ממנה כל יום - זה מקביל בערך לירידה של חצי קילו בשבוע. באחוזי השומן שלך אתה יכול להרשות לעצמך להיות קצת יותר נוקשה ולוותר על 700 קלוריות ליום, אבל לא הרבה יותר מזה (אל תעבור גרעון של 1000).

• פותח/ת השרשור
אני לא מסטלבט כבר עשיתי את זה בעבר אבל תקופה ממש קצרה וזה באמת עזר לי !! עכשיו אני רוצה איזה תקופה של חודש לעשות את זה עד שאני אגיע לחדר כושר ואז אני איצמד לתוכנית אימונים ותזונה של חיטוב רגילה אני פשוט רוצה דיאטת בזק והשאלה שלי האם זה בריא ככה חודש להתאמן ?

יש כל כך הרבה מאמרים על תוכנית אימונים ותזונה בפורום,תקרא תפנים ותעשה!

Back
למעלה תחתית